Astrologia = Autocunoaştere ?

Astrolog Vlad Daia

De ce autocunoaştere? Pentru că astrograma este de fapt oglinda noastră, şi nu orice oglindă, ci cea mai clară oglindă. Astrograma personală va arăta adevărata ta faţă, adevărata ta personalitate, şi inclusiv ceea ce doreşti să ascunzi. Chiar zilele trecute mă gândeam la acest aspect, observând dintr-o prisma juridică, ar putea fi folosită foarte bine astrologia în judecaţi, deoarece prin astrograma cuiva se poate desluşi foarte uşor adevărul, şi un astrolog ar putea descrie într-o anumită măsură detaliile infracţiunii comise prin simpla analizare a astrogramei inculpaţilor. Cred că justiţia ar fi mult mai corectă şi mai rapidă, dacă s-ar introduce şi probe astrologice în cadrul proceselor…inclusiv cei nevinovaţi ar putea fi scăpaţi de pedeapsă, chiar dacă probele fizice arată opusul…ştim că au fost făcute destule greşeli în justiţe.

Astrograma unei persoane va arăta toate colţurile întunecate ale sale, adică te afli faţă în faţă cu viaţa ta, cu faptele tale, şi cu realitate. Într-o formă, ţi se dă şah mat, nu mai ai cale de scăpare, iar variante de ascunziş nu mai există.

Cel mai interesant ar fi dacă toţi ar cunoaşte astrologie, chiar la nivel de bază, şi ar putea să-şi studieze individual hărţile, ar putea înţelege mult mai mult din viaţa lor, cauzele unor situaţii din viaţa lor, explicaţii pentru evenimente din vieţiile lor, şi astfel frica ar scădea considerabil, dacă am ştii că lucrurile au un sens şi o logică, şi că de fapt totul se întâmplă spre binele şi evoluţia noastră, şi nu plutim chiar aşa în derivă cum unii îşi închipuie.

Aristotel spunea ‘Autocunoaşterea este începutul întregii înţelepciuni’ (Knowing yourself is the beginning of all wisdom), deoarece înţelepciunea izvorăște din interiorul fiecăruia, cu toţi avem acelaşi nivel de înţelepciune, poate aici se află diferenţa, depinde de nivelul de autocunoaştere al fiecăruia, și de dorința de a ne cunoaște pe noi înșine, deoarece în momentul în care suntem axaţi doar pe exterior, înţelepciunea nu ne mai servește.

Astrologia este un prim pas foarte potrivit în drumul autocunoașterii, din ce in ce mai mulți clienți apelează la servicii astrologice pentru a se cunoaște mai bine, chiar dacă mai de mult acest aspect lipsea din tabloul motivelor de a apela la un astrolog, iar utilitatea acestui aspect vine din faptul că omul se apropie de adevăr, se apropie de varianta sa cea mai sinceră, și de aici poate porni în căutarea unor răspunsuri, a unor soluții la problemele sale, însă dacă nu cunoaște nici măcar cauza problemelor, este destul de greu să pornești către propria vindecare.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii