Berbec

Venus trece, în cazul tău, în casa a unsprezecea, a prietenilor și a socializării, unde va îmbunătăți relațiile cu cei din jur. Este o perioadă bună pentru a cere ajutorul prietenilor sau pentru a-ți face prieteni noi. În schimb, luna nouă din Pești se petrece chiar în ultima ta casă, aspect care te va face să meditezi mai mult, să te retragi în interior și să sondezi adânc. Atenție însă la iluzii, pentru că ele pot să te inunde acum și atenție la oamenii care îți vor prezenta iluzii luna aceasta, de aceea este indicat să nu iei nici o decizie importantă până după 21 ale lunii. Visele pot fi si ele o sursă de inspirație.

Taur

Planeta ta guvernatoare, Venus, va pătrunde în casa carierei și a statutui social, de aici vei primi ajutorul planetei tale în lărgirea orizontului sau o lună mai productivă la locul de muncă. Caută să speculezi situațiile pozitive și vei avea de câștigat. Luna plină din Pești se va produce peste planeta Neptun, de aceea este bine să încercăm să despărțim iluziile de realitate, iar pentru tine aceste iluzii vin din partea prietenilor…deci trebuie să deschizi bine ochii la ce informații îți sunt prezentate din partea celor din jurul tău și în final ar fi indicat să nu te iei după ideile altora…poate fi periculos. Poți chiar renunța la cei care nu se mai potrivesc principiilor tale.

Gemeni

Micul benefic, Venus, se va afla luna aceasta în zona casei a noua, adică a călătoriilor, a studiilor și a filozofiilor de viață. Poți face unele călătorii de plăcere, mai ales în străinătate, sau cei care studiază au o perioadă foarte bună, iar examenele sau testările sunt de bun augur. Acum ai șansa de a descoperi idei noi, culturi noi sau chiar să cauți să-ți îmbunătățești viața, în special viața interioară. Luna nouă se pterece pentru tine în casa carierei, deci ai grijă la promisiunile din acest sector și la planurile de viitor…s-ar putea că lucrurile să fie mai complicate decât par la prima vedere, deci nu te baza pe informațiile din prezent, așteaptă să treacă luna martie.

Rac

Venus se va afla pentru tine în casa senzualității, a moștenirilor și a taxelor…loc de unde te va face mult mai senzual, mai dornic de a te deschide față de partener și de a explora lucruri pe care îți era teamă să le încerci până acum. Și interesul pentru lucrurile ezoterice poate crește în această perioadă. Deasemenea, poți primi un cadou, o mică moștenire, sau o rezolvare a unor probleme legate de taxe și impozite. Luna nouă se petrece și ea într-o casă a spiritualității, de unde îți poate aduce multă intuiție, mult fler și același interes crescut pentru partea ocultă a vieții. Atenția însă la iluzii, deoarece printre informațiile pe care le vei accesa în această perioadă se pot strecura și erori.

Leu

Norocul tău luna aceasta este că planeta iubirii ajunge în sectorul relațiilor și al căsniciei, de unde te poate ajuta destul de mult în relația de cuplu. Fie că apare o persoană nouă în viața ta fie că dorești să reaprinzi flacăra pasiunii în relația deja existentă. Și parteneriatele de orice fel sunt bune în această perioadă, fie că începi o nouă relație de parteneriat, fie că te bazezi mai mult pe asociații tăi. Și luna nouă aduce o adiere de pasiune, aceasta având loc în casa senzualității…unde poate începe o nouă etapă în propria descoperire. Atenție însă și la înșelăciuni, mai ales când vine vorba de bani sau de propuneri financiare…nu te arunca luna aceasta în decizii financiare.

Fecioară

Venus te va susține pe parcursul lunii chiar în zona specifică ție, zona muncii și a sănătății, acolo unde poți avea mai mult succes la locul de muncă, lucrurile merg mai ușor, sau te ocupi mai mult de sănătatea ta. Nu ți-ar strica să-ți acorzi mai mult timp, de exemplu la un Spa…Luna nouă se întâmplă chiar în zodia opusă ție, adică în zona relațională…așa că atenție la noi începuturi în acest sector și mai ales atenție la iluzii…acum pot ieși la suprafață lucrurile ascunse sau iluzorii care stăteau la baza relației tale, fie cu partenerul fie cu alți asociați. Nu fă înțelegeri noi cu asociații în această perioadă.

Balanță

Planeta ta guvernatoare, Venus, te susține foarte bine printr-un trigon și atinge sectorul iubirii și al plăcerilor tale. De aici se poate înfiripa o nouă relație…dar care se poate sfârși la fel de repede cum a început. Nu ți-ar strica să-ți acorzi momente de răsfăț luna aceasta sau să începi un hobby care îți face plăcere în mod deosebit. Luna nouă se produce împreună cu Neptun în zona muncii și a sănătății, segmente unde trebuie să ai grijă la erori, fie că ți se promite ceva nerealist la servici, fie că sănătatea îți face probleme, dar nu găsești cauza problemei.

Scorpion

Sectorul familiei și al casei este ajutat de către micul benefic, deci caută să-ți rezolvi problemele legate de domiciliu sau proprietăți, fie că te gândești la o vânzare sau achiziție, fie că dorești să schimbi ceva la design. Și relațiile cu membrii familiei pot fi mai armonioase acum. Luna nouă se petrece în zona iubirii, de aceea poate fi o lună plină cu promisiuni din partea unor posibili parteneri…dar nu se concretizează nimic. Dacă ești deja într-o relație, pot exista isipite din exterior. Și nu îți recomand să îți iei riscuri financiare luna aceasta, deoarece pot fi și ele un măr otrăvit.

Săgetător

Pentru Săgetători, luna nouă are loc în casa familiei și a proprietăților, de aceea este un moment în care lucrurile neadevărate pot ieși la suprafață și puteți avea de-a face cu discuții neplăcute în interiorul familiei. Nu este un moment indicat să faci achiziții imobiliare sau orice fel de schimbări în sectorul imobiliar. Și în cazul locuinței actuale pot apărea acum defecte. De altfel, unele persoane din familie pot reveni în viața ta. Venus trece în casa comunicării și a gândirii, de unde îți dezleagă limba mai mult luna aceasta și vei fi mai sociabil decât în mod normal, iar ideile constructive te pot inunda acum.

Capricorn

Venus poposește pentru tine în casa banilor și a resurselor, de unde îți poate aduce ceva venituri suplimentare. Fie că vorbim despre o mărire salarială, fie că primești un bonus, vei avea resursele necesare pentru a te răsfăța mai mult luna aceasta și totul datorită muncii tale. Luna nouă care se petrece alături de planeta Neptun va avea loc în casa comunicării tale, deci mare băgare de seama la iluzii și la minciuni, la informații eronate sau interpretate greșit. Și tu de altfel trebuie să fii atent la ceea ce spui și nu pica într-o extremă a imaginației…caută să găsești lucruri concrete de care să te ancorezi.

Vărsător

Tu ești norocosul zodiacului în perioada aceasta deoarece Venus poposește în ograda ta, loc de unde te poate face mai jovial, mai darnic, mai sociabil și mai observat de cei din jur decât în mod firesc. Nu ți-ar strica să te ocupi puțin de tine, fie că este vorba de înfățișarea exterioară, fie că te ocupi mai mult de sufletul tău și dorințele tale. Venus guvernează și banii, de aceea și acest aspect va fi important luna aceasta, dar atenție sporită pentru că luna nouă din Pești are loc în sectorul tău financiar, de aici pot apărea iluzii și fantasme când vine vorba de banii tăi, de investiții sau de valorificarea ta, atenție pe ce te bazezi dacă faci mișcări financiare, dar ideal ar fi să nu faci…atenție la furt de bunuri sau la pierderea portofelului sau a bunurilor tale.

Pești

Pentru tine se petrece un moment deosebit luna aceasta pentru că avem luna nouă chiar în zodia ta și pe deasupra se petrece și deasupra lui Neptun, care este planeta ta guvernatoare, deci am putea spune că este un dublu început în situația ta. Acum ai șansa de a pune punct unor situații neplăcute și a o lua de la capăt. În special când vine vorba de persoana ta, de ceea ce îți dorești, de înfățișarea ta sau de interiorul tău…ceva se cere oprit…Deci observă în tine, ce anume nu mai funcționează. Și Venus aflat în ultima ta casă te împinge spre o introspecție, spre o retragere, pentru a afla mai clar ce anume îți dorești, ce anume nu îți mai dorești și pe ce drum ai vrea de fapt să o apuci în următoarele luni. 


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.