Mercur si Venus in Fecioara

Venus si Mercur se vor afla impreuna in Fecioara pana pe 31 august, cand Venus intra in Balanta, si Mercur devine retrograd. Zodia Fecioarei va fi foarte activa  in aceasta perioada, avand 4 planete active, si Nodul Nord prezent. Astfel, pentru noi toti, aceasta perioada va fi una foarte practica, foarte exacta si concreta.

Este o perioada in care se pot afla informatii sau incepe relatii care sa ne schimbe cursul vietii. Joburile pot fi mai stresante in aceasta perioada, iar munca de zi cu zi sa fie mai obositoare cateodata. Datorita cuadraturilor cu Saturn si Marte din Sagetator, adevaruri vor iesi la suprafata, si se vor spune verde in fata,  de aceea aceste schimbari de directie in viata pot veni pentru multi ca un soc.

Discutiile si relatiile cauta un teren mult mai stabil ca pana acum, se cauta adevarul si realitatea; nu mai putem fi falsi si superficiali in aceste saptamani. Dar prin conjunctia cu Jupiter, se pot ivi foartemulte oportunitati prin oameni si relatii, pot sa se rezolve unele probleme intr-o clipita.

Categorii: Astrologie

Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii