Horoscop septembrie

Astrolog Vlad Daia

Berbec

Pentru tine, sectorul muncii este bine aspectat luna aceasta, lucrurile merg bine la job, comunicarea este deschisă cu colegii și colaboratorii tăi, deci profită de ocazie și rezolvă cât mai multe, dar ai puțină grijă la nivelul de energie, deoarece prea multă muncă te poate epuiza temporar. Finanțele tale pot trece printr-o perioadă mai ciudată, în sensul că poți avea surprize neplăcute, pot apărea cheltuieli neprevăzute în bugetul tău și nu este indicat să dai bani împrumut prietenilor nici să ceri bani, limitează-te la cât ai. Atenție și la pierderea banilor sau a documentelor importante. Relațiile cu prietenii se pot tensiona, deci stai momentan la distanță de ei, până Marte își vede mai departe de drum.

Taur

Începe o perioadă bună la nivel relațional, deci pot apărea persoane noi care să-ți atragă atenția, sau poți face niște pași înainte în relația deja existentă, căsătoria sau cererile în căsătorie fiind foarte benefice în această perioadă, însă atenție în jurul datei de 11 septembrie, deoarece este o perioadă tensionată, când relațiile pot căpăta niște valențe ciudate, iar lucrurile să se dea peste cap într-o fracțiune de secundă. Poți vedea aspecte în ceilalți, fie ei și prieteni, care să te dea total peste cap. Surprizele din exterior pot fi la ordinea zilei în această perioadă. Surprizele neplăcute pot veni și din partea carierei, unde poți fi trădat într-un fel sau altul și să îți fie modificate planurile care le aveai deja.

Gemeni

Familia este un loc de liniște în această lună, acesta fiind spațiul unde vei găsi mai multă înțelegere și comunicare și unde poți rezolva acum probleme ce trenau de ceva timp încoace. Nu este rău să faci și niște schimbări în casă. Venus i se alătură Marelui Benefic în zona muncii, deci vei avea mai mult spor la lucru și poți rezolva acum lucruri care nu credeai că se pot rezolva, parcă ai un noroc sporit în aceste săptămâni, însă atenție la data de 11 septembrie, când conflictele la job pot escalada, certurile pot fi la ordinea zilei, iar diferențele de opinie cu colegii pot apărea din orice fleac, deci ar fi indicat să stai în banca ta și să nu te bagi în discuțiile altora. Tot în jurul acestei date acordă ceva mai multă atenție sănătății.

Rac

Pentru cei din zodia Rac sectorul comunicării este foarte animat luna aceasta, iar mintea merge cu viteză a 5-a, deci este o perioadă bună de a căuta soluții și de a planifica lucrurile importante pentru tine. Partea sentimentală este și ea pe o pantă ascendentă, Venus se alătură lui Jupiter în casa iubirii tale, iar pe casa relațiilor Saturn și Pluto deja schimbă totul din adânc, deci în această parte a vieții poți vedea unele mișcări, unele rezultate în această luna, deci fii cu ochii în patru deoarece cineva poate să apară de unde te aștepți mai puțin. Atenție la discuțiile cu prietenii, nu adu în discuție relațiile sentimentale, nici în relația sentimentală nu discuta despre prieteni, deoarece lucrurile se pot precipita pe la jumătatea lunii.

Leu

Pentru tine, zona financiară arată foarte bine în această perioadă, deci fii deschis la propuneri care pot să-ți aducă beneficii sau la venituri suplimentare care pot apărea fie de la locul de muncă fie din alte direcții. Căsnicia sau relația de iubire se precipită în această lună, deoarece Marte pătrunde pe acest tărâm și face situațiile mai aprinse, deci atenție la certuri și încearcă să nu inflamezi spiritele care deja sunt inflamate din alte motive. Locul de muncă îți cere mai multe schimbări acum decât de obicei și asta complică lucrurile acasă, de aceea vei fi nevoit să împărți și capra și varza pe la jumătatea lunii, ai grijă la prea multe probleme deodată, încearcă să le gestionezi pe rând.

Fecioară

Desigur, tu ești vedeta lunii cu Soarele și Mercur în zodia ta, vei ieși în evidență, iar beneficiile pot veni din mai multe direcții, pentru că ești la locul potrivit la timpul potrivit, iar în momentul în care ceri ceva, fie mic sau mare, există șanse mari ca soluțiile să apară foarte repede și ajutorul celorlalți să apară instant. Foarte bun sectorul comunicării, de aceea acum este momentul prielnic de a comunica tot ce ai de zis, deoarece problemele se pot rezolva rapid și în favoarea ta. Atenție însă la jumătatea lunii, pentru că pot apărea certuri și discuții la locul de muncă, unde tensiunile cresc pentru câteva săptămâni, nu încerca să convingi oamenii că părerile tale sunt cele mai bune, deoarece te lupți cu morile de vânt, permitele să vadă ei singuri adevărul.

Balanță

Fiind perioada dinaintea zodiei tale, indicat este să nu începi lucruri noi ci mai degrabă să stai retras cu ale tale, să analizezi ultimul an și să tragi concluzii prețioase. Este normal să-ți dorești să stai mai izolat în aceste săptămâni. Partea financiară este foarte frumos aspectată luna aceasta, nu ți-ar strica să ceri o mărire de salar sau să cauți noi surse de venit. Și tu te poți răsfăța acum cu lucruri care în mod normal nu le achiziționezi, așa că fă-ți pe plac luna aceasta. Pe la jumătatea lunii în schimb ai grijă la pierderi de bani, la furturi sau la orice alte probleme ce țin de resursele tale. Nu fă nici un fel de împrumut luna aceasta, fie să dai fie să ceri împrumut.

Scorpion

Luna septembrie se arată una foarte socială pentru tine, vei sta foarte puțin în casă, deci așteaptă-te la a fi căutat de apropiați, de a ieși în lume sau chiar de a merge în călătorii. Poți avea și beneficii de pe urma acestor întâlniri deci deschide bine ochii și profită de șansele care ți se ivesc. Venus intră în semnul tău și se va alătură Marelui Benefic și el în semnul tău, deci ar putea urma o perioadă de mare noroc, când tu vei ieși în evidență iar ușile se vor deschide larg pentru tine. Atenție în jurul datei de 11, când lucrurile se pot precipita, poți avea surprize neplăcute din partea prietenilor sau a parteneului, sau pot apărea discuții în familie din cauza vieții tale sentimentale, dar din fericire aspectul se stinge repede.

Săgetător

O perioadă bună pentru carieră și partea financiară, acum poți avea unele oportunități de avansare sau de mărire a veniturilor, sau să fii privit mai bine de către șefii tăi, iar drumurile să înceapă să ți se deschidă. Explorarea sinelui este foarte potentă luna aceasta, deci n-ar strica câteodată să-ți iei timpul necesar pentru a sta cu tine și a medita, sau a căuta răspunsuri la întrebări mai puțin lumești. În jurul datei de 11 poți fi mai morocănos, să te trezești cu fața la cearșaf și lucrurile să-ți separă neplăcute în jurul tău, nu intra în conflicte de idei, mai bine stai retras în cochilia ta pentru câteva zile, mai mult , pot reveni în atenția ta chestiuni din trecut care ai încercat să le eviți, dar acum ai șansa să închizi socotelile cu ele. Ai grijă și la sănătate la mijlocul lunii, pot apărea peste noapte unele probleme de sănătate.

Capricorn

Scapi în sfârșit de Marte din semnul tău, deci agitația și energia excesivă te părăsesc, ai o pauză bine meritată, iar pe lângă asta, Saturn, guvernatorul tău începe să-și reia mersul direct, deci am putea spune că începi să prinzi viteză în orice îți propui, dar tot trebuie să primești strictețea saturniana, deci muncă și iar muncă, în orice domeniu de viață ai nevoie să-l dezvolți. La jumătatea lunii ar trebui să fii mai atent la bani, mai ales când vine vorba de alți oameni, nu da și nu cere împrumut bani. Pot apărea scântei în cercul tău de prieteni dacă se aduce vorba de bani, deci evită astfel de subiecte pe cât posibil. În rest, poate fi o perioadă foarte bună de socializare luna septembrie, deci bucură-te de timpul petrecut împreună cu cei dragi.

Vărsător

Marte se pregătește să intre în zodia ta, deci vei primi un impuls de energie, dar atenție cum îl folosești datorită Lunii Negre din zodia ta, deoarece acest exces se poate transforma și în furie sau agitație interioară. Atenție în jurul datei de 11 septembrie, deoarece poți fi mai agitat decât în mod normal și să vezi partea goală a paharului oriunde te uiți, deci caută să-ți păstrezi nervii pentru tine și ai grijă și la condus. Serviciul poate fi mai stresant în aceeași perioadă, dar ai răbdare, pentru că lucrurile se vor așeza și pe măsură ce trec săptămânile, poți primi unele beneficii mari la locul tău de muncă, deci uită-te atent de unde pot veni oportunitățile și profită de ele cât poți de mult.

Pești

O lună bună când vine vorba de relații sau căsnicie, poți face acum mai multe lucruri împreună cu jumătatea ta și să-i acorzi atenția meritată. Foarte frumos și aspectul străinătății, nu este exclus să apară vre-o călătorie la orizont, sau pot înflori acum colaborările cu străinii. Și partea spirituală este foarte activă, atenție în jurul datei de 11, deoarece stările tale interioare se pot da peste cap acum și să simți o presiune uriașă fără să găsești un motiv, lucrurile se reașează în interior, capeți un avânt de la Univers iar tu ești luat prin surpindere. Este momentul ideal să îți schimbi unele concepte vechi care nu mai sunt de actualitate și îți pot deschide o nouă viziune asupra unor lucruri.

 


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.