Astrologie

Horoscop Septembrie

By septembrie 3, 2017 No Comments

 

 

BERBEC

Luna septembrie va încărca zodia Fecioarei, ceea ce reprezintă casa muncii tale, adică vei avea de lucru cu vârf şi îndesat, vei fi cerut de şefi, de colegi şi pe lângă asta şi acasă poţi avea destul de mult de muncă, dar tu eşti printre zodiile care s-a bucurat de concediu mai mult decât altele, aşa că munca va pica pe tine…te văd colegii prea odihnit probabil. Ai grijă la discuţii în contradictoriu la locul de muncă şi caută să fii cât mai calm în această perioadă, deoarece te poţi enerva destul de uşor. Ar fi indicat să ai ochii şi pe sănătatea ta şi pe hrană, să nu suprasoliciți corpul sau digestia, iar dacă doreşti să-ţi faci unele tratamente de însănătoşire, este momentul ideal să începi. Iubirea pluteşte şi ea în aer la începutul lunii şi poţi intra pe făgaşul destinat ţie în această perioadă, aşa că bucură-te de pasiunea din viaţa ta.

TAUR

Acum când începe munca pentru toată lumea, tu ai dori să intri în vacanţă, este pentru tine o perioadă benefică relaxării şi plăcerilor, dacă mergi acum în concediu este perfect pentru tine, dar oricum tu nu prea ai chef de muncă luna aceasta, aşa că mai bine îţi continui concediu şi la locul de muncă pentru câteva săptămâni. Agitaţia din familie începe să se calmeze şi tu cauţi să faci ceea ce îţi place, ceea ce îți aduce o stare de liniște, nu este rău să pui mai mult accent pe hobby-urile tale sau să începi un nou proiect pentru sufletul tău. Poate apărea şi iubirea în viaţa ta, sau măcar unele perspective, însă există şanse mari să nu dureze prea mult, sau să nu primeşti înapoi răspunsul care ţi l-ai dori, dar nu-ţi fă griji, peste două luni şansele sunt mult mai bune.

GEMENI

Luna aceasta ai parte de o companie plăcută, oamenii roiesc în jurul tău, conversaţiile sunt pe placul tău, iar tu te simţi foarte bine comunicând şi poţi afla informaţii noi care să te ajute inclusiv în planul financiar. Familia şi casa pot să îţi ofere căldura necesară iar tu să-ţi încarci bateriile stând în preajma membriilor familiei sau în propriul cămin. Mai pot fi necesare unele schimbări în casă sau să ai unele proiecte legate de locuinţă, este perioada cea mai potrivită să-ţi pregăteşti locuinţa pentru venirea iernii. Poţi întâlni un posibil partener prin apropiaţii tăi sau neamurile tale, iar dacă eşti deja într-o relaţie, de acum începe să intre situaţia pe un făgaş mai bun, ce trebuia dat la o parte a fost dat, adevărurile au ieşit la suprafaţă, iar de acum este vremea să construiţi împreună visele comune.

RAC

Partea financiară încă arată bine în primele săptămâni ale lunii septembrie, aşa că fii atent de unde ai putea atrage nişte bani sau un venit suplimentar. N-ar fi rău să te mai şi răsfeţi şi să-ţi cumperi lucruri pe placul sufletului tău, acordă-ţi nişte clipe de plăcere cât mai stă Venus în casa baniilor tăi. Comunicarea este la cote maxime, dar şi mintea, deci ai grijă de tăvălugul de gânduri care te poate lovi luna aceasta. Lumea îţi va cere părerea, va dori să fie în preajma ta, iar tu chiar vei fi persoana care să dea cele mai bune sfaturi în această perioadă. Atenţie însă la discuţiile în contradictoriu, ai acum şansa de a explica cât mai clar ceea ce doreşti să transmiţi, foloseşte-ţi argumentele şi cu siguranţă vei împăca pe toată lumea. Pe la jumătatea lunii ai grijă la sănătate şi la nivelul de energie, caută să te odihneşti şi menajezi.

