Astrologie

Horoscop Iulie

By iulie 1, 2017 No Comments

Horoscop Iulie

Astrolog Vlad Daia

BERBEC

Accentul cade tot mai mult pe iubire şi pe copii. Vei simţi că ai nevoie de mai multă iubire în viaţa ta, şi mai multă pasiune. Dacă nu ai un partener, este o luna foarte propice pentru începerea unei noi relaţii, care va fi plină de pasiune, dar ar trebui să fii atent deoarece aparenţele pot înşela, opoziţia dintre planeta iubirii şi Saturn ne va face pe toţi să vedem lucrurile distorsionat, şi anume vei amplifica părţile pozitive în ceilalţi, şi vei face abstracţie de partea mai puţin plăcută, aşa că deschide bine ochii înainte de a te bagă în ceva serios. Cuplurile deja formate pot avea o luna plină de pasiune, şi să petreacă mai mult timp împreună. Şi copii sunt foarte importanţi, aceştia ridicându-ţi moralul când te scufunzi în momentele de tristeţe.

TAUR

Este o luna a răzgândelii, când ai putea da înapoi din drumul pe care ai pornit, şi unele iluzii mai vechi să se reinstaleze în mintea ta. Ai grijă să nu pici în vechile concepte, şi incearcă să te axezi pe tot ceea ce ai învăţat nou în ultima perioadă. Partea materială va suferi modificări, când vei avea mai mulţi bani, când vei cheltui fără oprire. În acelaşi timp te poţi simţi la pământ legat de valoarea pe care ţi-o atribui ţie, şi să te simţi neputincios şi incapabil să realizezi lucrurile propuse, însă este doar o perioada trecătoare, şi este indicat să-ţi observi calităţile şi toate lucrurile care le-ai realizat şi înfruntat în ultima perioadă. Familia îţi poate creea stres la începutul lunii, şi te pot presa cu anumite subiecte, însă spre finalul lunii vei căuta mai mult compania lor. Dacă nu mai rezişti să stai în casă, ar fi indicat să îţi petreci timpul în alte locuri de relaxare.

GEMENI

O lună iulie destul de agitată pentru tine. Cu Venus în semnul tău este util să te ocupi de tine, de modul în care arăţi, să cauţi să te menajezi, să-ţi faci tot felul de proceduri de înfrumusețare sau pentru sănătate, şi ideal ar fi să te răsfeţi cât mai mult. Cei din jur ar putea să încerce să te tragă în jos, prin comparaţii, sau tu să te compari cu ei, dar este o lecţie improtantă de a-ţi vedea propria valoare, şi a te vedea cu adevărat pe tine, prin ochii tăi, nu prin ochii celorlalţi, sau cum vor alţii să te catalogheze. Mintea ta poate fi mai activă ca deobicei, aşa că observă ce gânduri îţi trec prin minte, deoarece pot fi nişte idei de acţiune foarte bune, şi care puse în practică te pot ajuta. Şi mişcarea şi călătoriile de scurtă durată sunt activate luna aceasta, aşa că nu sta în casă, vei dori să faci asta mai mult abea luna viitoare.

RAC

Atenţia încă este pe tine până pe 22 iulie, te simţi bine, eşti în centrul atenţiei, dar ai grijă să nu exagerezi cu activităţile zilnice sau să te împarţi în prea multe direcţii, ai energia necesară, însă ascultă-ţi limitele. Urmează pentru tine o perioadă interesantă financiar, şi poţi lua nişte decizii foarte înţelepte legat de bani şi cum îţi gestionezi banii. Fii atent la oportunităţile care pot apărea în special după data de 20 iulie. Sănătatea îţi poate juca mici feste, mai ales la nivel de gât şi sistem respirator, dar în acelaşi timp este o perioadă bună pentru a face diferite cure sau sesiuni de detoxifiere, şi alte metode de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de spirit. Dacă apar în tine diferite sentimente, nu încerca să le ascunzi sau să fugi de ele, ci incearcă să le înţelegi, în interiorul tău, nu este nevoie să le comunici neapărat şi altora starea ta interioară.

LEU

Primele trei săptămâni energia încă fierbe în interiorul tău, şi nu prea poţi să o exprimi, dar din momentul în care Soarele intră în zodia ta, acea energie poate exploda şi se poate exterioriza. Fii atent în ce fel vei folosi toată această energie care va fi debordantă, o vei folosi pentru a-ţi rezolva unele probleme ce necesitau măsuri luate de ceva timp încoace, sau se va manifesta sub forma nervilor vărsaţi pe cei din jur? Dacă simţi excesul energetic, caută să-l folosești măcar prin sport sau activităţi ce necesită mişcare, şi starea ta se va calma. Este un moment foarte bun pentru a exprima ceea ce-ţi doreşti cu adevărat în jurul datei de 22 iulie, aşa că adună-ţi resursele şi spune ceea ce ai de spus, şi arată-te lumii exact aşa cum eşti, vei avea doar de câştigat.

FECIOARĂ

Primele trei săptămâni pot fi pline de ieşiri şi socializare, în care vei căuta compania prietenilor şi ei pe a ta, aşa că ieşi cât mai des din casă, deoarece mai ales pentru doamnele din această zodie, pot întâlni un posibil partener foarte interesant. La locul de muncă poate fi deschis subiectul bani sau salariu, dar trebuie să ai foarte mult tact în momentul acela, deoarece Saturn te poate face să-ţi pierzi cumpătul într-o secundă. Mergi pe logică, şi ai răbdare, lucrurile se pot aranja într-un final în favoarea ta. Ultima săptămână a lunii iulie poate avea un alt registru, perioadă în care vei tinde să te interiorizezi, pentru a renaşte o dată cu începerea zodiei tale în luna august.

