Horoscop iunie

Astrolog Vlad Daia

Berbec

Mercur îți va activa casele 3 și 4, ceea ce te va face mai activ în conversații, în gândire și mai interesat de treburile domestice și ale familiei. Ai o perioadă bună în care poți găsi soluții la unele probleme, poți găsi soluția chiar sub nasul tău. Acordă mai multă atenție familiei și casei, deoarece vei rezolva totul mai repede în luna iunie. Sectorul iubirii poate fi și el afectat, deoarece Venus cu Nodul Nord fac ordine în viața amoroasă, lucrurile se pot aranja conform nevoilor tale reale acum, dar asta nu înseamnă că te va și mulțumi acest lucru. Relațiile cu prietenii pot fi acum luate la bani mărunți, așa că fii atent pe cine ar trebui să tai de pe listă.

Taur

Vești bune pe sectorul cel mai iubit de tine, cel financiar. Ai vreo două săptămâni în care lucrurile se pot mișca în favoarea ta legat de finanțe, poți găsi soluții la problemele tale financiare, iar acum este un moment bun să ceri ceea ce ți se cuvine. Guvernatoarea ta, Venus, nu se află în cea mai bună poziție, deoarece Marte ii face opoziție, de aceea mă aștept la o reașezare a vieții tale în direcția necesară dezvoltării tale pe mai multe paliere, mai ales familial și al casei. Cariera și ea poate suferi unele modificări, deoarece Marte te face să tragi frâna de mână și să încetinești tot ceea ce ține de muncă, poți să te simți fără chef de a mai depune un efort, poate n-ar fi rău să iei o pauză și să te refugiezi unde te simți confortabil.

Gemeni

Luna aceasta te scalzi în razele Soarelui, ajutat și el de planeta ta Mercur, deci poți fii pe val, deci profită cât poți. Ai șansa de a începe lucruri noi, de a demara proiecte și de a-ți exprima mai ușor și mai clar ideile care poate le țineai pentru tine de ceva vreme. Și finanțele încep să meargă, o dată cu intrarea lui Mercur în Rac, iar ulterior, Soarele ajunge și el peste banii tăi, deci vezi ce poți îmbunătăți la situația ta financiară. Luna aceasta te pot frământa unele idei ce stau în adâncul tău, idei profunde, care nu le înțelegi iar acum cauți cu disperare să le găsești răspuns. Ai face bine să te axezi pe interiorul tău pentru a te putea înțelege mai bine și astfel să îți schimbi viziunea asupra vieții, fapt care te va ajuta enorm.

Rac

Până la jumătatea lunii caută să te retragi, să te odihnești și să-ți pui gândurile în ordine, o dată cu intrarea Soarelui în zodia ta, din 22, este momentul tău să strălucești, deci pornește ce dorești să pornești abea în ultima treime a lunii. Vei fi tot mai căutat, va trebui să vorbești mult și să dai sfaturi celor din jur, deci profită de liniștea dinaintea furtunii. Finanțele tale se aprind serios luna aceasta, dar și modul tău de a te valorifica. Este momentul de ordine în finanțele tale, dacă ți-ai făcut lecțiile, poți primi bani, dacă nu, poți pierde sume serioase, deci atenție la oportunități sau probleme financiare. Ai șansa să înțelegi mai bine că baza ești tu, sursa ești tu, nu alții și să te axezi pe scoaterea la suprafață a abilităților tale.

Leu

Ești una din zodiile din centrul atenției, deoarece Venus și Nodul Nord din zodia ta fac opoziție cu Marte…deci…Universul este cu lupa pe tine, te poți simți chiar sub foarte multă presiune, foarte multe schimbări în viața ta și o reglare a conturilor, pe toate planurile. Viața ta este corectată de către astre pentru a fi pe făgașul cel mai bun ție, deci dacă te simți pus la colț, înseamnă că ai destule de schimbat, de aceea, lasă lucrurile să se schimbe, nu te împotrivi. Relațiile vor avea parte de schimbări, te poți simți mai iritat, vei dori să rupi legături cu unii oameni, iar oameni sau parteneri din trecut pot reveni acum la tine. Încearcă să-ți păstrezi calmul în relaționarea cu exteriorul.

Fecioară

Planeta ta guvernatoare, Mercur, te ajută pe sectorul carierei, deci fii pe fază la job, spune ceea ce ai de spus și ieși în evidență, acum ai șansa de a fi remarcat. Și sectorul prietenilor și al socializării se aprinde, de aceea vei fi mai ocupat decât deobicei cu sectorul social al vieții tale, iar beneficii pot veni acum din partea prietenilor și a cunoștințelor. Sănătatea poate fi afectată acum, pe sectorul gâtului și al capului, deci atenție la afecțiuni în aceste zone. Poate exista și o mai mare irascibilitate, fără să găsești un motiv clar al acestei stări interne, dar adâncurile tale pot fi puțin răscolite acum, iar unele sentimente vor să iasă la suprafață, iar dacă tu le respingi, ele te vor agita și mai tare. Somnul poate fi și el mai agitat luna aceasta.

Balanță

Sectoarele străinătății și al spiritualității îți sunt activate de către Mercur și Soare, ceea ce s-ar putea traduce printr-o călătorie în străinătate, sau un contact mai des cu străinii în această lună. Poți fi mai îngândurat primele trei săptămâni, mai filozofic, mai centrat spre scopul vieții și spre conceptele care îți conduc viața, iar aici poți găsi câteva soluții care până acum nu le vedeai. Iubirea ia puțin foc din cauza lui Marte, care poate agita spiritele, puteți fi puși mai mult pe ceartă în cuplu, sau pe scoaterea în evidență a lucrurilor ce nu funcționează. Pot reveni pe tapet parteneri din trecut, sau situații amoroase din trecut care nu s-au încheiat cu adevărat. Este momentul să închizi niște capitole.

Scorpion

Resursele altora sunt bine aspectate luna aceasta, deci fii atent la ce resurse pot veni către tine din partea altora, deasemenea nu este rău să te ocupi de documente, taxe, impozite etc. Și călătoriile în străinătate sunt bine aspectate, nu-ți strică un concediu bine meritat într-o țară exotică. Poți fi pus între ciocan și nicovală când vine vorba de carieră și familie, nu știi nici tu pe care să insiști mai mult. Din partea carierei poți primi niște clarificări, să știi mai clar ceea ce vrei să faci, poate chiar să te dedici mai mult carierei, iar pe cealaltă parte, familia se agită tot mai mult, lucrurile nu mai merg, stresul se resimte asupra amândurora. Nu este exclus să te muți sau să apară probleme domestice ce cer o cheltuială sau un stres din partea ta.

Săgetător

Relațiile prind un anume avânt luna aceasta, poți fi mai mult în centrul atenției când ieși în lume, iar socializarea este la cote maxime. Pot apărea oameni noi în viața ta și relații de prietenie care să dureze. Și pe partea financiară poți avea puțină treabă, vor fi puse în balanță resursele tale cu resursele partenerului, sau resursele venite din exterior. Este momentul să faci ordine în finanțe, să tragi linie și să vezi cum mergi mai departe. Mintea ta poate fi mai agitată decât deobicei, gândurile vor veni cu viteza luminii și te vei gândi mai ales la lucruri din trecut și la situații legate de iubire, vei căuta să-ți înțelegi trecutul amoros mai bine.

Capricorn

Sectorul muncii tale este luminat de Soare și Mercur până pe 22 ale lunii, deci poți fi mai activ la locul de muncă, lucrurile merg foarte bine și chiar poți să te trezești o vreme în poziția de lider, sau să fie nevoie de ghidajul tău. Fii puțin atent la gâtul tău și zona umerilor și la nivelul inimii, să nu apară mici probleme de sănătate. Banii tăi au nevoie de o atenție mai mare luna aceasta, deoarece se pot întâmplă unele reglaje la nivel superior, de exemplu îți pot surveni unele datorii sau niște pagube care nu înțelegi de unde au apărut, dar de fapt sunt niște datorii care tu le plătești pentru a-ți achita unele datorii karmice. Investițiile și ele trebuie făcute cu băgare de seamă, pentru că pot fi de rău augur ulterior, deci verifică totul de zece ori și abea după aceea scoate banul.

Vărsător

Tu ești alt semn important luna aceasta, deoarece Marte va retrograda în semnul tău, astfel ți se cere o analiză mai atentă interioară. Este nevoie să-ți analizezi mai profund acțiunile din ultimul an, să observi ce ar trebui schimbat, iar acum chiar ai șansa cu Marte în semnul tău să-ți schimbi direcția în viață, deci nu te culca pe o ureche. Energia ta poate fi mai scăzut mai ales din iulie încolo, dar până atunci, pune osul la treabă și schimbă ce dorești să schimbi. Relațiile vor fi și ele animate, deoarece vei fi cumva la mijloc, între direcția ta și direcția dorită de alții pentru tine, mergi pe mâna ta întotdeauna și nu-ți pierde încrederea în tine, deoarece vei fi tentat de acest aspect.

Pești

Luna aceasta sunt activate casele 4 și 5 pentru tine, deci vei avea o mai mare atenție asupra casei, asupra domiciliului și asupra familiei, adică în toate aceste sectoare poți face îmbunătățirile necesare. Atenția ar trebui să fie asupra sănătății, unde ar trebui să ai grijă la mici accidente, tăieturi și lovituri dar și la nivelul capului și al gâtului. Poți avea o neliniște interioară care nu-ți dă pace, iar somnul poate să nu-ți ajungă luna aceasta, deci caută să te odihnești când simți nevoia, nu trage de tine. La locul de muncă poți avea unele revelații, fie că-ți place foarte mult ceea ce faci și dorești să investești și mai mult în tine, fie realizezi că acest drum nu este al tău și poate ar fi timpul să schimbi ceva.

 

Categorii: Horoscop

Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.