Horoscop

Horoscop februarie

By 2 februarie 2018 No Comments

Horoscop februarie

Berbec

În această perioadă avem două eclipse, una pe 31 ianuarie și a doua pe 15 februarie, iar ție îți va afecta axa iubirii, a copiilor și a prietenilor. În primul rând se aglomerează casa prietenilor și a grupurilor din care faci parte, deci este un moment ideal de a începe noi prietenii, de a căuta și alte categorii sociale, care poate până acum nu ai cunoscut și ai ocazia să descoperi lucruri noi și fascinante prin acești oameni. Prieteniile deja existente se pot lega și mai tare acum, iar dacă îți dorești să te implici într-un proiect nou, ce implică un grup de oameni, acum ai șansa cea mai mare să începi. În sectorul iubirii este timpul să-ți clarifici mai mult partea emoțională pe care o implici în relații și să vezi ce trebuie schimbat sau îmbunătățit și să-ți clarifici ție în primul rând ce anume oferi și ce nu mai oferi partenerului. Într-o lună atât de plină social, este bine să ai în vedere să-ți acorzi și ție momente de liniște și odihnă.

Taur

Pentru voi, cei din zodia Taurului, eclipsele vor activa axa carierei, a statutului social și al familiei și casei. În prima parte a lunii se vor închide unele aspecte în familia ta, unde relațiile pot fi reconfigurate iar atitudinea ta față de membrii familiei să se mai răcească, sau pur și simplu să analizezi la rece trecutul și să iei niște decizi privind modul în care interacționezi de acum încolo cu cei din familie. Unii Tauri vor decide să se mute, sau chiar să răcească relațiile cu familia. După jumătatea lunii, accentul cade pe carieră și statutul tău în societate, acolo unde vei dori să depui mai mult efort să ieși în evidență, poate chiar să începi un nou drum sau să abordezi aceste direcții total diferit ca până acum, așa că vezi ce poți îmbunătăți în atitudinea ta și în modul tău de a munci.

Gemeni

Cele două eclipse îți vor activa axa caselor 3 și 9, adică sectoarele comunicării, gândirii, filozofiilor și studiilor superioare. Prima dată îți vei analiza comunicare și modul de a gândi, domenii care au nevoie de o anume încheiere a unei etape, este momentul ideal să lași niște concepte în urmă, să te îndrepți către ceva nou și fresh și să îți îmbunătățești simțitor modul de comunicare cu cei din jur. Vei tinde către concepte mai înalte, care poate până acum ți-au fost străine, de aceea vei dori să te adâncești din ce în ce mai mult în următoarele luni în filozfii noi, orizonturi noi ale gândirii tale, de ce nu noi religii sau tradiții ale altor popoare. Vei observa cum gândirea ta veche se îndreaptă către altceva, nou și mult mai benefic pentru tine. Acum se pot activa informații din trecut, care credeai că nu există sau ai uitat de ele, iar ele să-ți fie de ajutor în situațiile tale de viață actuale. Este o perioadă bună pentru studenți sau pentru orice fel de studii sau cursuri întreprinse în această perioadă.

Rac

Pentru voi cei din zodia Rac, se activează o axa dorită de mulți, axa financiară, care v-a dat ceva bătăi de cap și la ultimele eclipse, dar acum lucrurile încep să se clarifice și să prindă conturul căutat de voi. Veți mai face curățenie încă în resursele proprii, în finanțele voastre și veți putea observa mai ușor ce nu funcționează și trebuie închis. Pot exista situații care să vă lase mai vulnerabili pe partea financiară și de securitate, care este foarte importantă pentru voi de altfel, iar acum este momentul ideal de a face ultimele retușuri, deoarece eclipsele vor trece în zodia voastră din vară, iar oportunitatea financiară se cam închide o dată cu această schimbare. Acum este ideal de a vedea ce resurse primiți de la alții și să faceți și acolo ordine sau să îmbunătățiți folosirea acelor resurse. Și problemele financiare cu statul sau unitățile de credit se pot rezolva mai ușor începând cu 15 februarie.

Leu

Tu și Vărsătorul sunteți direct vizați de aceste două eclipse, deoarece prima eclipsă se petrece în semnul tău, iar cea din 15 februarie, în semnul opus, Vărsător. Prima eclipsă va pune accentul pe tine, pe personalitatea ta și pe interiorul tău, acum ai un moment foarte bun de a observa ce nu-ți mai convine la tine, la caracterul tău și să dai mai ușor la o parte orice credeai până acum că nu poți da la o parte. Poți să-ți schimbi trăsături de caracter mai ușor, poți închide unele capitole din viața ta, nu este indicat în această perioadă să începi ceva nou, așteaptă să treacă câteva săptămâni, ideal ar fi să începi la eclipsa din vara. Începând cu 15 februarie, partea exterioară cere un suflu nou, este momentul să-ți reîmprospătezi contactele, oamenii din jur și modul tău de a interacționa cu tot ceea ce te înconjoară. Este un moment bun pentru asocieri, inclusiv de a începe o relație de iubire sau de ce nu, să te căsătorești, în cazul în care ești de ceva vreme într-o relație.

Fecioară

Fecioarele sunt influențate de eclipsele de iarnă pe axa sănătății și a muncii și responsabilităților zilnice. Se încheie o etapă din trecutul vostru, ați analizat destule lucruri din trecut iar acum ați înțeles într-o mare măsură ce era de înțeles și este momentul să nu vă mai dea bătăi de cap unele situații deja apuse. Faceți pace cu ele și lăsăți-le să plece mai departe, mai rămân câteva situații nerezolvate în subconștientul vostru, dar acestea se vor închide undeva la eclipsele din vară. În această perioadă puteați închide un capitol cu unii așa ziși dușmani iar acum aveți șansa de a-i lăsa complet în urmă. Sănătatea cere puțin atenție în februarie așa că nu săriți cu vederea semnalele corpului iar dacă simțiți că este nevoie să aduceți niște lucruri noi în stilul de viață, în alimentație sau în activitățile voastre, faceți-o. Și locul de muncă poate cere unele schimbări și înnoiri, vedeți ce aveți de schimbat și ajutați-vă de acest moment de Lună nouă și aduceți îmbunătățiri acolo unde se cere.

Balanță

Axa caselor 5 – 11 va fi activată de eclipse pentru tine, astfel vei avea de-a face mai mult cu prietenii și anturajul, copiii, hobbyurile și iubirea. Poate a venit momentul să lași unii prieteni în spate și să cauți în locuri mai potrivite ție. De asemenea, dacă faci parte din unele organizații sau grupări, este potrivit să ieși din ele în cazul în care planificai asta de ceva vreme. Realizezi în această perioadă că ceva din tine nu se mai potrivește cu anturajul tipic, de aceea unele schimbări nu strică. Spre jumătatea lunii, pot apărea situații noi în domeniul amoros, poate înflori o idilă, posibil nu de foartă mare durată, dar dacă îți atinge un punct important din astrograma personală, poate fi o relație de mult așteptată. Poți începe noi hobbyuri, sau să studiezi unele lucruri care-ți doreai de ceva timp să începi. Și relația cu copiii este ideal să fie îmbunătățită acum și aduse elemente noi în relație.

Scorpion

Cariera, familia și casa vor fi luate la puricat de către cele două eclipse pentru tine, așa că fii atent la locul de muncă și în relația cu superiorii ce trebuie închis, ce nu mai funcționează și ce ai putea îmbunătăți. Nu este exclus să schimbi cariera sau măcar să te gândești la un alt drum pentru tine, dar oricum, este un moment ideal de a nu mai acționa ca până acum când vine vorba de muncă. Iar în cazul în care se încheie o etapă în cariera ta, nu-ți fă griji, te așteaptă lucruri mai interesante. Relația cu membri familiei poate fi schimbată acum, poți să o iei de la capăt cu cei dragi și să lași neplăcerile în urmă. Dacă ai nevoie să faci unele înnoiri la casă, sau la proprietățile tale, acum este momentul ideal să începi și să-ți aranjezi lucrurile așa cum îți dorești.

Săgetător

Pentru tine, eclipsele vor avea loc pe casele 3 și 9, mai exact în domeniile comunicării, gândirii și a filozofiilor tale de viață. La început de februarie este indicat să analizezi ce filozfii, după care îți conduci viața, nu mai sunt de actualitate și trebuie lăsate în urmă. Inclusiv unele informații care le-ai studiat acum ceva timp, pot apărea acum ca depășite de aceea nu este rău să vii la zi cu informațiile din anumite domenii, iar conceptele tale cele mai profunde au nevoie de o upgradare la această eclipsă. Tocmai pentru că începând cu 15 februarie poți găsi noi moduri de a vedea lucrurile, noi moduri de a gândi și de a analiza lucrurile. Modul tău de a comunica poate fi înnoit acum și poți fii mai clar pentru cei din jur. Și chiar ai nevoie de această claritate, pentru că Marte în semnul tău îți dă mai multă poftă de acțiune, deci acum ai șansa de a face unele schimbări practice în viața ta.

Capricorn

Eclipsele vor activa zona ta financiară, ceea ce va duce un suflu nou în finanțele tale sau măcar în modul în care vei mânui banii de acum înainte. Vei închide un capitol când vine vorba de resursele exterioare ție, că este o susținere din partea părinților, că este susținere din partea partenerului de viață, sau orice resursă care nu vine din munca ta, acum este momentul să analizezi mai bine situația și să observi că nu te vei putea baza la nesfârșit pe alții. Pentru cei care au situații de natură financiară cu statul sau cu băncile, acum se poate închide o etapă, sau chiar să ajungă la sfârșit situația existentă. A venit momentul să te axezi mai mult pe propriile venituri, să vezi ce poți face pentru a atrage resurse în plus. Este un moment bun pentru măriri salariale, pentru noi surse de venit sau pentru cei cu afaceri, mărirea numărului de clienți, așa că analizează mult mai atent aceste aspecte și caută soluții pentru a atrage mai mulți bani.

Vărsător

Tu ești în centrul atenției în acest sezon al eclipselor, deoarece cea din 15 februarie se întâmplă în semnul tău, iar cea din 31 ianuarie în semnul opus ție, un domeniu foarte important deasemenea. Prima eclipsă va viza exteriorul tău, oamenii din jur și modul tău de a interacționa cu tot ceea ce te înconjoară, iar acum a venit momentul să lași în urmă unele aspecte, să închizi anumite situații care te țineau pe loc sau chiar să închei unele relații. Știi bine că nu-ți mai folosesc, așa că nu are rost să mai insiști. Și în căsnicie se poate închide un capitol și ar fi ideal să dai la o parte acele părți din căsnicie care nu-ți mai folosesc. Focusul a cam fost pe tine începând cu 22 ianuarie de când a intrat Soarele în semnul tău, dar eclipsa din 15 februarie va pune și mai multă atenție pe tine, te va face să te analizezi mai profund, să te uiți la adevărata ta valoare, să privești în interior și să vezi ce funcționează și ce nu, și să pășești cu mai mult curaj pe acele direcții care le dorești și care știi că ți se potrivesc.

Pești

Deoarece eclipsa din 15 februarie se întâmplă chiar cu câteva grade înaintea semnului tău, pentru tine poate fi acum o perioadă de profundă introspecție, perioadă în care să-ți clarifici multe situații din trecut. Pot veni la suprafață situații stresante din viața ta, care acum le găseșți înțelegerea mai profundă, poate fi un pas uriaș în față, trecerea unor lucruri din subconștient în conștient, iar astfel ai senzația că s-a aprins un bec în întunericul de adineauri. Este o perioadă bună pentru a da mai multă atenție și sănătății, chiar poți găsi niște soluții pentru bolile cronice pe care le ai. Prima eclipsă, din 31 ianuarie, va viza locul tău de muncă, treburile zilnice și relațiile colegiale, sectoare unde este bine să închizi anumite capitole, să închei anumite metode de lucru și de interacțiune cu colegii și să cauți metode mai eficiente de a munci. Poți să-ți schimbi vizibil comportamentul față de cei din jur, sau să îți modifici ambientul de la servici în favoarea ta iar astfel să te simți mult mai bine când vine vorba de job.

Leave a Reply