Numele meu este Vlad Daia și am început să studiez astrologia acum 15 ani. Totul a pornit de la o emisiune de astrologie care mi-a stârnit curiozitatea. Astfel, am început să caut pe internet informații despre astrologie, iar ulterior am ajuns să cumpăr tot ce am găsit în acest fascinant domeniu.

După câțiva ani, am devenit interesat și de spiritualitate, de la meditație, Reiki, numerologie la Feng Shui, clarviziune, tarot și multe alte domenii de acest gen. Cu timpul, am renunțat la toate și am decis să aleg strict astrologia, pentru că făcând din fiecare câte puțin, am simțit că se diluează lucrurile. Astrologia este cea care le observă pe toate dintr-o perspectivă de ansamblu, obiectiv, clar și concret.

Chiar dacă am ajuns să fac cursuri de astrologie abia după 15 ani, sunt de părere că autoeducarea în astrologie este cea mai bună metodă de a aprofunda această știință, deoarece nicio carte și niciun curs nu-ți vor arăta ceea ce îți arată practica.

Chiar dacă aveam un job „normal”, am decis să mă dedic strict consultațiilor astrologice și să pornesc pe acest drum fără a mă uita în urmă. Iar clienții nu au făcut altceva decât să îmi confirme că aceasta este calea mea, spunându-mi că îi ajută consultațiile avute cu mine și că primesc mult mai multe informații decât se așteptau sau că li se confirmă foarte multe lucruri.

Puteți observa diplomele si certificatele mele obținute la cursurile de astrologie, prima diplomă fiind cea de absolvire a cursului de astrologie din cadrul Școlii Naționale de Astrologie ‘Quantum Astrologicum’, curs susținut de doamna Minerva, cea care mi-a și trezit la început pasiunea pentru astrologie, și se pare că tot la dânsa am terminat prin obținerea titlului de astrolog. Al doilea certificat este cel obținut în urma cursului făcut la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din România. Iar ultimele certificate sunt cele care îmi acordă statutul de ‘Firmă de încredere’, atât în 2017 cât și in 2018,  deoarece în urma cercetărilor făcute pe internet de către firma de profil, nu s-au gasit reviewuri sau păreri negative acordate mie sau societății mele.