Horoscop decembrie

Astrolog Vlad Daia

Berbec

Venus va activa a opta ta casă, unde poate aduce unele venituri neașteptate, un cadou sau o mică moștenire…relația cu băncile și creditorii poate fi și ea favorizată luna aceasta. Mercur îți aduce mai multă introspecție, mai multă dorință de a căuta adevărul în viață ta și acum ai șansa de a primi inspirație divină, o dată cu conjuncția cu Jupiter din semnul Săgetătorului. Și studiile și călătorile în străinătate sunt bine definite luna aceasta dar și pe parcursul anului viitor. Studenții, cercetătorii și inventatorii sunt în special afectați în mod pozitiv de acest tranzit.

Taur

Planeta ta guvernatoare, Venus, pătrunde în sectorul iubirii pentru tine, de aici pot decurge lucruri foarte pozitive când vine vorba de relații. Poți începe o relație nouă foarte pasională, cineva îți poate dori atenția și să clarifice lucrurile între voi doi, sau tu poți avea acum curajul de a face pasul către ceea ce îți dorești în iubire. Relațiile în general sunt bine aspectate, poți ieși acum în evidență și poți avea diferite beneficii de pe urma celorlalți. Mercur îți activează și el casa pasiunii și a bunurilor exterioare, de aceea vor fi întărite toate aspectele relaționale, în special în ceea ce privește resursele. Extrem de bine aspectate sunt și moștenirile și banii veniți de la alții, de aceea este indicat să te ocupi de astfel de situații, în cazul în care ele există.

Gemeni

Casa muncii este aspectată de planeta iubirii, ceea ce te poate face mai visător la locul de muncă, cu mai puțin chef de muncă decât deobicei. Pasiunile la locul de muncă pot fi și ele destul de puternice, nu este indicat să treci anumite limite, ci să păstrezi interacțiunea la un nivel prietenos. Partea relațională este foarte activă luna aceasta, vei fi tras în toate părțile, multă activitate socială și multe bătăi de cap venite din exterior…nu este ușor să fii în pielea ta luna aceasta. Dar, norocul tău este că ești o zodie sociabilă, deci profită de atenția acordată. Ba mai mult, poți găsi unele soluții sau primi unele beneficii prin prieteni și alte persoane din preajma ta, deci este luna ideală de a cere ajutorul celorlalți.

Rac

Venus pătrunde pentru tine în casa iubirii, a hobbyurilor și a copiilor. În primul rând, aspectele sentimentale pot fi la cote înalte luna aceasta, poți întâlni pe cineva nou, sau dacă ești într-o relație, este o lună bună în care puteți discuta de planuri comune sau de a construi ceva pe viitor. Oricum, vei simți în aer că plutește o aromă de iubire. Și alte asocieri sunt pozitive acum, fie ele de afaceri sau de altă natură. Sectorul carierei este și el foarte activ, de aici vor veni mai multe responsabilități, posibil o mărire salarială sau un loc de muncă mai bun, deci fii cu ochii în patru, iar dacă îți cauți job, acum este momentul să insiști. Atenție la alimentație, există un risc mai mare de îngrășare pe bază de stres.

Leu

Familia este bine aspectată luna aceasta și căminul deasemenea, de aceea este indicat să cauți să te relaxezi în casa ta, să petreci timpul cu familia și să te bucuri de liniște. Pot să apară și unele idei de modificare a locuinței, fie o renovare, fie o redecorare, fie chiar mutare și este perioada ideală pentru astfel de schimbări. Casa a cincea este și ea activată serios, astfel că flirtul este în aer și pentru tine, acum îți pot atrage atenția unele persoane, sau tu să intri în atenția lor. Poți pune accentul pe hobbyurile și plăcerile tale, deci caută să-ți petreci timpul cât mai plăcut posibil și să-ți acorzi timp pentru relaxare.

Fecioară

Din fericire scăpăm de retrogradarea lui Mercur, iar tu ai cel mai mult de beneficiat de pe urma acestei schimbări. Ba mai mult, Venus îți intră în casa a treia, unde este sectorul comunicării tale, sectorul cel mai important, deci vei prinde viteză când vine vorba de gândire și comunicare. Acum ai șansa să găsești soluții la problemele tale, să primeșți răspunsuri de la cei din jur sau pur și simplu să comunici mult mai bine. Planeta ta guvernatoare se va înghesui și ea peste celelalte planete din casa a patra, ceea ce îți aduce beneficii când vine vorba de cămin și de familie, acolo unde se pot rezolva probleme de comunicare mai vechi, sau poți găsi soluții la chestiuni din trecut, fie că este vorba de relația cu membrii familie fie că este vorba de cămin în sine.

