Numele meu este Vlad Daia și am început studiul astrologiei acum 20 de ani când, o emisiune de astrologie de la TV mi-a stârnit curiozitatea. Fiind intrigat de ceea ce vizionam, am început să mă documentez prin intermediul internetului culegând informații despre astrologie, iar ulterior, când resursele internetului s-au dovedit limitate pentru bagajul de cunoștințe acumulat, mi-am extins documentarea prin achiziția a nenumărate cărți, reviste, articole care mă fascinau în acest domeniu.

Ani de zile mai târziu, interesul meu s-a extins și către alte aspecte precum spiritualitate, meditație, Reiki, numerologie, Feng Shui, clarviziune, tarot și multe alte domenii de acest gen. Timpul însă a făcut să renunț la pregătirea în alte domenii similare și să aleg perfecționarea exclusiv în domeniul astrologiei, apreciind că astrologia este singurul ansamblu de cunoștințe care poate observa elementele relevante dintr-o perspectivă de ansamblu, obiectiv, clar și concret.

Pregătirea și perfecționarea individuală în domeniul astrologiei s-a realizat pe parcursul a 15 ani, iar ulterior, înțelegând că astrologia este „calea mea” am decis să renunț la restul activităților profesionale și să mă dedic în exclusivitate acestui domeniu. Acest moment de cumpănă a marcat începutul participării la nenumărate cursuri și seminarii de pregătire și perfecționare.

Practicarea astrologiei a început ca fiind o pasiune, iar aceasta a devenit o veritabilă profesie, fundamental fiind în această schimbare radicală reacția clienților. Părerile acestora au fost în proporție de 99% unele pozitive, primind confirmarea acestora cu privire la faptul că în cadrul consultațiilor avute împreună, au primit informații care i-au ajutat, faptul că volumul de informații primite este unul care depășește așteptările inițiale, dar și împrejurarea că au constatat că multe din informațiile furnizate se confirmă în viața reală sau își confirmau ei multe idei care doar le intuiau până la momentul consultației.

Activitatea mea profesională nu se limitează la a furniza clienților mei informații cu privire strict la astrogramele personale ci simt și o datorie morală față de astrologie (un domeniu mult disputat de-a lungul anilor) să le prezint clienților mei și informații despre modul în care funcționează astrologia, astfel încât așteptările clienților să fie unele corecte. Puteți citi în articolele mele explicații legat de cum funcționează acest domeniu și ce înseamnă în realitate astrologia, fiind destul de multe preconcepții în legătura de aceasta.

Din perspectiva perfecționării în domeniul astrologiei, mai jos regăsiți o parte din diplomele si certificatele obținute la cursurile de astrologie, prima diplomă fiind cea de absolvire a cursului de astrologie din cadrul Școlii Naționale de Astrologie ‘Quantum Astrologicum’. Cursul a fost susținut de către doamna Minerva, persoană de referință în domeniul astrologiei în România și cea care a deschis calea pasiunii mele pentru astrologie și cu care, de altfel, mi-am și finalizat procesul de pregătire profesională prin obținerea titlului de astrolog. Al doilea certificat este cel obținut în urma cursului făcut la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din România. Iar a treia diplomă reprezintă absolvirea cursului de Astrologie Tradițională la școala de astrologie internațională din Turcia ‘Astro Art’, cursurile fiind susținute de cunoscutul astrolog Oner Doser. Ultimele certificate sunt cele care îmi acordă statutul de ‘Firmă de încredere’, atât în 2017, cât și în 2018 ca urmare a faptului că în urma cercetărilor realizate în mediul online de către compania de profil, nu s-au regăsit review-uri sau păreri negative acordate.