LEU

Încă eşti în centrul atenţiei cât timp mai stă Venus în zodia ta, deasemenea este un moment prielnic de a te ocupa de tine, inclusiv la nivel fizic, poţi face modificări la infățișarea ta, la îmbrăcăminte sau chiar la comportamentul tău. Lumea te poate vedea într-o lumina plăcută, pot să fie atraşi înspre tine, fără un motiv aparent, iar tu poţi întâlni astfel persoane care să te ajute în drumul tău, inclusiv o susţinere financiară pentru proiectele şi visele tale. Iubirea şi respectul de sine pot fi subiecte importante luna aceasta, îţi clarifici unele idei legate de valoarea ta şi cât meriţi de la cei din jur, atenţie la subiectivitate, să nu cazi în vre-o extremă narcisistă. Partea financiară este foarte bine aspectată luna aceasta, se poate să primeşti noi contracte, sau noi venituri, iar salarul poate creşte în această perioadă, dar fii atent să ai toate documentele în regulă.

FECIOARĂ

Tu eşti zodia lunii, cu atâtea planete în Fecioară, este şi normal ca toate privirile să fie aţintite asupra ta. Sigur că prea multă energie de la atâtea planete poate reprezenta şi un stres pentru unii, mintea voastră poate fii cam încărcată luna aceasta, deoarece atenţia ta pică pe tine şi dacă ai situaţii nerezolvate cu tine însuţi, acum pot avea nevoie de atenţia ta şi de o rezolvare, aşa că încarcăte cu răbdare, fii înţelegător cu tine însuţi şi ia situaţiile una câte una. Este şi un moment prielnic de a acţiona în direcția care tu îţi doreşti sau de a pune roţile în mişcare în proiecte care păreau că stau pe loc până acum, aşa că investeşte toată energia ta în ceea ce doreşti să realizezi. Partea financiară şi cea imobiliară sunt foarte bine aspectate, poţi avea unele surprize plăcute în aceste sectoare.

BALANȚĂ

Luna aceasta comunicarea nu este punctul tău forte, poţi avea impedimente în a transmite mesajul, sau poate să-ţi lispeasca dorinţa de a mai discuta cu cei din jur, deoarece este o perioadă în care cauţi sensuri mai înalte vieţii, iar cei din jur s-ar putea să nu se ridice la înălţimea aşteptărilor tale. Este o perioadă potrivită pentru retragere, pentru a-ţi petrece mai mult timp în singurătate, în contemplarea vieţii tale. Simţi că nu mai ai energia necesară să acţionezi pentru câteva săptămâni, dar asta este indiciul că ai nevoie de odihnă şi atenţie interioară. Nu te hazarda în proiecte de anvergură ci aşteaptă luna octombrie, pentru a primi şi tu energia care o primesc acum cei din zodia Fecioarei. Poţi întâlni noi oameni, mai ales femei, care să-ţi înfrumuseţeze viaţa şi să-ţi deschidă viziunea despre viaţă.

SCORPION

Pentru tine luna este una destul de plină, jobul tău are nevoie de atenţia ta maximă, deoarece roadele muncii tale din ultimele luni se pot vedea acum, ești bine văzut la locul de muncă, ţi se observă meritele şi poţi primi şi o mărire salarială sau o primă frumoasă. Dacă consideri că meriţi de ceva vreme o mărire salarială, acum este momentul potrivit să ceri să ţi se remunereze munca. Poţi primi inclusiv unele beneficii din partea superiorilor. Şi anturajul tău şi prietenii vor fi domenii foarte active luna aceasta, aşa că pregatește-te să fii căutat şi să ieşi destul de mult cu prietenii în oraş sau la diferite evenimente. Este momentul prielnic de a-ţi petrece timpul cu prietenii, însă nu implica şi probleme sau discuţii financiare în ieşirile tale, deoarece pot ieşi discuţii aprinse. Nu este indicat nici un fel de asociere de afaceri cu prietenii sau cunoştinţele.

SĂGETĂTOR

A venit vremea să primeşti răspunsurile care le cauţi de ceva vreme, începi să înţelegi de fapt lecţiile pe care Saturn ţi le dă de câţiva ani încoace şi poate până acum erai puţin confuz legat de motivul pentru care ţi se întâmplă atâtea lucruri ‘negative’ şi pe lângă asta parcă toate ţi se întâmplă doar ţie…acum este momentul să înţelegi de ce ai trecut prin atâtea încercări şi inclusiv să începi să vezi o fărâmă din darurile pe care le poţi primi pentru eforturile tale din ultimii ani, dar acestea le vei primi cu adevărat începând cu ianuarie 2018. Parcă viața ta începe să intre încet încet pe drumul destinat ție. Deasemenea pot apărea acum diferiţi mentori sau noi prieteni care să-ţi clarifice unele situaţii din viaţa ta. Cariera este foarte bine aspectată luna aceasta, vei avea destul de lucru iar şefii vor avea nevoie de tine. Ai doar grijă la documente şi promisiuni care le-ai făcut şi ai uitat până acum de ele, caută să rezolvi ceea ce a rămas nerezolvat.

CAPRICORN

Luna septembrie poate veni cu călătorii pentru tine, mai ales în străinătate, sau poţi avea de-a face cu străinii. Nu este o perioadă rea să îţi pui unele întrebări legat de direcţia ta în viaţă, despre ce îţi doreşti să faci cu adevărat, deoarece conştiinţa ta poate să fiarbă în această perioada, iar lucruri din trecut de care nu eşti foarte mândru pot să-ţi atragă atenţia acum. Şi studiile superioare sunt bine aspectate luna aceasta, sau ai putea începe nişte cursuri de specializare sau cursuri ce pur şi simplu doreai să le urmezi de ceva vreme. Se pot regla unele situaţii legate de moşteniri sau de resursele comune cu partenerul tău de viaţă şi se poate face lumina acolo unde este cazul și aceste resurse pot fi sporite cu mai mare uşurinţă în această perioadă. Este un moment prielnic de a te împăca cu latura ta intimă, de a-ţi da voie să fii aşa cum eşti, cu toate aspectele tale nevăzute, fără a-ţi fi frică să te afişezi în faţa celorlalţi.

VĂRSĂTOR

Relaţia ta de cuplu parcă se aranjează după o ordine divină, venită de mai sus şi nici tu nu-ţi dai seama cum lucrurile s-au aşezat în aşa mod. Viaţa ta sentimentală intră parcă pe un făgaş normal şi bine meritat, chiar dacă mai ies la suprafaţă la începutul lunii lucruri ce trebuie rezolvate într voi doi, dar simţi că totul se aşterne spre binele vostru cel mai înalt. Tot la începutul lunii se pot rezolva unele frustrări legate de partea intimă, dar acestea se vor linişti spre jumătatea lunii, iar tu vei trece peste unele inhibiţii ce te ţineau constrâns până acum. Cei care aveţi de-a face cu moşteniri sau documente şi procese în această perioadă, puteţi avea probleme cu documentele, unele hârtii să fie greşite sau lipsă şi veţi avea de umblat pentru a pune totul în ordine. Prietenii îţi pot fi de mare ajutor în această perioadă, caută să le asculţi sfaturile, ai doar de câştigat.

PEŞTI

Poate a venit vremea să îţi schimbi serviciul, sau chiar cariera. Parcă simţi că ceva nu se mai potriveşte şi este momentul să schimbi totul din rădăcini, ascultă-ţi intuiţia şi mergi acolo unde simţi tu că este cel mai potrivit pentru tine. Şefii şi colegii te pot aprecia şi este o luna relativ bună la locul de muncă, dar parcă o voce îţi tot spune că se poate mai bine, există pentru tine o variantă mult mai bună. Este o perioadă bună pentru a avea grijă la alimentaţia ta şi chiar a schimba o parte din stilul tău alimentar, poţi îndepărta acum ce observi că nu-ţi face bine. Relaţia de cuplu poate fi mai tensionată luna aceasta, dar vor fi plusuri şi minusuri pe parcursul lunii. Ai grijă la probleme din trecut în cuplu, care pot reveni acum în atenţia voastră pentru a fi rezolvate, inclusiv pot apărea persoane din trecutul vostru cu care aveţi de închis nişte capitole. Însă caută să fii înţelegător cu partenerul şi deschis spre comunicare.

Leave a Reply