Horoscop

Horoscop Ianuarie

By 7 ianuarie 2018 No Comments

Berbec

Luna aceasta vine cu o mare energie pe zodiile Capriconului și ale Scorpionului. Pentru tine, se va pune accentul pe carieră, pe șefi, pe superiori, pe organizațiile statului. Ce ai nevoie să schimbi in cariera ta? Acum este momentul ideal de a-ți face un plan de lungă durată pentru evoluția ta în carieră, sau chiar schimbarea ei. Este nevoie să dai dovadă de înțelepciune în acest sector, pentru a ajunge cât mai ușor unde ți-ai propus. Șefii sunt și ei cu ochii pe tine, deci dă dovadă de cel mai bun caracter. Probleme vechi cu statul sau cu birocrația pot apărea acum pe tapet, caută să le rezolvi. Și sectorul intimității se aprinde intens în această lună, pasiunea va fi la ea acasă pentru zodia ta, de altfel, mai poți primi beneficii, mai ales materiale, prin partenerul tău de viață.

Taur

Zodia soră ție, Capricornul, se umple de planete în luna Ianuarie, ceea ce pe tine te ajută foarte mult, schimbându-ți atitudinea față de viață, principiile după care funcționezi și moralitatea și integritatea ta. Începe o perioadă în care ești pus sub reflectoarele justiției, din toate punctele de vedere, justiție umană, justiție personală și justiție divină. Trebuie să dai dovadă de coloană vertebrală, de principii sănătoase și corecte, iar așa vei putea evolua foarte mult în această perioadă. Nu mai merge să ascunzi nimic, cu cât încerci să ascunzi ceva mai tare, cu atât va ieși mai repede la suprafață. Și relațiile cu ceilalți pot fi animate în această perioadă, ceilalți fiind pregățiți să apese fiecare buton al tău, pentru a aduce mai mult adevăr la suprafață. Trebuie să dai dovadă de corectitudine și în relațiile sentimentale în această perioadă.

Gemeni

Casa ta a opta se încarcă de planete, lucru care te va presa să te uiți la partea ta ascunsă, intimă. Să pui reflectoarele pe partea ta întunecată și să începi să faci curățenie cât mai repede, altfel ai putea avea senzația că ceva te tot bântuie, ceva nu-ți dă pace, este indicat să incerci să afli ce anume își caută rezolvarea în tine și să te ocupi cât mai rapid de aceste probleme. Și problemele legate de moșteniri pot apărea acum la suprafață, sau documente de proprietăți, taxe, impozite etc. Locul de muncă este și el destul de aprins, trebuie să pui osul la treabă mai mult ca alții în această perioadă, chiar dacă mulți ne simțim încă în concediu, dar poți avea beneficii ulterioare de pe urma acestui efort, nu te culca pe o ureche și nu lua sfatul colegilor de a o lăsa mai moale.

Rac

Zodia ta opusă, Capricornul, se umple de planete, ceea ce are un impact major asupra ta, fiind toată această energie la polul tău opus. Zodia opusă nouă reprezintă exteriorul, deci presiunea poate veni de la cei din jur, dar există și șansa ca tu să te fi săturat de exterior și să simți nevoia să închizi ușa comunicării cu exteriorul. Începi să vezi oamenii din jurul tău din alte puncte de vedere, începi să vezi mai clar lucrurile, mai precoce și de aceea să vrei să faci o curățenie generală, este absolut normal și este momentul ideal de a pune niște bariere clare celorlalți. Mai ales că intimitatea este un aspect foarte important pentru tine, deci nu mai permite oamenilor să îți neglijeze această dorința. Sectorul iubirii este și el foarte activ și bine aspectat, nu este exclusă începerea unei relații sentimentale în luna Ianuarie.

Leu

Casa muncii tale stă să explodeze, în sensul bun să zicem, nu prea ai tu parte de liniște și odihnă, deoarece trage lumea de tine. Colegii dintr-o parte, șefii din alta și colac peste pupăză și familia are nevoie de atenția ta. Este timpul pentru o mai bună organizare la locul de muncă, trebuie să dai la o parte tot ce nu-ți mai folosește, se cere o înnoire totală în acest sector. Trebuie să cauți moduri noi de a lucra mai eficient, mai bine și mai rapid. Iar dacă jobul nu-ți mai dă nici o satisfacție de ceva vreme încoace, este timpul să-I pui capăt. Există alte oportunități pentru tine. Familia poate cere și ea destul de mult, se poate să trebuiască să faci mai multe drumuri pentru casă, sau chiar să începi să schimbi unele lucruri în căminul tău.

Fecioară

Casa creativității și a iubirii de aglomerează în luna Ianuarie pentru Fecioare, ceea ce denotă faptul că trebuie să dai dovadă de maturitate când vine vorba de iubire, ar trebui să vezi lucrurile dintr-un alt punct de vedere, mai realist. Cu Neptun în casa relațiilor, este clar că ai o viziune mai slabă asupra relațiilor, dar care acum începe să se clarifice încet încet. Și relația cu copii trebuie schimbată radical în următorii ani, începând de acum, iar alții pot deveni acum suficient de maturi pentru a lua decizia să aducă un copil în viață lor în viitorul apropiat. Comunicarea și gândirea ta vor fi încinse la maxim, există șanse de incitare a spiritelor, atât interior cât și exterior, așa că ai grijă cât de mult întinzi coarda în aceste două sectoare.

Balanță

Pentru tine, planetele se strâng în sectorul familiei și al casei, astfel îți vei concentra mare parte din atenție pe aceste sectoare. Vei fi nevoit să acorzi întâietate membrilor familiei, părinților și casei în care locuiești. Vei da dovadă de o mai mare înțelepciune când vine vorba de relația cu familia ta, vei căuta să-ți îmbunătățeșți aceste relații și să încerci să dai la o parte toate aspectele negative și care v-au ținut la distanță. Dacă relația cu familia ta este una toxică, există riscul să rupi cu totul aceste relații, pentru că realizezi că așa este cel mai bine pentru tine. Și planurile de modificări ale casei sunt binevenite, sau de ce nu o relocare.

Scorpion

În luna Ianuarie, sectorul care te privește pe tine, adică prima casă și sectorul comunicării și al gândirii vor fi cele bombardate de energia astrală. Este momentul să-ți întorci atenția spre tine, să acționezi în direcția ta și să faci schimbările necesare, mai ales interioare, care să te ducă pe făgașul dorit de tine. Ai acum șansa de a ‘tăia’ din tine ceea ce îți este clar că nu-ți mai servește sau ceea ce nu-ți mai place, aceste schimbări sunt preponderent interioare, dar pot avea loc și asupra fizicului tău. Mintea ta poate deveni din ce în ce mai încărcată, impingandu-te să îți faci ordine în gânduri și să modifici modul de a comunica. Acum ai șansa rară de a modela destul de multe aspecte la tine, nu rata această oportunitate.

Săgetător

Pentru tine poate fi o luna destul de agitată, deoarece se strânge energie în semnul anterior ție, Scorpionul, iar din acest motiv simți o neliniște interioară și nu îți este foarte clar motivul acestei neliniști. Sigur, pot fi lucruri din trecut care acum le conștientizezi pentru a închide acele capitole, dar poate fi și o încărcare cu energie a bateriilor, care tu o simți ca pe ceva stresant, de aceea este bine să o iei mai încet, să fii tu cu tine, să cauți liniște și să-I permiți acestei noi energii să curgă prin tine. Și sectorul financiar se tulbură, în sensul că te poate preocupa mai mult acest asepct al vieții tale, este indicat să îți analizezi finanțele și să te gândești ce ar trebui să faci pe viitor pentru a-ți fi mai bine.

Capricorn

Tu ești vedeta acestei luni, din toate punctele de vedere. Abea a intrat Saturn în semnul tău, este și perioada ta de naștere, în plus mai sunt destule astre în semnul tău, nu poate fi foarte ușor cu atâta atenție și energie pe tine. De aceea este important să îți canalizezi această energie într-un scop cosntructiv, iar unul din aceste scopuri este de a te transforma pe tine, de a-ți schimba atitudinea generală și de a da la o parte ceea ce nu-ți mai convine. Toate reflectoarele sunt pe tine, deci și oamenii te vor vedea pe tine primul când se vor uita în jur, așa că așteaptă-te la o atenție sporită și la implicarea agresivă a celorlalți în viața ta și în treburile tale. Ia-le ca atare toate aceste ipostaze iar tu rămâi concentrat pe tine, de la sfârșitul lunii încep să se mai stingă din reflectoare.

Vărsător

Multă agitație în casa ta a 12-a, unde clocotește încet dar sigur energia și îți cere să scoți la iveală tot ce ai mai ascuns în tine. Situațiile cele mai adânci doresc să iasă la lumină pentru ca să te eliberezi de ele, acum este un moment puternic de rememorare a ultimilor ani, amintirile îți vuiesc prin minte și nu știi de unde să le iei, dar privește-le detașat, înțelege-le și lasă-le să plece. Încearcă să tragi niște concluzii la tot ce s-a întâmplat în ultimii ani, ce lecții ai învățat și mergi mai departe cu temele făcute. Sectorul carierei este și el foarte aprins și el, acum ai șansa de o evoluție rapidă sau de o mărire salarială de nicăieri, dar fii atent la această energie mărită în acest sector, deoarece și spiritele se pot aprinde ușor, încearcă să-ți păstrezi cumpătul.

Pești

Accentul cade în luna Ianuarie pe zona prietenilor, unde se prea poate să începi de acum să faci ordine și curățenie, proces ce va dura încă trei ani, aproximativ. Vei începe să te uiți mai atent la cercul tău de prieteni, vei observa cei care nu mai rezonează cu tine și cei care încă rezonează. Este un moment prielnic de a spune în făță ceea ce ai de spus pentru a vă separă drumurile. Nu-ți fă probleme, este momentul curățeniei, pentru că alți oameni, de un alt calibru, să intre în viața ta, dar pentru asta trebuie să ai spațiul necesar și maturitatea necesară de a acceptă faptul că oamenii vin și pleacă și de fapt nimic nu este veșnic. Și casa spiritualității și a studiilor este foarte activă, ceea ce înseamnă că poți evolua destul de rapid și brusc în această perioadă, sau poți avansa în studiul tău mai repede ca până acum, ideal este să pui osul la treabă în aceste două domenii.

 

Leave a Reply