Balanță

Planeta ta guvernatoare, Venus, îți părăsește semnul și intră în casa a doua, de unde poate aduce beneficii importante, mai ales legate de bani și resurse. Poți primi o mărire salarială, poți avea diferite beneficii financiare sau un job mai bine plătit. Casa a treia se aglomerează luna aceasta, deci se întețește viteza de gândire și comunicare pentru tine, vei dori să spui cât mai multe și vei avea din ce în ce mai multe idei. Problema va fi de separare a ideilor bune de cele irelevante, de aceea îți recomand să îți cauți un timp în care să diseci ideile bune și să le pui chiar în aplicare.

Scorpion

Norocul tău luna aceasta este planetă mai mică a norocului, Venus, care va pătrunde în zodia ta, ceea ce îți va aduce o deschidere mai mare și o vizibilitate mai mare în orizontul celor din jur. Vei dori să-ți schimbi lookul, să arăți altfel și să prezinți varianta ta cea mai bună. Mercur va intra în casa resurselor, unde se află deja Jupiter, Soarele și Luna pentru câteva zile, unde va accentua și mai mult resursele tale, prin discuții despre îmbunătățirea situației tale materiale, sau prin idei salvatoare care să te scoată din impasuri financiare. Una peste alta, vei dori să-ți dezvolți valoarea de sine, fie imaginea exterioară fie valoarea ta interioară.

Săgetător

Tu te afli la cote înalte luna aceasta, poate cele mai înalte, deoarece în zodia ta se află cele mai multe planete: Jupiter, Soarele, Mercur și Luna pentru câteva zile, ceea ce îți va oferi o energie sporită în tot ceea ce întreprinzi în luna decembrie. Accentul cade pe tine și pe planurile tale în orice domeniu, și pe dezvoltarea ta. Atenție însă la excese și exagerări, mai ales cele alimentare. Venus intră în ultima ta casă, de unde poate aduce o mai mare profunzime în acțiunile tale și vei avea o perioadă în care vei putea combina mai ușor perioada de acțiune cu cea de inacțiune și contemplare…este ca un fel de acțiune dictată de la nivele mai înalte, deci lasă-te purtat înspre noile oportunități dar ascultă-ți intuiția în același timp. Este important să știi când să iei decizii și când să te lași în voia destinului.

Capricorn

Zodia dinaintea ta se aglomerează tot mai mult, ceea ce semnifică faptul că interiorul tău nu stă potolit și se cere ascultat și eliberat. Mai ales Mercur intrând în această zonă, vei dori tot mai mult să verbalizezi lucrurile care te-au deranjat în trecut, sau situații pe care ai putea să le îndrepți. Astrele te îndrumă la introspecție și la găsirea pieselor lipsă, de aceea ar fi ideal să asculți ce ți se spune din interior și să urmezi instrucțiunile. Lucrurile efemere devin irelevante…deci caută ceea ce contează pentru tine. Venus va traversa casa prietenilor, deci poți fii mai mult căutat de persoanele din jurul tău, dar poate să mai însemne dorința de a face bine unor grupuri marginalizate, sau prin intermediul unor grupuri organizate să faci bine altora.

Vărsător

Pentru tine se aglomerează casa prietenilor și a grupurilor, ceea ce reprezintă o perioadă mult mai sociabilă, în care tu vei fi în centrul atenției într-o mare măsură, vei fi sulfetul petrecerii, în același timp poți ajuta oamenii din jurul tău, sau ei la rândul lor pot să-ți acorde ajutorul exact unde ai tu nevoie, deci există o completare reciprocă în această lună, profită de ea. În același timp, prietenii mai puțin loiali pot ieși acum mai ușor la suprafață, deci fii atent la cine ar trebui tăiat din viața ta. Cariera este și ea foarte bine aspectată de către planeta iubirii, poți primi acum unele recompense din partea conducerii, sau poți rezolva mai ușor situațiile încredințate ție.

Pești

Pentru tine, Marte intră pe teritoriul zodiei tale, planetă care îți va da un impuls în plus față de ceilalți, mai ales că-ți activează și planeta guvernatoare, Neptunul, deci profită pentru a-ți pune planurile în acțiune. Planurile tale ar trebui să vizeze în special cariera, care prinde avânt acum și unde comunicarea este esențială, deci caută să comunici absolut tot și să comunici cât mai clar. Poți găsi acum informații sau idei salvatoare, care să te propulseze în carieră pentru mai mult timp de acum înainte. Casa străinătății este vizată de Venus, care îți va aduce beneficii pe relația cu străinătatea, fie călătorii, fie contracte și muncă legate de străinătate, foarte favorabil moment pentru a găsi un loc de muncă în altă țară, sau pentru a începe diverse studii care să te ajute în carieră.

 


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.