BALANŢĂ

Locul de muncă este foarte activat luna aceasta, în special primele trei săptămâni, şi este posibil să fii nevoit să depui mai mult efort înainte de a pleca în concediu, iar şefii tăi şi colegii se bazează pe tine şi pe capacităţile tale de a pune lucrurile în mişcare. După aceste trei săptămâni primeşti o pauză bine meritată care îţi dă şansa să respiri uşurat şi să începi să socializezi şi să faci ceea ce-ţi place, aşteaptă-te la ieşiri în oraş, la plimbări, plecări chiar din oraş în concediu, şi toate îţi vor face foarte bine în următoarele săptămâni. Poţi avea nişte discuţii foarte importante şi interesante cu partenerul de viaţă, care să va schimbe mai mult sau puţin viziunea asupra cuplului vostru, ba chiar să afli niște adevăruri care să vă lege şi mai tare în această perioadă.

SCORPION

Luna aceasta accentul poate fi pus pe partea spirituală şi de concepte de viaţă, acestea se pot schimba într-o anumită măsură, şi să începi să şi acţionezi în concordanţă cu aceste schimbări, acestea nu vor rămâne doar la nivel de teorie. Nu aş pleca în călătorii în străinătate primele trei săptămâni, sau dacă aveai planuri, acestea se pot anula până la urmă. De la sfârşitul lunii jobul şi cariera vor acapara primul loc, iar tu poţi fi destul de stresat deoarece vei fi pus pe drumuri şi pe responsabilităţi mărite. Deasemenea poţi afla lucruri noi la serviciu, care să te ajute în modul tău de a munci, şi tu să-ţi usurezi astfel munca, dar fii atent să nu laşi observate aceste aspecte, pentru că se poate profita de tine din acest motiv. În acelaşi timp este indicat să păstrezi un echilibru între muncă şi timpul liber, deoarece vei fi căutat de prieteni, şi vei avea nevoie de energie să le acorzi şi lor atenţie.

SĂGETĂTOR

Foarte multă energie în interiorul tău, care se tot strânge în primele trei săptămâni, şi trebuie să găseşti o modalitate de a o consuma, sau pentru a o direcţiona către ceva constructiv. Gânduri neplăcute pot zbura acum prin subconştientul tău, şi ai putea avea o stare de agitaţie pe care nu ţi-o explici, deoarece nu este venită din exterior, dar spre sfârşitul lunii, energia această se mută în casă specifică ţie, a noua casă, unde îţi vor da energia potrivită, adică vei avea mult mai mult de câştigat după aceste prime săptămâni. Vei începe să-ţi pui întrebări legat de filozofiile tale în viaţă, despre credinţele tale, şi să începi să cauţi unele soluţii sau răspunsuri la frământările tale, şi ai toate şansele să şi găseşti ceea ce cauţi, mai ales următoarea luna. La locul de muncă, caută să comunici mai mult şi mai clar.

CAPRICORN

În această lună conflinctele pot să apară în cuplu, deoarece se strânge o energie de frustrare în această zonă a ta, şi te simţi tot mai îngrădit, sau unele lucruri devin prea mari pentru a le face faţă în cuplu. Partenerul te poate stresa tot mai mult prin cerinţele sale, sau prin ideile lui care nu sunt neapărat pe gustul tău, sau tu începi să te simţi ca într-un vas sub presiune, iar nervii ţi se încing la maxim. Nu prea vei avea curajul să spui ce ai de spus, sau să încerci să mai eliberezi din acea presiune strânsă, ci abea spre sfârşitul lunii vei putea elibera ce ai strâns. Este un moment ideal pentru a-ţi clarifica ţie ceea ce te deranjează în interiorul tău şi în personalitatea ta, cât şi ceea ce te deranjează la partenerul tău, important este să găseşti momentul potrivit de a te elibera, fără prea multă ceartă.

VĂRSĂTOR

Pentru voi cei din zodia Vărsător energia se axează pe locul de muncă, sau pe munca de zi cu zi. Veţi avea multă treaba, veţi avea multe de rezolvat, şi veţi simţi nevoia să-i ajutaţi cât mai mult şi pe cei din jurul vostru. Este important să nu exageraţi cu ajutorul, deoarece nu toţi îl vor primi cu braţele deschise, iar prea multă muncă vă poate duce la epuizare, şi nu este indicat să aveţi probleme de sănătate chiar înainte de concediu. Aveţi grijă la tensiune şi diferite probleme cu inima. Spre sfârşitul lunii tensiunea se mută în cuplu şi în iubire, unde veţi cere mai mult partenerului, veţi dori dovezi clare şi palpabile de iubire.

PEŞTI

Relaţiile de iubire pot fi pline de pasiune luna aceasta, dar depinde cum vei gestiona tu acel exces energetic. Îl vei folosi drept combustibil pentru pasiunea din relaţia ta, şi vei duce relaţia la un alt nivel, sau va fi o frustrare interioară care abea aştepţi să o transmiţi partenerului? Există riscul unei emoţii exagerate în relaţie, de aceea ar fi indicat să vezi lucrurile cât mai obiectiv posibil, şi abea după aceea să-I ceri socoteală partenerului de viaţă, deoarece se poate să nu vezi lucrurile cum sunt în realitate. Copiii îţi pot da de furcă luna aceasta, ar putea avea prea multă energie, şi să-ţi dea bătăi de cap, şi să te ducă până la epuizare fizică. Şi căminul şi jobul îţi cer atenţia, iar tu parcă nu mai izbuteşti să le faci pe toate…secretul este să-ţi cauţi micile plăceri, şi să te laşi purtat de ele, măcar o dată pe zi.

Leave a Reply