Astrologie

Horoscop august

By august 1, 2017 No Comments

Horoscop luna august 2017

Astrolog Vlad Daia

BERBEC

Iubirea şi copiii vor fi pe primul loc în această perioadă pentru cei din zodia Berbec şi va fi destul de multă energie şi presiune, deci înarmează-te cu răbdare şi ocupă-te de situaţiile ce ies în calea ta. Iubirea poate avea un sfârşit o dată cu eclipsa de Soare de la sfârşitul lunii, sau un nou început în relaţia deja existentă, dar şi în situaţia în care relaţia se rupe fără un motiv anume, trebuie să interpretezi acest sfârşit ca o eliberare pentru a găsi ceva mai bun şi mai potrivit ţie. Poţi simţi luna aceasta că destinul te duce pe calea cea mai potrivită pentru tine, aşa că deschide-te spre posibilităţile ce pot apărea. Cei care aveţi copii, fiţi pregătiţi pentru o explozie de energie din partea lor, veţi avea destul de mult de furcă cu cei mici. La locul de muncă pot apărea situaţii din trecut care trebuie rezolvate, sau unele probleme legate de hârtii care nu au fost bine întocmite, ia-ţi timpul necesar să corectezi ceea ce este nevoie şi verifică-ţi munca de două ori.

TAUR

Atmosfera din casă şi din familie este destul de tensionată şi poţi avea senzaţia că nu mai faci faţă. Este nevoie de unele schimbări majore în viaţa de familie, sau în locuinţa ta. Poţi fi presat de cei din familie să le faci pe plac, dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, dacă sunteţi pe aceeaşi lungime, te vor susţine şi te vor împinge de la spate să faci ceea ce-ţi doreşti de ceva timp şi nu ai avut curajul să o faci până acum. Pentru unii vine vremea schimbării domiciliului, iar acesta este un moment perfect pentru acest pas, o dată cu eclipsa de la capătul lunii. În carieră este bine să începi ceva nou la începutul lunii, sau să abordezi dintr-o viziune diferită munca ta, iar aceasta va fi mult îmbunătăţită în următoarea perioadă, de ce nu poate un nou post, mai potrivit pentru tine. Atenţie la capitolul iubire, unde pot exista situaţii tensionate, în care nu mai înţelegi nimic din relaţie, ai răbdare şi caută să-ţi înţelegi partenerul.

GEMENI

A treia ta casă este puternic activată luna aceasta, care întâmplător este şi casa zodiei tale, deci te simţi în apele tale în luna august, când comunicarea, preferinţa ta, va fi la cote maxime. Este indicat să exprimi ceea ce ai de exprimat şi nu aveai curajul să o faci până acum, să îţi expui ideile grupurilor de oameni, sau orice activitate ce ţine de comunicare este binevenită. Chiar dacă mintea îţi poate vuii de atâtea gânduri şi idei, spre finalul lunii se va face ordine în gândirea ta, iar ideile potrivite ţie nu vor întârzia să apară. Ar fi timpul să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, o perspectivă care nu ai cunoscut-o până acum, deoarece revelaţiile nu vor întârzia să apară în luna august. Fii atent ce gânduri îţi trec prin minte. Acasă poţi avea unele lucruri de rezolvat ce îţi cereau atenţia de ceva vreme, acum devine imperativ să te ocupi de ele.

RAC

Este o luna specială din două puncte de vedere pentru tine, primul ar fi intrarea lui Venus în semnul tău, de aici vei primi o strălucire aparte, iar ochii vor fi aţintiţi asupra ta, iar al doilea eveniment este eclipsa de Lună care te influenţează mai puternic, iar aceasta îţi va scoate la suprafaţă, în jurul datei de 7 august, umbra ta, iar acum este cel mai prielnic moment să o vindeci. Finanţele tale prind avânt luna aceasta, lucru care te va bucura foarte mult, munca ta începe să vadă roadele, iar tu începi să prinzi curajul care îţi lipsea până acum, deoarece îţi poţi vedea practic valoarea personală, nu doar la nivel teoretic. Sigur că mai mulţi bani înseamnă şi mai multă muncă, dar priveşte lucrurile din perspectiva unui nou început, vei privi munca şi banii din altă viziune ca până acum, îţi vei cunoaşte mai bine valoarea, şi vei cunoaşte mai bine valoarea banilor. Poţi deasemenea primi bani care ţi-au fost datoraţi de ceva vreme. Atenţie însă la comunicare şi gândire, deoarece cu atâtea pe capul tău, te poţi încurca în gânduri, planificări şi situaţii. Încearcă să notezi totul luna aceasta, deoarece îţi vei uşura viața.

LEU

Şi pentru tine este o luna extraordinar de importantă, deoarece avem eclipsa de Soare, care se petrece chiar în semnul tău. În prima parte a lunii se va pune accentul pe relaţiile tale, mai ales cea de cuplu, unde ar putea apărea o persoană nouă, care să-ţi atragă atenţia într-un mod aparte, sau în relaţiile deja formate, este timpul pentru un nou început, un fel de punct şi de la capăt, aşa că fii atent ce s-ar putea îmbunătăţii în relaţia ta, deoarece schimbările făcute acum vor fi foarte benefice şi de durată. În a doua parte a lunii, eclipsa de Soare va avea loc în semnul tău, iar asta înseamnă o restartare personală, o perioadă în care îţi vei revizui personalitatea, îţi vei schimba unele concepte personale şi poţi face reparaţii capitale la personalitatea ta, aşa că profită de această ocazie rară şi observă ce poţi lăsa în urmă, pentru a te îndrepta către noi zări ale vieţii tale. Banii pot să-ţi creeze mici probleme, deoarece pot apărea cheltuieli mai vechi ce nu ştiai că le ai de achitat.

FECIOARĂ

Eclipsa de Soare din 21 august se petrece foarte aprope de tine, anume în ultimul grad al zodiei Leu, deci te va afecta destul de tare, mai ales pe cei cu ascendentul în Fecioară. Se petrece un sfârşit în tine…ceva din personalitatea ta sau din adâncurile tale necesită să fie adus la suprafaţă, şi dus la încheiere. Peste această eclipsa şi Mercur va retrograda tot în semnul tău, deci este o perioadă propice pentru introspecţie, pentru a căuta în adâncurile tale şi a vedea ce nu mai funcţionează, acum ai o şansă extrem de rară să ştergi cu buretele ce nu mai doreşti să fii, aşa că ascute-ţi simţurile şi urmăreşte ce simţi că trebuie dat la o parte. Nu este rău ca luna aceasta să începi un nou regim de alimentaţie, sau să te preocupi de sănătate şi să cauţi variante de însănătoşire, sau pur şi simplu o încărcare a bateriilor .

BALANŢĂ

Pot apărea noi începuturi în iubire, însă ai grijă că s-ar putea stinge la fel de repede cum au început, dar asta nu înseamnă că nu poţi beneficia de conjunctura astrală şi să profiţi la maxim de ce posibilităţi ţi se oferă. Deasemenea poţi lua în calcul un nou hobby, sau o nouă activitate care să te relaxeze şi să-ţi facă palcere, cele mai norocoase sunt balanţele care sunt în concediu în primele trei săptămâni ale lunii august. Legăturile de prietenie riscă să ajungă la final, este momentul să laşi în urmă acele persoane care nu îţi mai sunt pe plac, a venit momentul să ai curajul să te desprinzi de ei, dar nu te întrista, pentru că nu vor întârzia să apară alte persoane în anturajul tău. Caută să ieşi cât mai mult în luna august, deoarece destinul stă după colţ pentru a-ţi scoate în cale nişte oameni mai mult decât potriviţi pentru tine, aşa că nu rata şansa să cunoşti oameni noi.

SCORPION

O perioadă foarte prielnică pentru a te muta, sau a începe noi activităţi legate de locuinţa ta, deasemenea poţi împrospăta relaţiile cu familia ta, iar legătură dintre voi să fie din ce în ce mai strânsă. Cariera îţi poate cere destul de mult luna aceasta, va trebui să depui mai mult efort decât alţii, iar superiorii vor cere destul de mult din partea ta. O etapă se încheie în cariera ta, în sensul că poţi schimba serviciul foarte rapid şi foarte benefic, sau o promovare este prevăzută pentru tine de către şefi, în orice situaţie, este timpul să ridici ştacheta când vine vorba de treapta pe care te afli în caieră şi nu ar strica să devii mult mai responsabil faţă de ceea ce faci. Există şi şansa unei cereri în căsătorie, în relaţiile demult formate şi să fi luat total prin surprindere de către partener, iar această căsătorie să fie una foarte benefică pentru voi cei din zodia Scorpion.

SĂGETĂTOR

Modul tău de a gândi şi modul cum vezi viaţa vor fi schimbate din rădăcini. La începutul lunii, o dată cu eclipsa de Luna, vei vedea mult mai clar ce tipare de gândire te împiedică să duci o viaţă mai pe placul tău, şi se pot deschide căi noi de a vedea lucrurile. Cercetează tot ceea ce îţi pică în mână luna aceasta, deoarece poţi da peste nişte informaţii care îţi pot schimba viaţa, la propriu. O dată cu eclipsa de Soare, nişte concepte de viaţă şi de moralitate se închid o dată pentru totdeauna, această eclipsa se petrece fix în casa ta, a noua casă, deci este într-o măsură mai mică o resetare personală, care îţi va prinde foarte bine, maturizarea care ţi-a adus-o Saturn în ultimii ani începe să prindă cu adevărat rădăcini, iar tu începi să înţelegi încet încet, ce a dorit Saturn de la tine în ultimii doi ani şi jumătate. Sufletul tău caută să evolueze, profită de ocazie şi încearcă să alegi o cale cât mai superioară. La locul de muncă fii atent la documente greşite şi la situaţii neterminate.

CAPRICORN

Lucruri ascunse în suconștientul tău pot ieşi acum la suprafaţă şi ai şansa să le rezolvi şi să îţi închei socotelile cu unele aspecte interioare care nu sunt cele mai potrivite pentru tine. Şi situaţiile legate de taxe şi impozite sau de moşteniri pot fi aduse pe tapet luna aceasta, fii atent ce ai de rezolvat legat de situaţiile acestea şi caută pe cât posibil să le rezolvi. Prima eclipsă, cea de Lună se va petrece în casa băniilor tăi, aşa că este un moment bun pentru o cheltuială ce o aveai în gând de mult timp, sau poţi să îţi redirecţionezi banii într-o direcţie nouă. Relaţia de cuplu este foarte intensă luna aceasta, plăcerile pot fi la ordinea zilei, iar energia poate fierbe în tine, aşa că fă tot posibilul să îţi consumi toată acea energie, nu vei regreta deloc. Pentru cei care studiază sau urmează diferite cursuri, pot apărea luna aceasta probleme legate de studii, mai ales în privinţa documentelor, iar dacă trebuie să faci o alegere legată de studii, ar fi bine să o iei în prima săptămână din august, sau doar după 6 septembrie.

VĂRSĂTOR

Şi tu faci parte din zodiile aflate în vizorul astrelor luna aceasta, deoarece eclipsa de Lună se formează în semnul tău, ceea ce înseamnă că este momentul prielnic pentru noi începuturi, de orice natură ar fi ele, însă în principal reprezintă pornirea pe un nou drum interior, o schimbare radicală a personalităţii, un drum nou pe care să pășești cu încredere şi să te ducă spre zări mai bune în următoarele luni. Unii vă veţi ocupa inclusiv de aspectul fizic, unde veţi duce îmbunătăţiri, alţii vor schimba modul de a vedea lucrurile şi de a fi mai deschişi spre opţiuni noi. A doua eclipsă, cea de Soare, îţi duce atenţia pe cei din jur şi pe relaţiile de cuplu, unde se pot încheia unele relaţii, atât cu prieteni cât şi cu partenerul de cuplu, însă acum ţi se dă o şansă pentru un nou început, să laşi în urmă trecutul şi să păşeşti spre ceva mai promiţător. La locul de muncă vei fi mai relaxat luna aceasta, sau vei putea sta foarte linișitit în vacanţă, fără a te mai gândi la job.

PEŞTI

Eclipsa de Lună de la începutul perioadei îţi aduce la suprafaţă lucruri care încercai să le ţii adânc în tine, iar acum această eclipsă te face să te uiţi mai atent la ce nu vroiai să te uiţi până acum. Fiind casa specifică ţie, a 12 a casă, te vei simţi confortabil, dar ai grijă să nu te adânceşti prea tare în subconştientul tău, sau să ştii să ieşi la timpul potrivit. Luna aceasta ar trebui să fi atent şi la sănătate, deoarece eclipsele te pot extenua, chiar dacă nu va fi cazul de boli, te poţi simţi fără energie, sau mult prea presat din toate direcţiile. Ultima eclipsă îţi va aduce finalizări la locul de muncă, unde se poate încheia un job, sau modul în care îţi desfăşori munca, să fie schimbat radical, sau să aibă nevoie de modificări drastice. Este un moment prielnic de a renunţa la dependenţe şi la moduri greşite de alimentare, poţi acorda mai multă atenţie corpului şi tonusului tău.

Leave a Reply