Horoscop august

Astrolog Vlad Daia

Berbec

Mercur va retrograda în casa ta a cincea, astfel vei fi destul de agitat, deoarece îți scade nivelul de energie și parcă nu găsești plăcere în nimic, deci poți avea o perioadă în care simți unele lipsuri dar nu-ți dai seama cauza acestor lipsuri. Caută să faci ceea ce te face să te simți bine și ocupă-te de tine. Relația cu copiii poate fi și ea nesatisfactoarea în această perioadă de retrogradare. Pot reveni relații din trecut, dar vor pleca la fel de repede cum au apărut. Relațiile de iubire pot fi mai plăcute o dată cu intrarea lui Venus în semnul opus ție, deci profită de această ocazie și lasă-te curtat de cei din jur, petrece-ți timpul cu oamenii plăcuți de tine.

Taur

Pentru cei din zodia Taur, Uranus este cel care face un aspect interesant luna aceasta, un trigon cu Saturn, care îi va scutura destul de tare pe Tauri și îi va aduce mai mult cu picioarele pe pământ, iar lucrurile par că se așează după niște reguli superioare, viața lor poate fi rearanjată în moduri neașteptate acum. Mercur va retrograda în casa familiei, deci relațiile vor fi tot mai tensionate cu membrii familiei timp de 2-3 săptămâni. Atenție și la casă, deoarece pot apărea probleme care trebuie rezolvate, sau cheltuieli de care ai uitat.

Gemeni

Planeta ta guvernatoare va retrograda, culmea, tot în casa ta guvernatoare, adică a treia casă astrologică…deci vei fi destul de serios bulversat. Gândirea ta o poate lua puțin razna acum, se strâng prea multe și nu mai știi de ce să te apuci. Ceea ce gândești nu va mai corespunde cu ceea ce spui, de aceea este indicat să comunici mai puțin în cazul în care simți că agitația interioară crește și ar fi bine să gândești de două ori orice situație înainte de a spune ceva sau a acționa, măcar 2-3 săptămâni. Relațiile de iubire pot fi mai antrenante luna această, de aceea ar fi interesant să te ocupi și de ceea ce-ți face plăcere și să cauți momente de repaus.

Rac

Finanțele tale pot fi încurcate puțin de retrogradarea mercuriană, deci fii precaut când vine vorba de bani, bunuri și resurse. Poate fi vorba de cheltuieli mai vechi de care ai uitat, pot fi bani dați pe bunuri care nu ai nevoie sau poți pierde bani prin diferite circumstanțe. Este un moment ideal pentru a-ți pune în ordine finanțele și a face unele verificări la bunurile tale, acum pot ieși la iveală lipsurile și problemele reale. Din fericire, casa specifică ție, a patra, este luminată de Venus, deci te vei simți mult mai bine în propriul cămin, ba chiar poți face unele modificări după bunul tău plac, pentru a avea o satisfacție și mai mare ca până acum.

Leu

Mercur retrogradează chiar în semnul tău, sentiment nu prea plăcut, de aceea trebuie să fii mai alert decât deobicei, deoarece te poți mișca mai lent, poți gândi mai lent și simți că lucrurile merg cumva în reluare. Nici energia ta nu este la cote maxime, ba chiar poți simți că ești secat câteodată de circumstanțe. Venus te ajută luna această deorece te face să găsești soluții acolo unde până acum nu vedeai lumina de la capătul tunelului, chiar prin oameni poți primi informații sau vești salvatoare.

Fecioară

Planeta ta guvernatoare va fi retrogradă jumătate de lună, de aceea tu vei fi luat în vizor de astre, iar în cazul tău, retrogradează în casa a doisprezecea, de aceea neliniștea interioară poate crește acum, inconștientul iese mai puternic la suprafață. Lucruri din trecut, sau lucruri profunde din viața ta pot să apară pe tapet și să se ceară rezolvate. Ar fi bine să îți iei o pauză, să stai cu tine, să îți asculți interiorul și să încerci să rezolvi cât de multe poți în interiorul tău. Finanțele tale surâd în această lună deoarece Venus te poate ajuta să le înmulțești, fie printr-o mărire salarială, fie prin noi venituri sau poți face o mișcare financiară inteligentă care să te lase cu mai mulți bani în buzunar.

