Aglomerare în Scorpion

Spre sfârșitul lunii octombrie, astrele încep să se adune în Scorpion, ceea ce impune mai multă energie și forță astrală prin prisma caracteristicilor Scorpionului. Aici se vor afla 4 planete: Jupiter, Soarele, Mercur și Venus care este în mers retrograde pentru încă ceva timp.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că vom avea de-a face mai mult cu experiențe scorpionice în viața de zi cu zi. Lucruri ascunse adânc în noi, dorințe neexprimate, secrete, aspecte ascunse ale psihicului nostru încep să bolborosească acum în noi și simțim, unii dintre noi, o dorință excesivă de eliberare, dorim să punem pe tapet toate acele lucruri ținute undeva adânc. Lucruri taboo, sau care ne este rușine să le admitem, ne vin în minte tot mai des…întrebarea este dacă avem curajul necesar să ne eliberăm de aceste aspect ale noastre și să lăsăm deoparte prejudecățile și să ne eliberăm.

Și în societate pot ieși la lumina zilei aspecte ascunse de publicul larg, relații secrete de exemplu sau documente ținute ascunse de ochii noștri. Acum avem șansa să vedem ce aspecte ni se ascund…dar și cu intrarea lui Jupiter în Săgetător vom vedea destule adevăruri ieșind la iveală, adică foarte curând.

Scorpionul mai ține și de moarte, de aceea pot fi mai multe accidente sau probleme care duc la mai multe pierderi de vieți. Sigur că reprezintă și o moarte și o renaștere metaforică, de aceea unii vor simți că ceva moare în interiorul lor, pentru ca ceva mai bun să renască în câteva săptămâni, deci dacă simțiți că ceva se stinge în voi, nu vă alarmați, este absolut normal, mai ales că Jupiter este pe ultimii 10 metri până ajunge acasă, deci este de înțeles o tensiune de genul moarte-renaștere.

Important este, dacă simțiți că lucrurile iau o turnură prăpăstioasă în jurul vostru, să nu vă panicați, deoarece vin timpuri mai bune foarte curând, dar vom vedea în curând ce ne așteaptă o dată cu intrarea planetelor în Săgetător. Acum, unii dintre noi, putem fi în ora dinaintea răsăritului soarelui…mai este foarte puțin.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.