Saturn

Saturn se afla si acest an in a zecea ta casa, zona a carierei si a statutului social, unde iti va cere mai multa seriozitate si exigenta, corectitudine in tot ceea ce faci la locul de munca si in relatia cu sefii sau autoritatiile. Responsabilitatile si cerintele din partea superiorilor vin si ele avalansa, dar acum este momentul de a depune efortul necesar, chiar daca cateodata ai senzatia ca nu mai poti, pentru a ajunge la rezultate si la avansare in anii urmatori. Saturn fiind pozitionat acum in zodia lui, ofera sansa de a construi temeinic statutul tau si pe multi ani de acum inainte. Si pozitia ta in societate va fi pusa la incercare, corectitudinea fiind ceruta de catre astre de la tine anul acesta.

Jupiter

Planeta norocului se afla si ea in zodia sa, in Sagetator si a noua ta casa, loc unde se simte cel mai bine. Pentru tine va activa tot ce tine de strainatate, calatorii, studii, specializari, filozofii de viata si spiritualitate. Acum ai sansa de a face unele calatorii care le vei tine minte o viata, calatorii care sa aiba un impact major asupra convingerilor tale, sau intalniri cu straini care sa lase un impact pozitiv asupra ta. Sunt sanse mari sa incepi sa-ti dezvolti latura personala si spirituala, fiind tot mai curios de aflarea adevarului si poti intelege mai clar ca vezi viata prin niste lentile incetosate, iar nevoia de a da aceasta ceata la o parte creste pe aprcursul anului 2019. Poti urma diferite cursuri, fie care sa te ajute la locul de munca, fie pentru proprile tale intrebari. Ideal este sa-ti deschizi mintea si sa nu ramai agatat in gandiri invechite.

Pentru consultații astrologice personalizate citește toate detaliile pe pagina Consultații

Uranus

Uranus mai revine in zodia ta pentru vreo doua luni, dupa care iti paraseste semnul dupa sapte ani de tachinari. Daca pana acum simteai ca nu-ti gasesti un echilibru, ca lucrurile sunt intr-o continua schimbare si nu mai ai pauza de la o viata tumultuoasa, acum vei incepe sa simti ca lucrurile se calmeaza, pamantul de sub tine nu se mai misca atat de tare. Acum vine vremea resurselor tale sa fie aranjate de Uranus, resurse care vor incepe sa para nesigur, sigur, este un proces lent si nu intotdeauna simtit, Uranus popisnd sapte ani in Taur, dar va fi nevoie de schimbari cand vine vorba de bani si resurse, fie la modul in care gestionezi banii, fie la modul in care percepi banii, dar cel mai probabil, ambele. Deci, tinde catre echilibru cand vine vorba de bani.

Eclipsele si nodurile lunare

Pentru tine, nodurile lunare se vor muta pe axa patru-zece, unde din iti vor afecta statutul social si familia sau caminul. Si eclipsele vor avea loc in mare parte pe aceasta axa, unde iti pot aduce inceputuri noi cand vine vorba de situatia ta de la locul de munca, poate fi un nou job, sau o schimbare cand vine vorba de modul de operare, dar cel mai important este ca atentia va fi pe tine cand vine vorba de cariera, deci respira adanc si mergi inainte. Si familia poate suferi modificari, fie ca te gandesti sa te muti, fie ca relatiile cu membrii familiei se schimba simtitor…ai un an in care poti pune lucrurile in ordine si poti sa te stradui sa pui familia pe primul loc, chiar daca jobul iti va cere multa atentie, vei invata sa echilibrezi cele doua sectoare.