Cum se desfășoară o consultație astrologică?

 

Consultațiile se pot desfășura la cabinetul din Arad, prin telefon, Skype, sau alt program online. Nu acord consultații în scris, deoarece nu este corect față de client să primească informații mai mult sau mai puțin generale, cel mai indicat este discuția directă și la obiect despre situațiile din viața fiecăruia, astfel clientul poate confirma unele detalii și are oportunitatea să pună întrebări.

În momentul în care ați ales tipul de consultație dorit, vă rog să mă sunați pentru a stabili împreună data și ora consultației, după aceadts vă voi trimite un SMS cu detaliile pentru plata, iar în ziua stabilită eu vă voi suna pe dumneavoastră pentru desfășurarea consultației, astfel, nu veți avea nici un cost suplimentar pentru apel.

Plata ședinței o veți efectua la cabinet sau în avans, prin virament bancar sau prin Paypal, în cazul consultațiilor telefonice. Puteți plăti deasemenea direct de pe cardul dumneavoastră Visa, Master Card sau Maestro, apasând butonul Buy Now din dreptul serviciului dorit. Veți fi direcționți către siteul PayPal, iar sumele vor fi exprimate în Euro, deoarece PayPal nu acceptă prețul în RON, dar plata se poate face și de pe un cont RON, dar este nevoie să aveți activată opțiunea de a face plăți online cu cardul, această opțiune se poate activa la sucursala băncii dumneavoastră.

Consultația constă atât în interpretarea astrogramei natale, adică poziția planetelor din momentul nașterii, cât și a celei previzionale, adică, ceea ce se întamplă în prezent și se va întampla în viitor.
Este nevoie să vă cunoașteți ora nașterii, cu o marjă de eroare de cel mult două ore (ex: născut intre 17-19). Voi mai avea nevoie de data nașterii și locul nașterii. Datele nu sunt necesare înaintea consultației, ci le voi introduce în momentul începerii consultației.
Pe parcursul ședinței vă voi oferi informațiile care le observ în astrogramă, trecând prin toate cele 12 case, care acoperă toate sectoarele vieții, iar la final vă voi ruga să îmi spuneți întrebările dumneavoastră, în cazul în care aveți situații neobservate de mine sau aveti neclarități. În general, atingem toate detaliile în timpul discuției, și de aceea clienții nu mai au întrebări la final.

Este indicat să aveți la îndemână un pix și o hârtie pentru a vă nota unele idei, sau chiar să înregistrați conversația, dar avem suficient timp pentru a vă putea nota tot ce aveți nevoie.

Tipuri de consultații

Consultație cabinet Arad – 150 RON

Consultațiile au loc în cadrul clinicii de medicină alternativă Medisys Arad, pe Calea Timișorii, numărul 30. Ședința va dura maxim 60 minute, vom dicuta toate aspectele necesare, atât din trecut, din prezent cât și din viitor. Consultațiile se fac doar pe bază de programare și se plătesc la cabinet, pentru alte detalii și programări vă rog să mă contactați la numărul 0771 556 206.

Consultație telefonică 60 minute – 100 RON  

Pentru prima consultație, vă recomand o ședință de 60 de minute, deoarece voi trece amănunțit prin două astrograme, atât cea natală, cât și cea previzională.
După ce voi avea datele voastre de naștere, eu vă voi spune ceea ce observ eu, voi trece prin toate sectoarele de viață, vom discuta situația voastră generală, situații din trecut, prezent și ulterior viitor. La finalul consultației, o sa vă rog să îmi puneți întrebări, în situația în care mai aveți, dar majoritatea clienților nu mai au întrebări la finalul discuției, deoarece atingem fiecare subiect necesar.

Consultație telefonică 40 minute – 80 RON 

Acest tip de consultație este în special pentru cei care revin, după o discuție avută anterior, și doresc să discute situația actuală din viața lor, și ce le rezervă viitorul. În această situație, vom discuta ce se întamplă în prezent, și vom urmări deznodământul situaților în viitor. Astfel nu vom mai discuta  partea natală, deoarece aceasta rămâne neschimbată de-a lungul vieții, dar putem revedea unele aspecte dacă aveți nevoie de clarificări.

 

Consultație telefonică 20 minute – 50 RON  

Această consultație este recomandată în momentul în care aveți câteva situații neclare, care doriți să le discutăm, și anume vă pot spune eu aspectele care se văd cel mai proeminent pe hartă, sau puteți avea voi întrebări punctuale, ori câteva domenii de viață care necesită atenție în această perioadă. De asemenea ne putem uita ce vă rezervă luna care urmează, în detaliu, mai ales în momentul în care știți că urmează unele evenimente importante. Putem căuta perioade favorabile pentru unele activități, să verificăm dacă este benefic un nou început, sau nu.

Străini sau români repatriați – 30 min 25 EUR    

Se pot acorda și consultații în engleza, pentru străini, sau pentru românii care trăiesc în străinătate. În această situație voi avea nevoie de data, ora și locul nașterii, cât și de zona în care locuiți în prezent, și perioada când ați făcut această mutare.

Străini sau români repatriați – 60 min 50 EUR  

Se pot acorda și consultații în engleza, pentru străini, sau pentru românii care trăiesc în străinătate. În această situație voi avea nevoie de data, ora și locul nașterii, cât și de zona în care locuiți în prezent, și perioada când ați făcut această mutare.

Revoluția solară (previziuni anuale) – 100 RON  

Acest tip de consultanță reprezintă analizarea hărții în momentul întoarcerii Soarelui în poziția de la momentul nașterii. Acest moment se petrece în jurul datei voastre de naștere, deci este indicat să urmărim această hartă în jurul zilei de nastere, deoarece aceasta dă câteva tendințe importante pentru urmatorul an de zile. Durata este între 30 și 40 de minute.

Astrogramă compatibilitate – 100 RON  

Prin acest tip de consultație se face o comparație între două persoane. Acestea pot fi: parteneri de viata, parteneri de afaceri, părinte – copil, prieteni, etc.
Pentru aceasta voi avea nevoie de orele de naștere ale celor două persoane implicate.
Acest tip de consultație durează 60 de minute.

Astrograma copiilor – 50 RON  

Această astrogramă se referă la observarea aptitudinilor unui copil, pentru a-l îndrepta spre ceea ce face el mai bine, si pentru a vedea tipare de comportament și cum ar putea fi acestea îmbunătățite. Acest tip de consultație durează 30 de minute.

Astro coaching – 80 RON  

Pasionații de astrologie, și cei care vor să studieze această frumoasă pseudo-știintă, le stau la dispozitie pentru a-i întâmpina în studiile lor. La inceputuri, și eu îmi doream să am un mentor care să ma îndrume în studiul astrologiei, dar la acea vreme nu exista așa ceva, acum s-au schimbat puțin lucrurile. Coachingul se va desfășura în sesiuni de câte o oră, numărul sesiunilor fiind ales de dumneavoastră. Prin aceste sesiuni vom analiza împreună hărți astrale, de la natale, până la compatibilități și revoluții solare. Eu mă axez pe partea practică, de aceea ar fi indicat să aveți cunoștințe minime de astrologie.  Aceste sesiuni nu înlocuiesc o consultație normală.

 

Recomandări pentru momentul consultației

 

  • Să vă aflați într-un loc linșitit, unde să putem discuta fără a fii întrerupți
  • Să fiți relaxați
  • Să vă simțiți confortabili să mă întrebați și să discutați orice subiect
  • Să aveți pregătit ceva pentru notat, pentru a vă nota câteva idei importante
  • Dacă aveți posibilitatea, să înregistrați conversația
  • Să aveți pregatite întrebari specifice, dacă este cazul
  • După consultație, sau la o dată mai târzie, aș aprecia părerile dumneavoastră legate de consultație, pe care să le public pe siteul meu, în mod anonim. Părerile vă rog să le transmiteți prin e-mail sau ca mesaj privat prin pagina de Facebook, sau la sectiunea de Review de pe pagina de Facebook, însă acelea vor fi publice inclusiv cu numele dumneavoatră
  • Vă rog să vă simțiți confortabili să îmi puneți absolut orice întrebări, de orice natură, și să fiți deschiși, deoarece ascunzând adevărul, și eu observ o anumită situație în astrogramă, sunt indus în eroare, și nu fac alte conexiuni legate de acea situație. Cu toții avem diferite probleme, și dorim să le discutăm cu cineva, eu sunt aici să vă ajut, nu sunt aici să vă judec

 

Toate consultațiile sunt confidențiale!