Înălțarea energiei feminine

Se poate observa un fenomen foarte interesant, de fapt mai multe fenomene interesante și rare în următoarea perioadă, dar mă voi opri asupra energiei preponderente în perioada următoare, anume energia feminină. Astrologic vorbind, avem semne masculine și semne feminine, semnele feminie sunt : Taur, Rac, Fecioară, Scoprion, Capricornul și Peștii, iar cele masculine sunt celelalte șase semne: Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Și uitându-ne puțin unde se află planetele grele în anii 2018 și 2019, vom observa că pe o perioadă îndelungată de timp se află în semne feminine, doar în semne feminine ca să fiu mai exact. Și avem așa: Uranus în Taur, Jupiter în Scorpion și Capricorn, Saturn și Pluto în Capricorn și Neptun în Pești.

Mai exact, între Mai și Octombrie 2018 Uranus va tranzita Taurul, iar ulterior între Noiembrie 2019 și Decembrie 2020. Iar Jupiter se află în Scorpion până în Noiembrie 2018 și în Capricorn tot anul 2019, deci observăm că semnele feminine vor fi foarte active. Și doar semnele feminie vor fi active în aceste perioade, deoarece semnele masculine vor fi activate doar de planetele rapide, care au efect mai slab și doar la nivel personal, nu și mondial.

Ce este interesant este că se activează excesiv semnul Capricornului, care reprezintă orânduirea societăților, politica statelor, conducătorii noștri, legile după care funcționăm noi toți, pe scurt, conducerea și direcția unei națiunii, sau chiar a lumii. Toți astrologii suntem cu ochii pe 2020 când va avea loc marea conjuncție Jupiter-Saturn-Pluto în Capricorn, care cu siguranță va aduce schimbări majore în direcția noastră către viitor. Dar văzând toate aceste semne feminine activate, ar trebui să înțelegem că trecem de la energia dominant masculină la cea feminină? Știm cu toții că trăim într-un patriarhat, o societate bazată pe energia masculină, vezi înclinațiile spre luptă, putere, război, arătarea forțelor etc. dar se poate observa în ultimele luni sau chiar ani, o schimbare radicală a masculinului în lumea de azi, bărbați au devenit mult mai…feminini să spunem, rolurile s-au cam inversat, este clar că nu mai avem comportamentul de acum 30-40 de ani când femeia avea clar sarcinile ei, limitate, iar bărbatul sarcinile lui, sarcini în care femeia nu avea ce căuta. Acum rolul bărbatului este luat în mare parte de femeie, femeia este cea care dă dovadă de curaj, cea care ia inițiativa, cea care își arată capacitatea de creație și de auto-depășire; femeile nu prea mai acceptă să fie puse la colț, să se profite de ele sau să fie considerate slabe.

Din această cauză, aș considera că o schimbare majoră, practică și poate chiar ireversibilă ar putea fi în următori doi ani, în care energia masculină să fie ‘subjugată’ energiei feminine și astfel să vedem că am putea avea o viață foarte diferită cu energia feminină la cârmă. Nu mă refer că energia masculină va dispărea, sau lucruri de genul acesta, ci va fi profund transformată. În acești ani, bărbații pot lăsa la o parte acea luptă și efervescență ce o au în sânge și să între mai adânc în interiorul lor, să caute să vadă lucrurile și din alte puncte de vedere și să accepte femeia la același nivel cu ei. Acum este momentul oportun să strângem și chiar să închidem această ruptură dintre femei și bărbați.

Femeia are oportunitatea foarte rară, de a-și arăta adevărata putere, de a demonstra contrariul tuturor tiparelor de gândire când vine vorba de femei și să arate lumii că se poate mai bine, se poate mai mult și fără o lupta continuă, fără complicarea vieții, fără a-i lasă pe unii în urmă și fără a-ți călca pe integritate. Un alt aspect important este faptul că nu vor exista aspecte stresante între planetele grele, pentru câțiva ani de acum înainte, deci ar fi posibil de spus că această trecere va fi cât de cât naturală și fără lupte de putere, ci ca o schimbare ce se așteaptă de mult timp, iar acum simțim cu toții că este momentul să facem această schimbare majoră. Aștept cu nerăbdare următorii doi-trei ani, la care mă așteptam oricum la schimbări majore și de anvergură, dar scăpâdu-mi acest aspect de energie feminină.

Categorii: Astrologie

Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii