Jupiter a intrat în Scorpion pe 11 Octombrie, un eveniment astrologic foarte important, care schimbă energia pentru următoarele 13 luni de zile.

Se pot spune multe despre această schimbare de direcţie, deja a început să se vadă, dar voi detalia mai mult pentru fiecare zodie în parte în horoscopul pentru 2018.

Jupiter este planeta care expandează tot ceea ce atinge, fie că sunt aspecte pozitive, fie că sunt negative, chiar dacă este Marele Benefic, dacă ne aduce în prim plan lucrurile mai puţin plăcute, înseamnă că ne dă şansa rară, o dată la 12 ani, să rezolvăm acele aspecte de care fugim şi încercăm să le băgăm sub preş, aşa că dacă vă ies în evidenţă lucrurile negative, nu le evitaţi şi nu întoarceţi faţa, ci aruncaţi-vă cu toată viteză în ele, deoarece acum puteţi să închideţi foarte rapid și definitiv acele capitole.

Să vedem în mare, ce reprezintă zona Scorpionului, cel în care se mută acum Jupiter: resursele altora, creditorii, sistemul bancar, împrumuturile, subiectele taboo, sexualitatea, dorinţele cele mai ascunse, fricile noastre cele mai mari, situaţiile care ne dorim cel mai mult să le trăim dar ne este teamă sau ruşine, moartea şi renaşterea, transformarea reală, metamorfozarea, alchimizarea, lumea nevăzută, lucrurile şi situaţiile ascunse, tot ceea ce încercăm să ascundem de alţii sau chiar de noi. Toate aceste aspecte vor fi aduse în prin plan și vom fi obligați să le privim cu adevărat, dar depinde de noi cât de mult vom încerca să evităm înfruntarea directă.

De fapt Scorpionul şi Peştii, care reprezintă casele 8 şi 12, sunt acel preş sub care încercăm fiecare din noi să ascundem tot ceea ce nu dorim să privim în ochi, sunt ca nişte cuşti în care ţinem închis tot ceea ce nu ne convine, iar acolo se află şi acea ‘umbră’ a noastră, fără de care nu există evoluţie, cei care vor să evolueze fără a-şi face curăţenie sub acel preş, nu vor evolua nicăieri…evoluţia, în  esenţă, înseamnă aducerea întunericului la lumină, nimic mai mult.

Deja aţi observat în media faptul că ies la rampă tot mai multe femei care recunosc faptul că au fost violate, molestate sau supuse altor tratamente ‘rușinoase’, iar acesta este un subiect deschis chiar în preajma datei de 11 Noiembrie, deoarece influenţele planetelor grele, ca Jupiter, se simt cu ceva timp înainte de a schimba semnul, deasemenea vor urmă şi alte subiecte ascunse, care vor fi scoase la lumină, pot veni din absolut orice domeniu, de la relaţii interumane până la politicieni, sistem bancar şi alte întâmplări care s-au petrecut în spatele cortinei. Cel mai interesant va fi începând cu luna Decembrie, când şi Saturn va intra în Capricorn, iar de atunci încolo mă aştept la dezvăluiri din politica lumii şi cum de fapt suntem manipulaţi prin nenumărate căi de cei care ne conduc.

Acum este momentul să dăm frâu liber dorinţelor noastre cele mai adânci, atât timp cât nu rănim pe alţii, desigur, şi să le manifestăm, să trăim ceea ce ne dorim poate de o viaţă şi să ne lăsăm schimbaţi de toate aceste experienţe; sau, putem să ne lăsăm ţinuţi la pământ de aceste frământări, care nu vor altceva decât să iasă la lumină şi să ne arate că nu este nimic rău în a-ţi trăi dorinţele şi faptul că suntem aici pentru noi, nu pentru alţii şi că ‘ruşinea’ nu-şi are rostul, ci cel mai important este să ne manifestăm exact aşa cum suntem, fără a ţine cont de societate şi de părerile altora. Va fi o perioadă grea pentru cei cu multe secrete şi ascunzişuri și care trăiesc pentru a-I mulțumi pe ceilalți şi o perioadă foarte înălţătoare pentru cei care-şi trăiesc viaţa aşa cum consideră ei şi nu se ascund de gura lumii. Lăsa-ţi să iasă totul la suprafaţă şi încercaţi să înţelegeţi ceea ce vor să reprezinte toate acestea şi trăiţi ceea ce vă dictează inima, fără prejudecăţi…nu avem decât un an la dispoziţie, iar şansa mai revine peste 12 ani, nu rataţi şansa de a vă deschide mai mult către voi și către ceilalți…


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii