Horoscopul lunii mai

Astrolog Vlad Daia

Berbec

Evenimente importante pentru tine luna aceasta, scapi de Mercur care ți-a dat ceva bătăi de cap prin retrogradarea lui, Uranus te părăsește și el după 7 ani și se mută în Taur, iar asteroidul Chiron își face loc în constelația ta. Cam multe schimbări în ograda ta, deci nu te speria dacă simți câteodată că-ți fuge pământul de sub picioare, este normal datorită schimbărilor masive de energie, schimbări care ne afectează pe toți, dar tu ești în centrul atenției. Încet, dar sigur, sectorul financiar este activat, acum poți face modificări serioase la bani, la veniturile tale, la stima de sine, dar, ai grijă, că Uranus și Mercur aici te pot face să fii și cu capul în nori și să iei niște decizii nu prea strălucite, deci ideal ar fi să analizezi mai mult timp mișcările care vrei să le faci, iar în timpul acesta de gândire să-ți dai seama că ai variante mai bune decât cea aleasă.

Taur

La sfârșit de aprilie am avut Luna plină în semnul opus ție, care posibil să-ți fi afectat într-o măsură relațiile, fie ele sentimentale sau interumane, iar Uranus pătrunzând pe teriotoriul tău pentru urmatorii 7 ani, te dă puțin peste cap și te face să nu mai știi cine ești și ce dorești…de aici, un posibil haos general, pentru o perioadă, până Uranus se instalează total în semnul tău și tu te obișnuiești cu energia lui. Este o lună foarte bună pentru comunicare, pentru a te face auzit și pentru a avea idei care să te ajute să-ți rezolvi unele probleme mai vechi, dar, ideal este să nu te stresezi în a găsi soluția, ci mai degraba să te relaxezi și să lași ideile să vină la tine. Partea artistică poate fi și ea scoasă în evidență acum, o perioadă foarte favorabilă pentru artiști și scriitori. Jobul începe să necesite mai multă atenție din partea ta, mai multe responsabilități, mai multă muncă, grabă, stres și agitație. Posibil să fie nevoie să faci și unele schimbări rapide și radicale la locul de muncă, sau unii chiar să schimbe jobul cu totul.

Gemeni

Se apropie luna ta, dar până atunci, până pe 22 mai, ar fi indicat să o iei mai moale, să îți acorzi mai multă atenție ție, odihnei și reculegerii, deoarece după 22 vine timpul tău și n-ar strică să ai forțe proaspete. De aceea nu este foarte indicat să începi acum lucruri noi, ci mai degrabă după 22. Finanțele tale încep să se îmbunătățească după jumătatea lunii, când Venus pătrunde în casa baniilor tăi. Poți ieși în evidență acum prin ingeniozitatea ta și astfel să fie afectat, pozitiv, și sectorul financiar. Ai câteva luni în care se poate pune problema de călătorii în străinătate, dar care pot avea legătură cu jobul mai degrabă decât de relaxare, sau să fie o excursie destul de rapidă și obositoare. Atenție la somn, deoarece pot apărea de acum înainte probleme, sau să ai o activitate de visare mai intensă și astfel să fie afectată și odihnă.

Rac

O lună interesantă pentru tine, plină de activități sociale, întâlniri cu prieteni și alte ieșiri. Lumea va dori să fie cât mai mult în preajma ta, mai ales după jumătatea lunii, dar ai grijă să nu te obosească prea mult această anvergură de situații. Sectorul prietenilor trece de acum prin schimbări majore, pot fi foarte mulți oameni în jurul tău, sau poate tu să nu mai știi pe cine poți să te bazezi și pe cine nu, este o perioadă mai neclară din acest punct de vedere. Sigur, pot apărea și oameni noi, foarte interesanți, sau să întâlnești oameni ciudați, atipici ție, cu care să începi o relație de prietenie. Și relațiile sentimentale sunt puse la încercare, nu doar cele sociale, deci relaționarea ta cu exteriorul este pusă sub lupă. Va trebui să te împarți între anturaj și persoana iubită, iar acasă se pot isca certuri din cauza neatenției tale. Însă cu această ocazie, se pot curăța probleme adânci de cuplu, deoarece exteriorul este cel care te ajută să vezi mai clar problemele ascunse în interiorul tău.

Leu

Sectorul social se activează și la tine , dar mai ales pe planul carierei, acolo unde lucrurile încep să se precipite și simți că nu mai ai control, sau lucrurile se pot schimba cu așa o viteză, că îți este greu să ții pasul. Dacă până acum lucrurile erau complicate la locul de muncă, începe și cariera per ansamblu să ridice semne de întrebare. Ești cel mai atins pe aceste două sectoare, ceea ce se poate concretiza cu întrebări din partea ta despre ce dorești să faci cu adevărat, lucrurile pot escalada în lunile următoare până să izbucnească într-o parte sau alta, iar tu vei fi nevoit să iei o decizie. Nu este exclus să te decizi să urmezi altă cale în cariera ta, să cauți lucruri mai noi, mai moderne, mai nonconformiste. Atenție în același timp și la sănătate și la excesul de stres. Și în relațiile de cuplu se aprinde focul mai tare, depinde acum în ce direcție vei merge cu această energie, înspre ceva constructiv, pe a face împreună, sau vei merge pe certuri și iritări.

Fecioară

O perioadă axată mai mult pe interior, pe aflarea unor răspunsuri, pe introspecție și pe vindecarea unor răni mai vechi. N-ar fi rău să lași puțin partea de socializare pentru o mini vacanță, o vacanță interioară mai degrabă, în care să observi ceea ce te frământă, ce lucruri ai nerezolvate în interiorul tău și ce ai putea face pentru a îmbunătății situația ta lăuntrică. Excursiile în străinătate sau munca cu străinii poate apărea în această lună și pot ieși niște lucruri chiar constructive în final. Partea relațională nu-ți dă chiar așa pace, dar va fi o perioadă de analizare a relațiilor tale, a interacțiunii tale cu mediul exterior iar acum ai șansa să vezi cu ce ai greșit în abordarea ta, să clarifici cum ar fi mai înțelept să procedezi de acum înainte. Pot reveni relații din trecut, mai ales sentimentale, dar scopul lor este de a-ți clarifica lecțiile care le ai de învățat.

Balanță

Talentele și hobbyurile tale pot lua avânt acum, ai putea să te concentrezi mai mult pe ceea ce-ți place să faci, să te relaxezi, dar cumva activ. Poți avea un exces de energie, de aceea nu este exclus să începi un sport, o dietă, să mergi la sală, sau alte activități care să-ți facă plăcere, dar să-ți consume și energia. Și partea sentimentală este activată puternic, tu dorindu-ți să rezolvi cât mai repede și mai bine problemele sentimentale din trecut, răni care nu le-ai conștientizat până acum, iar astrele îți vor fi favorabile pentru asta, inclusiv întoarcere unor relații mai vechi, mai ales în lunile iunie și iulie, pentru a închide rănile care încă mai există după atâția ani. Investițiile sunt și ele foarte bune luna aceasta, sau poți primi un cadou sau un bonus financiar la servici.

Scorpion

Familia ta se agită luna aceasta, deoarece Marte intră pe acest teren al tău, iar nervii pot fi întinși la maxim, pot izbucni conflicte din orice sau discuțiile în contradictoriu pot fi mai dese. Poți avea activități mai dese, împreună cu familia ta, sau aceasta are nevoie de mai multă muncă depusă din partea ta. Și acasă poți avea mai mult de muncă, sau te poți apuca de ceva proiecte interioare, de reconstrucție, renovare sau să creezi un nou design. Relaționarea cu cei din jur este și ea mai activă, dorești să comunici mai mult, să te întâlnești cu oameni iar aceștia îți caută sfatul. Din păcate, Uranus intră în acest sector relațional și îți dă puțin planurile peste cap, de aceea nu este indicat să iei decizii drastice când vine vorba de oameni sau relații sentimentale, momentan lucrurile pot fi alambicate.

Săgetător

Mentalul tău și munca zilnică se amplifică tot mai mult. Poți avea acum o energie mentală crescută, chiar o agităție interioară fără explicație câteodată, iar această energie este foarte indicat să o descarci în munca ta zilnică, de acasă, de la servici, în atenția la sănătatea și dieta ta. Locul de muncă poate fi schimbat radical acum, ai șansa să vii cu idei noi și inovative, sau chiar să schimbi locul de muncă. Și sănătatea ta și stilul de viață pot suferi schimbări, este bine să cauți cele mai noi descoperiri din știință, deoarece pe tine te pot ajuta cel mai mult acum, sau poți găsi noutăți care să-ți rezolve probleme vechi de sănătate. Atenție la sistemul nervos, atât cel mental cât și cel fizic, deoarece poate fi activat în această perioadă, dar ai răbdare, ia o gură de aer, relaxează-te și lucrurile vor reveni la normal. Și sectorul sentimental arată frumos, poți fi mai pasional, mai deschis și mai dornic de a vindeca lucruri care te bântuie din trecut.

Capricorn

În sfârșit scapi de Marte în zodia ta…dar va reveni, iar acum tensiunea scade, lucrurile se așează, energia nu mai fierbe chiar așa…sigur că mai rămân destule planete în zodia ta, dar acum ți se mai ia o piatră de pe inima, mai ai totuși vreo trei pietre. Energia se mută acum pe finanțele tale, unde poți avea mai multă motivație spre a câștigă bani, dar poți folosi această motivație și către a cheltui bani, deci fii atent care din variante le alegi. Acum poți să depui mai mult efort pentru a face bani și rezultatele o să apară, chiar repede aș spune. Dar, avem și un mare dar aici, atenție la investițiile riscante, deoarece pot fi fix invers decât te aștepți și să îți dea toate calculele peste cap, așa că mai degrabă mergi pe lucruri cât mai sigure, prin muncă proprie și pe situații care sunt clare. Poți face bani din hobbyurile tale, să-ți valorifici talentele luna aceasta, sau prin relaxare să faci și bani.

Vărsător

Marte se mută în zodia ta, ceea ce înseamnă că forța și energia te susțin pentru a mișca lucrurile în jurul tău. Având însă casa 12 plină, aș spune că această energie ar trebui folosită în special în interior. Mintea ta și emoțiile tale pot fi acum încinse la maxim, poate simți o energie prea mare câteodată și simți nevoia de activitate fizică sau un mod de a consuma această energie în exces, dar cel mai interesant ar fi să faci curat în gândurile tale, să elimini ceea ce este toxic și să cauți să te simți mai ușor, mai descătușat de problemele interioare. Și familia va fi mai mult în centrul atenției pentru tine, comunicarea între voi se poate îmbunătăți în această perioadă și este ideal să discutați probleme mai vechi, pentru că acum găsiți mai ușor rezolvarea. Poți începe de acum să cauți îmbunătățiri la modul tău de a gândi și de a comunica, ceea ce te poate ajuta pe termen lung.

Pești

Pentru tine poate fi o lună în care energia să fie mai scăzută ca deobicei, de aceea n-ar fi rău să iei o pauză, să te odihnești când ai nevoie și să ai mai multă grijă la starea ta interioară. Somnul îți poate fi și el afectat și agitația din timpul nopții să fie mai ridicată. Stai bine la capitolul comunicare, unde vei fi mai dornic de a-ți exprima ideile, poți transmite mai ușor mesajele și în același timp poți fi mai interesat de a studia domenii care te interesează. Poți găsi noi îndeletniciri care să-ți trezească interesul și să-ți facă chiar plăcere. Ideile noi și moderne sunt la ele acasă, deschide-te către noi variante, gândește în afara cutiei și lasă Universul să-ți transmită mesajele iar câștigul poate fi al tău. Relațiile din familie se așează, te simți mai bine în sânul familiei și acasă, petrece cât mai mult timp cu ei deoarece îți încarcă bateriile pentru a face față situațiilor de zi cu zi.

 


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii