Marte ajunge acasă

Astrolog Vlad Daia

Începem anul în forță, cu Marte în semnul său de domiciliu, de unde ne dă o forță extraordinară, lucrurile încep dintr-o dată să se miște, să se schimbe și să nu mai simțim monotonia ce s-a așternut de câteva săptămâni. Acasă la el, Marte ne ajută când vine vorba de motivație, putem primi mai mult avânt astral pentru a pune osul la treabă, pentru a ne pune planurile în aplicare și a ajunge mai repede la rezultatul dorit. Unora ne va da și mai multă nerăbdare, de aceea este nevoie de o doză de cumpătare, să nu exagerăm cu inițiativa, deoarece Berbecul este cunoscut pentru faptul că se aruncă întâi și pe urmă analizează…chiar dacă perioada este benefică pentru acțiuni de anvergură, totuși luați-va un răgaz pentru a planifica lucrurile și veți avea doar de câștigat.

Marte aici poate da o activare și a chestiunilor ce țin de război…fie el la nivel mondial, fie la nivel personal, deci putem observa pentru o perioadă că se agită lucrurile pe unele fronturi de luptă sau în revoltele de stradă…deci atenție la propria protecție. Pe plan personal putem fi mai războinici, adică ne vom apăra mai puternic părerea și egoul, sărind mai ușor la harță…de aceea este ideal să vă canalizați energia către a construi ceva, a depune un efort, a face o muncă, sau a practica un sport…toate acestea în defavoarea certurilor copilărești cu cei apropiați nouă.

Tot ce ține de accidente și de foc poate fi sporit în această perioadă, deasemenea și infecțiile pot fi mai dese. Având o multitudine de planete și în Capricorn iar Marte va face un trigon cu Jupiter din Săgetător, riscul de revoltă împortiva guvernelor, a regulilor și a formelor de guvernământ sunt mai ridicate, mai ales pe un fond economic și de încălcare a unor drepturi ale oamenilor…deci există șanse de activități violente mai intense decât cele văzute până acum.

Recomandarea este să folosiți toată această extra energie în moduri constructive, creative sau sportive și sigur, va fi activat sectorul specific fiecărei persoane în funcție de astrograma personală…deci, nu ratați șansa de a realiza într-o lună cât într-un an.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.