Horoscop

Horoscop martie

By 2 martie 2018 No Comments

Berbec

A venit vremea ta, planetele încep să se înghesuie în zodia ta luna aceasta, deci pregătește-te să fii în lumina reflectoarelor. Asta nu înseamnă că este și ușor, tu ai de făcut niște ultime schimbări în interiorul tău cu Uranus încă în semnul tău, iar Venus vine să activeze acest Uranus, care te va pune față în față cu cei din jur, cu exteriorul și te va pune să integrezi mai bine exteriorul în interior. Poți avea surprize plăcute din partea celor din jurul tău, dar jobul poate să-ți aducă surprize neplăcute și răsturnări de situație, te poți simți câteodată la capătul puterilor și nu știi cât vei mai rezista să fii condus de alții. Și Mercur va retrograda tot în semnul tău, ceea ce este un element în plus de introspecție și de clarificare a unor concepte personale și a modului cum vezi viața, vei încerca să preiei controlul asupra vieții tale, dar ideea dincolo de aceste concepte ar fi să lași viața să se manifeste, fără interferența ta, deoarece încercarea de manipulare a vieții nu face decât să complice lucrurile.

Taur

O lună nu foarte ușoară pentru tine, deoarece este perioada de dinaintea zodiei tale iar interiorul te poate răscoli într-o anumită măsură. Pentru tine sunt aglomerate casele a 12-a și a 9-a, care ambele țin de interior și de partea spirituală a vieții. Acum este perioada când ies la suprafață conceptele nepotrivite, care nu-ți mai folosesc, tocmai pentru a le analiza și a le lăsa în urmă. Este momentul să ai un dialog interior foarte serios, să observi ce anume din viața ta merge prost, ce trebuie lăsat în urmă și încotro ar trebui să te îndrepți pe viitor. Analizând toate aceste aspecte, poți avea niște surprize mari, chiar niște trăiri neobișnuite, sau vise premonitorii, așa că fii atent la ceea ce ți se arată de către Univers în această perioadă. Ceilalți vor fi acolo pentru tine tocmai pentru a-ți arăta ce nu mai funcționează pentru tine, nu o lua ca pe o ofensă, oamenii de fapt acum sunt mijlocul prin care Universul îți arată ce ai de făcut.

Gemeni

Luna martie poate o fi o lună mai activă și mai socială pentru tine, însă trebuie să fii atent și la ceea ce ai de revizuit în materie de prieteni. Planetele se focusează pentru tine pe casa prietenilor și a grupurilor din care faci parte, deci focusarea ta va fii pe socializare, unii vor fii mai mult prin preajma ta, dar alții îți vor da ocazia să-I vezi cu adevărat. Acum nu ar fi un moment rău să faci o selecție între oamenii care sunt în preajma ta, între prieteni sau cunoscuți. Atenție cât de multe spui prietenilor, când vine vorba de subiecte sensibilie, deoarece prin asta le vei pune încrederea la încercare și există riscul ca unii să pice testul, așa că atenție cui destăinui problemele tale în luna martie. Poți avea și surprize plăcute din partea unora, să primești niște cadouri, sau un ajutor neașteptat. Jupiter își va începe retrogradarea pe sectorul sănătății tale, deci câteva luni este indicat să fii atent la semnalele corpului.

Rac

Mare agitație mare pentru tine, deoarece accentul pică pe casele tale sociale în luna martie. Jobul începe să-ți atragă atenția tot mai mult, acolo poți avea niște surprize plăcute, poate o promovare, poate o primă, poate începi să crești în ochii șefilor. Acum este un moment bun să ieși în evidență la locul de muncă și să arăți ce poți face. Chiar dacă aceste aspecte pot pune pe pauză viața sentimentală, nu durează decât o lună, așa că nu se întâmplă nimic dacă o luna vei acorda mai multă atenție evoluției tale în carieră. Atenție pe perioada retrogradării lui Mercur, deaorece îți afectează tot locul de muncă și este indicat să verifici de două ori ceea ce faci în acea perioadă, sau pot apărea situații nerezolvate din trecut, nu trebuie decât să îndrepți lucrurile și toate vor reveni la normal. Poți avea mai multe ieșiri și întâlniri luna aceasta, dar nu toate vor fi de bun augur, încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu.

Leu

Pentru tine, casa a 9-a este cea care se aglomerează în luna martie, care reprezintă străinătatea, munca cu străinii, studiile sau conceptele cele mai înalte după care îți conduci viață. Acum este un moment bun de revizuire a conceptelor tale, de a observa ce anume nu ți se mai potrivește și de găsit variante mai potrivite. Poți căuta mai multe răspunsuri în această perioadă, poate inclusiv din cauza sănătății sau a stării corpului tău, iar astfel să fi împins spre a căuta în locuri neconvenționale. Acum poți da peste niște idei revoluționare, noi și nonconformiste care să-ți modifice substanțial modul de a gândi și de a vedea lucrurile. Este o luna bună pentru a începe un curs de perfecționare, sau pur și simplu să studiezi pe cont propriu unele lucruri. Atenție și la locul de muncă, mai ales în relația cu colegii, deoarece în această perioadă pot părea că au idei complet opuse față de tine și îți separe că fac lucruri neobișnuite, din punctul tău de vedere, important este să treci peste și să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut.

Fecioară

În prima parte a lunii poate fi interesant sectorul iubirii…dar pe măsură ce trec săptămânile, situația se poate înrăutăți. Apare o discordanță mai ales pe partea intimă, unde se pare că poți fi în contradicție cu partenerul și nu ajungeți la un punct comun. Poate să-ți fie și mai dificil în perioada aceasta să fii la fel de deschis ca până acum, sau poți prefera să stai mai distant de relația ta…oricare ar fi situația, problemele se ridică pe partea de deschidere și intimitate, deci observă ce ai avea de corectat în aceste sectoare. Atenție la lucrurile riscante și la diferite circumstanțe financiare care țin de un risc ridicat, deoarece poți fi tentat să riști destul de mult și să pierzi la fel de mult, nu te întinde prea mult cu banii și nu lua credite. Dacă ai o situație pe rol, legată de moșteniri, este indicat să verific foarte bine actele, pentru a nu apărea ulterior probleme.

Balanță

Zodia opusă ție, Berbecul, se aglomerează, ceea ce reprezintă pentru tine zona relațională, atât cu cei din jur cât și relațiile sentimentale sau conjugale. Asta înseamnă că lucrurile se pot complica puțin pe frontul conjugal, pot apărea tensiuni în relații și surprizele mai mult sau mai puțin plăcute nu întârzie să apară. La începutul lunii, poate fii o atmosfera mai plăcută și gingașă în cuplu, dar spre jumătatea lunii, lucrurile iau o altă întorsătură, iar în discuțiile voastre se pot implica și familiile, sau aceste discuții pot avea ca și cauză locuința sau împărțirea responsabilităților. Retrogradarea lui Mercur te va face să-ți revizuieșți atât legătura de cuplu cât și relațiile cu cei din jur, este bine în această perioadă să analizezi puțin lucrurile și să observi ce nu mai funcționează, să corectezi ceea ce trebuie corectat și să mergi mai lejer înainte.

Scorpion

Casele comunicării și ale muncii sunt activate pentru tine luna aceasta, deci așteaptă-te la un stres mental mai ridicat și ai grijă cât de mult îți vei duce problemele personale la locul de muncă. Modul tău de a gândi poate fi mai critic, mai rece în această perioadă, ceea ce nu este un lucru rău dacă studiezi ceva sau faci o cercetare, dar această gândire mai acidă îți poate afecta relaționarea cu colegii sau superiorii. La job pot apărea tensiuni din cauza multitudinilor de lucruri care le ai de îndeplinit, sau se așteaptă foarte mult de la tine în această luna, iar de aici pot apărea discuții între tine și cei din jur, iar tu te poți lăsa destul de afectat de această atmosferă colegială. Pot apărea situații din trecut neterminate sau eronate, care îți pot da peste cap situația iar tu să ai de făcut un efort dublu pentru a îndrepta lucrurile, dar fii atent în ce altceva ar mai putea lovi situația eronată, deoarece te poți trezi cu probleme și din alte direcții.

Săgetător

Pentru tine se anunță o luna destul de agitată cu Marte încă în semnul tău, iar casa a 5-a începe să se umple și ea, ceea ce ar putea însemna că îți acorzi mai multă atenție ție, faci lucruri care te fac să te simți bine, dar într-un mod activ, nu genul clasic de relaxare, ci o relaxare cosntructivă și cu posibile beneficii practice ulterioare. Pentru cei care au afaceri proprii sau practică un hobby, poate fii o luna în acțiune, care-I pune în mișcare dar le și face plăcere, dar trebuie să fiți atenți pentru că pot apărea unele surprize, sau unele neclarități din trecut care acum au nevoie de atenția voastră. Și copii pot fi o focusare pentru voi în luna martie, puteți avea situații mai aparte legate de ei și au nevoie de atenția voastră. Important este să nu așteptați să vă rezolve altcineva situațiile, ci să vă implicați cu toată tăria și lucrurile se pot rezolva rapid.

Capricorn

Pentru tine poate fii încă o lună mai agitată interior, care îți cere să te ții puțin departe de lumea exterioară și să cauți mai multă liniște în familie, în cămin sau între oamenii cu care te simți bine. Însă căutând această liniște, se poate să cauți nodul în papură în familia ta, este benefic până pe la jumătatea lunii, dar ulterior pooate să se schimbe situația. Poți avea niște situații surprinzătoare cu membrii familiei, situații nu dintre cele mai plăcute, dar poate fi în folosul tău, deoarece se pot clarifica unele lucruri care până acum erau ascunse privirii tale. S-ar putea chiar să cauți în trecutul tău unele răspunsuri sau să îți aduci aminte lucruri din copilărie, care le uitaseși. Și la căminul tău pot apărea situații surpriză și să fii nevoit să faci niște reparații, niște cheltuieli sau să apară niște documente care au nevoie de clarificări.

Vărsător

În această lună, agitația pică pentru tine în zona comunicării, a gândirii și a călătoriilor scurte. Poți fii mai stresat și mai tensionat decât deobicei, deoarece ți se încarcă mintea cu tot felul de situații, care parcă nu se mai termină, ba în plus revin și situații neterminate din trecut care necesită atenția ta. Fii atent la comunicare în această perioadă, deoarece poți transmite un mesaj greșit sau poți înțelege greșit un mesaj primit, așa că dacă ceva nu îți este clar, verifică faptul că ai înțeles. Trecutul te poate prinde din urmă, deoarece este o perioadă de introspecție pentru tine, iar acum poți rememora lucruri neplăcute din trecutul tău. Caută să îndrepți lucrurile acolo unde crezi că ai greșit, iar astfel poate trece mai ușor această perioadă.

Pești

Încep să se mute ușor ușor reflectoarele de pe tine, iar atenția se mută pe banii și resursele tale. Acum este un moment ideal pentru a acorda mai multă atenție acestor sectoare, să observi pe ce anume ar trebui să insiști și ce anume ai putea lăsa în urmă în modul tău de a acționa privind bunurile. Atenție la surprize neplăcute pe aceste planuri, deoarece te poți trezi cu cheltuieli neprevăzute sau unele obligații financiare de care ai uitat, iar acum revin pe tapet. Poate există o mărire salarială în prima parte a lunii, dar dacă trece 15 martie, nu mai este indicat să deschizi subiecte legate de bani la locul de muncă. Deasemenea, luna aceasta ține prieteniile separate de bani, deoarece pot apărea discuții sau certuri pe această temă, nici nu cere sau da împrumut bani cunoscuților.

 

 

Leave a Reply