Cum se desfășoară o consultație astrologică

 

Consultațiile se pot desfășura la cabinetul din Arad, prin telefon, Skype sau Facebook. Mai jos găsești lista cu toate consultațiile disponibile. Este obligatoriu să îți cunoști ora nașterii cu o marjă de eroare de cel mult două ore.

În momentul în care ai ales tipul consultației dorite, te rog să iei legătura cu mine prin pagina Contact, pentru a stabili împreună data și ora consultației, după aceasta îți voi trimite un SMS cu detaliile pentru plată, iar în ziua stabilită, eu te voi suna pe tine pentru desfășurarea consultației.

Plata ședinței o vei efectua la cabinet sau în avans, prin virament bancar sau prin Paypal, pentru consultațiile telefonice.  Apăsând butonul Buy Now din dreptul serviciului dorit, vei fii direcționat către siteul PayPal, iar sumele vor fi exprimate în Euro, deoarece PayPal nu acceptă prețul în RON, dar plata se poate face și de pe un cont în RON, dar este nevoie să ai activată opțiunea de a face plăți online cu cardul, această opțiune se poate activa la sucursala băncii tale.

Pe parcursul ședinței îți voi oferi informațiile care le observ eu în astrogramă, trecând prin toate cele 12 case, care acoperă toate sectoarele vieții, iar la final te voi ruga să îmi pui întrebări, în cazul în care există situații neobservate de mine sau ai neclarități. În general, atingem toate detaliile în timpul discuției, de aceea, clienții mei nu prea mai au întrebări la final.

Tipuri de consultații

Consultație cabinet Arad – 150 RON

Consultațiile au loc în cadrul clinicii de medicină alternativă Medisys Arad, pe Calea Timișorii, numărul 30. Ședința va dura maxim 60 minute, vom dicuta toate aspectele necesare, atât din trecut, din prezent cât și din viitor. Consultațiile se fac doar pe bază de programare și se plătesc la cabinet, pentru alte detalii și programări te rog vezi pagina Contact.

Consultație completă – 100 RON  

Acest tip de consultație se desfășoară prin telefon și conține de fapt două consultații într-una. Vom analiza două hărți, cea din momentul nașterii tale, adică harta natală, cea care oferă o imagine asupra vieții tale, a caracteristicilor, a punctelor tale forte și slabe etc. În plus, vom analiza și aspectele ce au loc în prezent, cât și în viitor.  Această consultație o vom face o singură dată, pentru discuții ulterioare, o consultație rapidă va fi suficientă. Timp maxim – 60 minute.

Consultație rapidă – 50 RON  

La un timp ulterior consultației complete, dacă ai nelămuriri, alte întrebări, sau dorești să vedem ce s-a mai schimbat pentru tine în astral, putem avea o conversație mai scurtă, în care îți răspund la întrebări specifice sau putem analiza situația actuală și ceea ce urmează în viața ta. Timp maxim – 20 minute.

Consultație prin chat – 100 RON 

Consultația prin chat se desfășoară în scris, prin Facebook sau Skype. Vom discuta toate aspectele legate de harta ta natală cât și previzională, vom avea un dialog în scris și vom dezbate ceea ce te interesează în mod particular. Această consultație se adresează celor care vor să pastreze cele discutate sau preferă internetul in detrimentul telefonului. Timp maxim – 30 minute.

Străini sau români repatriați – 30 min 25 EUR    

Se pot acorda și consultații în engleza, pentru străini, sau pentru românii care trăiesc în străinătate. În această situație voi avea nevoie de data, ora și locul nașterii, cât și de zona în care locuiești în prezent, și perioada când ai făcut această mutare.

Străini sau români repatriați – 60 min 50 EUR  

Se pot acorda și consultații în engleza, pentru străini, sau pentru românii care trăiesc în străinătate. În această situație voi avea nevoie de data, ora și locul nașterii, cât și de zona în care locuiești în prezent, și perioada când ai făcut această mutare.

Revoluția solară (previziuni anuale) – 100 RON  

Acest tip de consultanță reprezintă analizarea hărții în momentul întoarcerii Soarelui în poziția de la momentul nașterii. Acest moment se petrece în jurul datei tale de naștere, deci este indicat să urmărim această hartă în jurul zilei de naștere, deoarece aceasta dă câteva tendințe importante pentru urmatorul an de zile. Durata este între 30 și 40 de minute.

Astrogramă compatibilitate – 100 RON  

Prin acest tip de consultație se face o comparație între două persoane. Acestea pot fi: parteneri de viata, parteneri de afaceri, părinte – copil, prieteni, etc.
Pentru aceasta voi avea nevoie de orele de naștere ale celor două persoane implicate.
Acest tip de consultație durează 60 de minute.

Astrograma copiilor – 50 RON  

Această astrogramă se referă la observarea aptitudinilor unui copil, pentru a-l îndrepta spre ceea ce face el mai bine, si pentru a vedea tipare de comportament și cum ar putea fi acestea îmbunătățite. Acest tip de consultație durează 30 de minute.

 

 

Recomandări pentru momentul consultației

 

  • Să te afli într-un loc linșitit, unde să putem discuta fără a fii întrerupți
  • Să fii relaxat
  • Să te simți confortabil să mă întrebai și să discuți orice subiect
  • Să ai pregătit ceva pentru notat, pentru a-ți nota câteva idei importante, vei avea timp suficient pentru a nota
  • Dacă ai posibilitatea, poți înregistra conversația
  • Să ai pregatite întrebari specifice, dacă este cazul
  • După consultație, sau la o dată mai târzie, aș aprecia părerea ta legată de consultație, pe care să le public pe siteul meu, în mod anonim. Părerile te rog să mi le transmiți prin e-mail sau ca mesaj privat prin pagina de Facebook, sau la sectiunea de Review de pe pagina de Facebook, însă acelea vor fi publice, inclusiv cu numele tău
  • Te rog să te simți confortabil să îmi pui absolut orice fel de întrebări, de orice natură, și să fii deschis, deoarece ascunzând adevărul, și eu observ o anumită situație în astrogramă, sunt indus în eroare, și nu fac alte conexiuni legate de acea situație. Cu toții avem diferite probleme și dorim să le discutăm cu cineva, să ne clarificăm situațiile din viața noastră, iar intenția mea este să te ajut, nu să te judec

 

Toate consultațiile sunt confidențiale!