Berbec

Guvernatorul tău Marte îți părăsește semnul și trece în casa a doua, a resurselor și a banilor. De aici te poate ajuta să te mobilizezi mai mult pentru a primi și răsplata pentru munca sau planurile tale din ultimele luni. Acum ai ocazia de a pune niște resurse la bătaie și rezultatele să apară destul de rapid. Venus trece luna aceasta în casa carierei și a statutului social, sectoare care îți dau bătăi de cap de ceva timp, dar acum primești o pauză bine meritată, sau lucrurile pot lua o întorsătură favorabilă pentru tine. Caută să-ți pui în valoare abilitățile, munca depusă și talentele și există posibilitatea de a fi remarcat sau răsplătit. Mercur și Sorele vor trece în ultima ta casă, de unde te vor împinge spre o retragere, spre căutarea liniștii și a căuta unele răspunsuri în interior. Și somnul poate suferi unele modificări, deci caută să te odihnești cât mai bine.

Taur

Ai la graniță trei planete gata să pătrundă pe tărâmul tău, Marte, Uranus și Luna pentru câteva zile, de aici pot să apară unele răsturnări de situație destul de neplacute probabil, mai ales dacă te împotrivești de ceva vreme, dacă ești deschis spre nou, pot fi schimbările care le aștepți de ceva vreme…viața ta poate lua o nouă întorsătură iar tu să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Planeta ta guvernatoare, Venus, trece și ea în casa a noua, de unde te susține și ea la a găsi noi viziuni, noi concepte și noi idei care să-ți deschidă și mai mult viața. Dacă până acum ai fost atenționat cu forță de schimbările necesare, acum schimbările vin peste tine. Mercur se mută și el în casa prietenilor, motiv pentru care poți găsi printre prietenii tăi persoane care să te ajute și să te înțeleagă în aceste perioade tulburi.

Gemeni

Planeta care te guvernează, Mercur, ajunge în casa a zecea, a carierei și a statutului social, de unde te susține la locul de muncă în a-ți atinge obiectivele prin comunicare sau prin găsirea unor soluții salvatoare, care altora le scapă. Acum îți poți construi noi relații sociale care să te ajute în cariera ta. Venus ajunge în casa a opta, de unde te poate ajuta cu soluționarea unor probleme legate de taxe, impozite sau moșteniri, acum ai șansa de a primi un cadou sau o moștenire, sau să clarifici ceea ce ține de resursele comune. Pot apărea și unele situații legate de birocrația statului și ești nevoit să umbli puțin pentru a rezolva neclaritățile. Marte și Uranus se pregătesc să intre în ultima ta casă, de unde te vor face ceva mai agitat, dar în interior, de aceea poți avea o stare de neliniște fără un motiv anume și simți nevoia să te rupi puțin de cotidian și chiar este indicat să o faci.

Rac

Venus intră în casa relațiilor, unde îți dă o mână de ajutor fie în relațiile cu cei apropiați, fie cu partenerul de viață. Ai avut de tras și încă mai ai în acest sector, dar acum Venus ușurează puțin munca și te face să fii ceva mai degajat. Pot apărea oameni noi acum în viața ta, sau poate o relație sentimentală nouă. De asemenea, nu este rău să ceri ajutorul celor din jur, ai putea fi surprins de cine sare în ajutorul tău. Mercur trece în casa străinătății și a filozofiei, de unde te poate ajuta în relația ta cu străinătatea sau străinii și te poate face să analizezi lucrurile mai profunde ale vieții și să primești unele răspunsuri care le așteptai de mult. Marte și Uranus sunt la granița casei prietenilor de unde vor răsturna puțin relațiile tale și este posibil să ai discuții în contradictoriu cu unii sau pur și simplu să dai de alt anturaj mai potrivit ție.

Leu

Venus se pregătește să intre în casa muncii tale și a sănătății, zona unde lucrurile nu stau cel mai strălucit de ceva timp încoace, dar acum planeta iubirii vine și îți dă un răgaz, te lasă puțin să te mai relaxezi. Pot apărea acum niște soluții care le așteptai de ceva timp sau niște remedii la problemele de sănătate. Mercur și Soarele intră în casa a opta, de unde te pot face să te ocupi de unele lucruri birocratice, de taxe, impozite sau alte astfel de chestiuni și chiar este indicat să soluționezi toate aceste probleme în luna februarie. Marte ajunge și el în casa carierei, de unde îți poate aduce și el o mică problemă cu statul și birocrația, dar tu ar cam trebui să ai dreptate. Atenție și la discuțiile cu șefii sau superiorii, pot apărea unele ciocniri de voințe și în general nu este ideal acum să faci tu ordine în jur, dacă nu este responsabilitatea ta. Însă poți pune osul la treabă la locul de muncă, deoarece Marte îți va da impulsul de care ai nevoie.

Fecioară

Guvernatorul tău, Mercur, intră în casa relațiilor, de unde te ajută să interacționezi mai bine cu exteriorul, îți dă o mână de ajutor și în relațiile sentimentale, mai ales când vine vorba de comunicare și gândire sau poți primi informații prețioase din partea unor persoane. Și Venus intră intr-o casă a iubirii, deci ai dublă susținere pe partea sentimentală, astfel relația sentimentală poate avea o perioadă foarte pozitivă luna aceasta sau să apară o relație nouă pentru cei singuri. Venus te mai împinge și spre relaxare și lene câteodată, deci n-ar fi rău pentru câteva săptămâni să cauți să te relaxezi și să te bucuri de lucrurile care-ți plac. Marte împreună cu Uranus se pregătesc să intre în a nouă ta casă, unde îți vor bulversa filozofiile de viață, principiile după care trăiești și credințele. Este timpul pentru o viziune nouă asupra vieții.

Balanță

Planeta ta guvernatoare Venus, trece în casa familiei și a casei de unde te susține în relațiile cu membrii familiei. Poți să te simți mai relaxat în mediul de acasă și să găsești soluții cu familia, acolo unde până acum vă era greu să conviețuiți. Și planurile legate de schimbări imobiliare pot prinde contur acum. Mercur și Soarele vor intra în casa muncii și a sănătății și te ajută la locul de muncă, unde vei avea mai mult chef de lucru în luna februarie iar comunicarea cu cei din jur este foarte bună. Marte intră în casa a opta și începe să fiarbă ceva în interiorul tău, dar parcă nici tu nu știi ce este…poate fi vorba de o efervescență care te pune mai mult în mișcare și în acțiune sau poate fi opusul, o dorință de a te liniștii, dar nu prea vei reuși acest lucru, deoarece Uranus face ca acest interior să se cutremure în aceste luni de zile.

Scorpion

Venus trece în a treia casă, de unde îți va susține gândirea și comunicarea. Acum ai șansa de a găsi răspunsuri acolo unde erai frământat și unde credeai că nu mai ai cale de scăpare. Stresul mental se mai poate liniști pentru câteva săptămâni, deci încearcă în acest răgaz de timp să găsești soluțiile care îți lipseau. Mercur și Soarele vor intra în casa a cincea, de unde și aceste astre te vor ajuta în relaxarea ta, de aceea îți pot veni idei de ce ar trebui să faci pentru a te simți mai bine, pentru a te destinde și pentru a te bucura de o gură de oxigen. Relația cu copiii poate fi și ea îmbunătățită luna aceasta, sau relația de cuplu mai ales dacă este la început de drum. Marte va intra și el în casa opusă ție, casa relațiilor, de unde cutremură puțin lucrurile în relații, te face să fii mai activ dar și mai atent la relațiile tale, fie că sunt relații apropiate fie că este o relație sentimentală, sau căsnicie. Ai două variante, să duci această energie spre construcție cu partenerul tău, fie o duci spre certuri și contradicții.

Săgetător

Planeta iubirii îți părăsește semnul și trece în Capricorn, unde se află zona resurselor tale, aici Venus te poate ajuta la obținerea unor venituri noi sau a unor măriri salariale, dar dacă ai avut anumite probleme în ultimele luni în acest sector, Venus vine și îți aduce puțină liniște, sau unele resurse care să te scoată momentan din impas. Soarele și Mercur intră în zona familiei și a casei și aduc o mai mare atenție la aceste aspecte, prin comunicare mai bună cu membrii familiei sau poți avea idei noi despre cum ți-ai putea modifica locuința. Marte intră și el în casa muncii și a sănătății, deci vei avea mai multă energie pentru munca ta, poți prinde acum mai mult curaj în forțele tale, dar ai grijă la răsturnări de situații când vine vorba de job sau de sănătate. Fii atent la mici accidentări, tăieturi sau infecții.

Capricorn

Venus trece în semnul tău și îți dă o mică pauză sau mici plăceri de care să te bucuri în tumultul care îl simți de ceva luni încoace…de aceea profită de luna februarie și caută să faci și lucruri pe sufletul tău. Poți face inclusiv câteva schimbări la aspectul fizic sau să îți înnoiești garderoba sau pur și simplu să te răsfeți. Dacă vedeai mai mult lucrurile în alb și negru, acum ai oportunitatea să vezi și puțină culoare în viața ta. Soarele și Mercur vor intra în casa gândirii, a comunicării și a călătoriilor, deci poți găsi mai ușor soluții la problemele tale, dar atenție că în același timp mintea ta poate fi mai agitată decât deobicei. Și intrarea lui Marte în Taur te va ajuta să te relaxezi sau cel puțin să faci mai multe pentru tine…și vei începe să-ți întorci atenția din exterior către tine și plăcerile tale. Poți să realizezi că ai o nouă pasiune sau să reiei o pasiune mai veche care nu ai mai practicat-o.

Vărsător

Mercur și Soarele îți părăsesc zodia și intră în zona resurselor și banilor tăi. Aici îți pot aduce un venit suplimentar, sau măcar unele idei de a-ți rotunji veniturile sub o formă sau altă. Și contractele care implică resursele sunt bine venite luna aceasta. Marte se pregătește să intre în casa familiei, unde poate angrena mai puternic relațiile între voi, deci atenție la certuri și la nervi întinși, în plus Uranus acolo face ca lucrurile să te ia prin surprindere, deci pot fi schimbări radicale de planuri sau chiar schimbare bruscă de domiciliu. Venus intră în casa dinaintea zodiei tale, deci te va pune mai mult pe gânduri, pe retragere și pe meditat la lucruri mai profunde. Somnul îți poate fi afectat acum…nu că nu ar fi afectat deja de Saturn și Pluto. Fii atent și la problemele cu zona gâtului.

Pești

Mercur și Soarele vor intră în zodia ta, deci începi să ieși în evidență, dar poți pune și tu accentul pe tine, inclusiv să faci diferite modificări la atitudinea ta sau la aspectul tău. Fă lucrurile care contează cel mai mult pentru tine și poți avea o lună foarte bună. Și Venus intră acum în zona prietenilor și a socializării, cu atât mai mult te susține în interacțiuni iar cei din jur sunt atrași spre tine ca un magnet. Caută să ieși în lume și să vezi ce oportunități îți ies în cale. Și Marte ajunge în casa gândirii și a comunicării, deci vei fi mai agitat decât de obicei, caută să pui la treabă mintea ta pentru că pot ieși la iveală idei foarte bune. Este adevărat că este cam multă energie axată pe tine luna aceasta, dar dacă pui această energie la treabă, pot apărea lucruri foarte interesante în final.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.