Mercur va retrograda in semnul sau de domiciliu, Fecioara, incepand cu 30 august. Dupa cum stim, cand Mercur retrogradeaza, comunicarea devine mai greoaie, pot aparea probleme cu acte, documente, emailuri, aparate electronice. Dar ceea ce este deosebit la aceasta retrogradare este conjunctia cu Jupiter, si semnul de domiciliu…care ne indica o auncare a privirii in interior, sa observam ce nu functioneaza la noi, in viata de zi cu zi, si in comunicare. Din punctul meu de vedere, este un moment foarte bun pentru a observa ‘defectele’ proprii, si chiar sa incercam sa actionam catre indreptarea lor. Jupiter ne ajuta sa punem lumina pe acele parti din noi pe care le evitam, si chiar daca pot fi lucruri dureroase, din cauza opozitiei cu Kiron, acestea pot fi rezolvate. Putem observa unii din noi, lipsa spiritualitatii in viata noastra, si sa incepem sa cautam niste raspunsuri si solutii.
Avand in vedere ca retogradarea incepe chiar in ultimele grade ale Fecioarei, aceste saptamani pot pregati terenul pentru intrarea lui Mercur in Balanta, si astfel ies la iveala probleme din cuplu, pentru ca dupa intrarea in Balanta, cuplurile sa aiba un inceput mai clar si mai usor, mai ales in comunicare.
Atentie la interpretarea gresita a unor informatii, iar la inceputul perioadei pot fi informatii legate de iubire, iar pe tot acest parcurs al retrogradarii, actele si documentele ar trebui sa fie privite cu atentie sporita. Justitia poate avea cateva piedici in aceasta perioada, cateva frane neasteptate, atat la nivel general cat si la nivel personal.

Categorii: Astrologie

Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii