Astrologie

Mercur retrograd

By august 9, 2017 No Comments

Mercur va merge în mers invers din 13 august până în 6 septembrie în semnul Fecioarei, domiciliul său. Înainte de a intra în detalii, se poate observa un lucru foarte interesant la această retrogradare, faptul că Mercur va merge înapoi până la gradul la care va avea loc eclipsa de Soare din 21 august, iar peste acest punct va face conjuncţie perfectă cu Marte în data de 3 septembrie, iar la final, în 19 septembrie, Venus va ajunge şi ea în acelaşi punct de 28 de grade Leu…ceea ce înseamnă că se reactivează energia eclipsei şi noi vom vedea efecte serioase şi după zile bune de la data producerii eclipsei. Pe deasupra, la data ieşirii din retrogradare, 6 septembrie, avem şi Luna Plină din Fecioara, aşa că să ne aşteptăm la o perioadă foarte încărcată.

Toată această încărcătură astrală din Leu şi Fecioară ne vor aduce în prim plan chestiuni legate de comunicare, este posibil să fie mult prea multă comunicare, împinsă către extrem, o perioadă în care să comunicăm până la epuziare şi astfel să ajungem la lucrurile reale, sincere şi pure. Aceste planete sunt aspectate şi de Uranus din Berbec şi de Saturn din Săgetător…deci aş spune că va fi o explozie de comunicare şi exprimare, care vor ieşi prin toţi porii. Toate aceste vor fi spre beneificiul nostru, acum este momentul să scoatem ce avem de scos pe tapet şi să spunem ceea ce gândim cu adevărat, să riscăm şi să spunem adevărul verde-n faţă, iar asta este doar începutul, deoarece Mercur va retrograda în toamna în Săgetător, fiind conjunct cu Saturn, iar atunci adevărurile nu vor face decât să continue să curgă.

Este deasemenea o perioadă bună pentru a revizui tot ceea ce ţine de documente, de hârtii şi de contracte, tot ceea ce ţine de înţelegeri mai vechi, iar unii se vor putea răzgândi în această perioadă şi să schimbe regulile jocului. Munca rămasă în urmă poate fi adusă la zi în această perioadă, treburile casnice deasemenea. La locul de muncă, este foarte importantă comunicarea, aveţi răbdarea necesară cu colegii de muncă. Iar sănătatea poate fi pusă sub lupă, puteţi face analize medicale, investigaţii şi să aplicaţi diferite tratamente care nu le-aţi prea respectat în această perioadă. Schimbarea stilului de viaţă, sau a dietei, sunt o idee bună de a le începe acum.

În jurul datei de 4 septembrie există pericol destul de mare în privinţa accidentelor ce ţin de foc, explozii, incedii şi alte accidente violente, mai ales legate de maşini. Energia acumulată în semnele de foc este destul de mare în această perioadă…aşteptăm să se mute planetele în semnul Fecioarei, iar tensiunea va începe să scadă treptat.

Leave a Reply