Horoscop noiembrie

Astrolog Vlad Daia

BERBEC

Planeta ta guvernatoare, Marte, schimbă semnul și trece în Pești…poziție nu foarte plăcută, deoarece se află în ultima zodie înainte de a ajunge acasă. De aici vei avea o energie mai scăzută, te poți simți mai obosit, chiar și fără motiv, de aceea ar trebui să nu pornești acțiuni de anvergură, activități greoaie sau să-ți mai iei pe cap un stres nou. Nu mai este mult până ajunge Marte în zodia ta și atunci poți începe orice îți propui mult mai ușor. Este o perioadă bună de meditație, de reflecție la ultimul an de zile și la sondarea subconștientului, deci așează-te comod și fă-ți o cană de ceai, o să-ți prindă bine. Mercur va întra în Săgetător, unde va și retrograda, un semn soră ție, deci vei simți această influență a lui Mercur destul de serios, de aceea ar fi bine să nu intri în polemici din cauza convingerilor tale, nu este momentul să convingi pe cineva de orice…de aceea ar fi indicat să-ți ții părerile pentru tine, măcar cât retrogradează Mercur. Și Mercur îți indică tot un repaus…

TAUR

În cazul tău, Marte va intra pe teritoriul prietenilor, a grupurilor și a planurilor de viitor. Ai câteva săptămâni în care relațiile cu cei din jurul tău pot fi mai dinamice, o să-ți doreșți să ai mai multă activitate socială, dar atenție că Marte poate adduce aici și certuri și dispute, mai ales când vine vorba de opinii diferite. Încearcă să nu te implici în certuri sau să nu pui paie pe foc în disputele deja existente. Tot din cauza lui Marte mai poți observa acum câți prieteni ai cu adevărat…deoarece tu le vei cere atenția sau timpul, dar există șanse să observi că acestea nu prea ți se acordă după bunul tău plac. Mercur va intra în casa resurselor exterioare, a taxelor și a intimității, de aceea pot apărea din senin plăți vechi pe care nu le-ai achitat la momentul potrivit, pot apărea cheltuieli neprevăzute în buget sau încurcături în documentele tale. Acum ai câteva săptămâni în care poți înțelege mai clar ce înseamnă intimitatea pentru tine și să-ți doreșți să îți clarifici cât mai mult acest domeniu.

GEMENI

Casa statutului social și a carierei este accentuată de Marte, de aceea poți prinde un anume avânt în a crește pe scară ierarhică, sau îți vin unele idei care să te ajute pe viitor în a ajunge acolo unde îți dorești. Este bine să pui acum osul la treabă în munca ta, deoarece poți vedea mai ușor rezultatele. Planeta ta guvernatoare, Mercur, va retrograda, ceea ce nu te încânta prea tare, de aceea te poți simți că te mișți în reluare și lucrurile nu merg chiar în direcția ta. Este afectat chiar semnul opus ție, deci așteaptă-te la încurcături în sectorul relațional. Se pot isca mai ușor certuri acum cu cei din jur, sau cu partenerul, vezi lucrurile complet diferit față de ei, te mănâncă limba să corectezi lumea și alte năzbâtii de genul acesta. Din fericire nu durează doar 3 săptămâni, dar nu ar strica să păstrezi viața ta socială la un minim.

RAC

Marte va trece într-un semn de apă, la fel ca tine, deci vei fi susținut mai mult ca alții de acest tranzit. Acum poți avea mai mult succes și spor la învățat, la a porni cursuri sau diferite studii. Relația cu străinătatea se activează și ea, fie că ai conexiuni cu persoane sau colaboratori străini, fie că-ți dorești să mergi într-o excursie, acum ai o șansă mai mare. Tot acum poți renunța mai ușor la convingeri care te țineau pe loc până acum. Mercur retrogradează în casa a șasea, sector care are de-a face cu munca, jobul și sănătatea. Fii atent la hârtiile de la locul de muncă și la diferite încurcături, este bine să-ți verifici munca de două ori. Sănătatea îți poate fi afectată de viroze de sezon sau probleme din trecut care revin acum pentru a le închide.

LEU

Pentru tine Marte pătrunde în casa a opta, unde va activa resursele exterioare, fie ale partenerului. Poți primi un împrumut dat mai de mult, poți achita unele taxe care nu ți le permiteai poate până acum, poți avea unele activități bancare de succes în această perioadă, deci ocupă-te de aceste resurse. Și starea interioară poate fi o idee mai agitată, dar va trece o dată cu ieșirea lui Marte din Pești. Mercur retrogradează în Săgetător, sectorul iubirii și hobbyurilor tale. Acum pot apărea unele schimbări în relația ta de iubire, sau pot reveni persoane din trecut. Și relația cu copiii este puțin dată peste cap, nu încerca să-i convingi de prea multe, pentru că nu-ți iese, momentan încearcă să nu agiți spiritele.

FECIOARĂ

Pentru voi, Marte intră în zodia opusă, deci zona relațională. Se pot agita spiritele acum, când vine vorba fie de relațiile sentimentale, fie de relațiile cu cei din jurul vostru. Certurile pot apărea mai des, de aceea evită să cauți probleme cu lumânarea, stai în banca ta până trece acest aspect. Caută să construiești împreună cu cineva, deoarece Marte îți oferă forța de care ai nevoie să clădești ceva în această perioadă. Planeta ta guvernatoare intră în retrogradare, deci vei simți mai puternic aceste trei săptămâni de retrogradare, iar aceasta se petrece în casa domiciliului, deci nu pune paie pe foc acasă, cu familia. Poți să te pregătești de unele modificări la locuință, sau la unele reparații necesare. Nu intra în conflicte cu membrii familiei, nu deschide acum subiecte importante.

BALANȚĂ

Planeta ta guvernatoare Venus iese din retrogradare, deci este o veste bună pentru tine…te vei simți mai bine…dar o dată cu intrarea în mers direct a planetei Venus intră în retrogradare Mercur.  De aici îți este afectată casa comunicării și a gândirii, deci ai grijă la ceea ce spui, ai grijă la informații eronate și din partea ta dar și din partea celor din jur. Este bine să-ți notezi tot ce ai nevoie, pentru a evita problemele. Atenție și la călătoriile pe distanțe scurte. Marte intră în sectorul muncii tale, ceea ce te poate ajuta în a-ți da forță mai multă decât ai nevoie și să duci la îndeplinire mai mult decât ți-ai propus inițial. Atenție la certuri cu colegii și la sănătate, există un risc mai mare de mici accidentări, tăieri și căzături.

SCORPION

Primele trei săptămâni Soarele se află în zodia ta iar după aceste săptămâni va reintra Venus în semnul tău, deci ești destul de bine susținut, iar Venus îți mai poate aduce o perioadă de relaxare și răsfăț. Mercur retrogradează în a doua ta casă, deci îți va afecta finanțele, trebuie să fii cu mai mare băgare de seamă când vine vorba de bani, să nu pierzi bani, să nu ți se fure sau alte neplăceri. Pot să-ți apară cheltuieli din trecut de care ai uitat, sau poți să-ți faci un bilanț pentru ultimele luni, pentru a observa mai clar cum manageriezi resursele tale. Marte va trece în casa a cincea, deci îți va activa sectorul iubirii și al hobbyurilor. Acum poți avea mai multe flirturi, dar nu-ți fă speranțe prea mari, iar dacă ești într-o relație, atenție la gelozie și certuri cu partenerul de cuplu. Poți face acum mai multe activității care-ți fac plăcere, fie din hobby fie pentru relaxarea ta.

SĂGETĂTOR

Începe vremea ta…mai ales după data de 22, o dată cu intrarea Soarelui în zodia ta și în plus îl ai pe Marele benefic acolo, locația cea mai potrivită pentru el, dar vom discuta despre asta în următorul articol. Mercur îți dă puțin bătăi de cap deoarece retrogradează chiar în semnul tău pentru trei săptămâni, de aceea te poți simți confuz, ca și când lucrurile nu merg chiar așa cum ți-ai dori, dar aceasta este o perioadă bună pentru revizuiri, pentru întoarceri în trecut și pentru corectarea problemelor care trenează de ceva timp. Poți pune în ordine situații care știi că nu sunt rezolvate, sau poți găsi mai ușor greșeli în situațiile din trecut, deci caută să revizuiești ceea ce este necesar. Marte intră în casa căminului, deci evită certurile cu familia, caută activități ce le poți desfășura în casa ta luna aceasta, deoarece poți avea mai mult spor la treburi și reparații de exemplu. Și Mercur și Marte te pot susține luna aceasta să-ți aranjezi casa și treburile casnice așa cum îți doreșt i.

CAPRICORN

Mecur intră în ultima ta casă, unde și retrogradează luna aceasta, de aceea pentru tine poate exista o tensiune interioară, lucrurile nu se prea petrec la nivel exterior. Pot să te frământe lucruri din trecut, revin în atenția ta situații neîncheiate din viața ta, tocmai pentru a-ți închide socotelile cu ele. Fii cu ochii și pe sănătate, deoarece probleme mai vechi pot reveni acum în atenția ta. Și Marte intră în casa gândirii și a comunicării, din această cauză te grăbești în judecăți și în vorbire, iar șansele de a greși sunt mai mari cât timp Mercur retrogradează. Încearcă să analizezi mai mult și mai atent situațiile înainte de a decide ceva și nu lua decizii majore acum. Atenție la condusul mașinii și la călătoriile pe distanțe scurte.

VĂRSĂTOR

Relațiile și prietenii sunt sectoarele afectate de retrogradarea lui Mercur luna aceasta, de aceea poți avea certuri cu prietenii tăi sau cu anturajul tău, poți transmite informații care nu se înțeleg sau ei pot transmite către tine informații și tu să le înțelegi greșit, de aceea este indicată claritatea în această perioadă. Prieteni din trecut pot să reapară acum în peisaj, fie pentru a continua relația fie pentru a clarifica unele lucruri din trecut. Marte trece pentru tine în casa a două, a resurselor tale, acesta poate aduce o mai mare forță de muncă pentru tine sau mai multe idei legate de cum ai putea face bani în plus, dar în același timp atenție la incidente din cauza banilor sau la cheltuieli mai mari legate de mașină.

PEȘTI

Pentru tine este o lună activă deoarece Marte intră în semnul tău, de aici poți căpăta mai multă forță în direcțile în care dorești să mergi, poți avea mai mult succes la a pune planurile tale în acțiune și în general poți simți că ai acum mai multă energie, consum-o într-un mod constructiv. Mercur în schimb va retrograda în casa carierei și a statutului social, de aceea nu ar trebui să iei decizii importante la locul de muncă cât timp Mercur retrogradează, verifică-ți munca de două ori și nu ieși în evidență în fața celorlalți, pentru că poți ieși involuntar într-un sens negativ. O dată cu ieșirea din retrogradare, vin vremuri mai bune pentru carieră, deoarece și Soarele dar mai ales Jupiter pătrund pe acest teritoriu, deci viitorul sună bine pentru cariera și statutul tău.

 


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.