Saturn

Și anul acesta Saturn se află în zona muncii tale și a sănătății. De aici îți va aduce mai multe responsabilități la locul de muncă, îți poate complica relațiile cu colegii, dar ideea este de a te face să evoluezi în acest sector, ori muncești acum pentru a fi avansat mai târziu, ori ești atenționat că este timpul să schimbi locul de muncă, sau chiar domeniul, asta în cazul în care nu ai făcut deja aceste schimbări în 2018. Poți să te simți mai constrâns în viața de zi cu zi, ca o atmosferă mai tensionată, fără a înțelege neapărat motivul, dar scopul este a te alinia pe drumul tău, în cazul în care nu te afli deja. Și sănătatea trebuie supravegheată, deoarece corpul îți poate da semnale că are nevoie de schimbări în alimentație sau în stilul de viață. Atenție și la munca excesivă sau la stresul din cauza muncii, deaorece poate avea repercursiuni asupra sănătății.

Jupiter

Marele benefic se află tot anul într-un semn de foc, ca tine, în Săgetător, de unde emană aspecte pozitive către tine. Poate avea influențe pozitive asupra vieții tale sentimentale, o relație nouă poate să apară la orizont, iar tu să fii mult mai curtat de cei din jur. Însă te mai poate ajuta în hobbyurile tale sau în afacerile personale, de aceea nu ar strica să aloci mai mult timp plăcerilor tale și afacerii tale,în caz că există, sau poți avea acum impulsul de a merge pe cont propriu, chiar dacă este nevoie de muncă asiduă, anul următor vei vedea rezultatele. Pentru cei care își doresc copii, acum au șansele cele mai bune de a aduce pe lume un nou membru al familiei, iar cei care au copii, relația dintre voi poate fi substanțial îmbunătățită, important este doar menținerea echilibrului între muncă și familie.

Pentru consultații astrologice personalizate citește toate detaliile pe pagina Consultații

Uranus

Uranus trece în zona carierei tale și a statutului social, întărind schimbările aduse de celelalte două planete importante, ajutând la schimbarea ta în carieră, fie că este vorba de un nou job, fie că dorești să pornești ceva pe cont propriu. Atenție la relația cu instituțile de stat, deoarece pot exista încurcături, probleme de care nu știai sau chiar să fii indus în eroare de unele instituții, deci caută să verifici aceste aspecte de două ori înainte de a face un pas. Mai poți avea senzația că nu mai șții din ce grupuri faci parte, în ce categorie socială te încadrezi…ceea ce este normal, începi să trăiești mai nonconformist și simți nevoia să ieși din tiparele vechi.

Eclipsele și nodurile lunare

Anul acesta te părăsește Nodul Nord, care s-a aflat în semnul tău timp de un an și jumătate și trece pe axa șase-doisprezece, care are de-a face cu sănătatea, munca și subconștientul. Începi să îți pui anumite întrebări profunde, ce este dincolo de scopul vieții tale și ce te motivează cu adevărat. Anumite aspecte din subconștientul tău vor ține să iasă la iveală și trebuie să fii atent să nu-ți fie afectată sănătatea de anumite frustrări mai vechi. Este indicat să ții sub control stresul și să fii atent la boli mai vechi, care pot reveni în această perioadă.