Balanță

Norocul este de partea ta luna aceasta, pentru că Venus, guvernatoarea ta, intră în zodia Balanței, deci vei fi în centrul atenției, te vei simți în elementul tău iar lumea va observa acest lucru. Atenție însă către cine îți dai atenția, deoarece unii te pot obosi mai mult ca deobicei, de aceea ar fi mai interesant să-ți acorzi ție timp, în special aspectului fizic. Mercur va retrograda în casă prietenilor, de aceea poți avea unele discuții neplăcute cu cei din anturaj, nu te stresa, mai bine mai reduci întâlnirile decât să pierzi prieteni.

Scorpion

Venus aflată în zodia dinaintea ta te va face puțin mai negativist, vei vedea mai ușor partea goală a paharului, de aceea nu trebuie să te îngrijorezi, este o perioadă trecătoare, momentan stai departe de agitația lumii exterioare și mai bine ai merge în vacanță, că tot este perioada concediilor. Mercur te va influența la locul de muncă, unde pot apărea probleme din trecut, situații care nu le-ai închis sau le-ai trecut cu vederea. De aceea ar trebui să fii mai atent la job, pentru a nu rata vre-o situație importantă.

Săgetător

Venus intră în casa relațiilor de amiciție, de aici vei fi mai sociabil cu cei care-ți ies în cale, iar compania îți va fi cerută de mulți prieteni. Problema este cu Mercur care retrogradează în casa a noua, de aceea luna aceasta vei fi mai meditativ, mai lăsat pe gânduri și te vor frământă unele întrebări la care până acum nu ai găsit răspunsul. Tocmai de aceea ar fi indicat să încerci să-ți asculți intuiția și Universul, deoarece după aceste trei săptămâni de retrogradare, poți primi unele răspunsuri la problemele tale. Atenție la excursiile din străinătate, pot apărea unele complicații.

Capricorn

Era indicat să-ți fi luat concediul până acum, pentru că Venus trece acum din casa excursilor în casa carierei, ceea ce te-ar putea ajuta foarte mult la jobul tău. Chiar dacă atmosfera este relaxată, tu poți să-ți faci treaba mult mai bine decât deobicei, așa că ocupă-te de toate problemele deoarece vei avea rezultate foarte bune. Mercur va retrograda în casa ta a opta, de aici pot apărea situații nerezolvate când vine vorba de taxe și impozite, diferite datorii care le ai sau care alții le au la tine, în plus pot să apară niște surprize neprevăzute când vine vorba de moșteniri sau resursele altora. Încearcă să le pui în ordine.

Vărsător

Tu abia de acum simți atmosfera de concediu, de aceea este o lună ideală pentru călătorii, mai ales în străinătate, iar pe lângă asta, poți descoperi noi lucruri de studiat, care nu realizai până acum că te atrag. Atenție însă la relații, deoarece Mercur retrogradează în semnul opus ție, deci pot apărea tensiuni în cuplu sau în relațiile cu ceilalți. Încearcă să nu-ți bați capu atât de mult cu cei din jur, ci limitează-te la strictul necesar. În cuplu pot apărea tensiuni din motive de diferență de opinii, sau porbleme din trecut pot să reapară acum în peisaj.

Pești

Pentru tine, câștigurile financiare pot fi pe primul loc, deoarece Venus îți luminează casa resurselor exterioare, deci poți primi un cadou, sau poți primi înapoi un împrumut, sau pur și simplu să găsești mai ușor resursele pentru a-ți plăti tu datoriile și a-ți ușura povara financiară. Atenție însă la locul de muncă, deoarece Mercur va retrograda peste acest sector și pot apărea probleme ce trebuie să le rezolvi rapid și totul depinde de tine. Fii cu băgare de seama în prima jumătate a lunii la locul de muncă. Atenție puțin și la sănătate, deoarece poți prinde un virus sau o mică problemă de sănătate.

 


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.