Luna plină din Taur

Avem o lună plină în Taur pe 24 octombrie…dar nu orice lună plină, ci una electrizantă. De ce electrizantă? Pentru că în aceast aspect de lună plină sunt implicate Nodurile lunare și mai ales Uranus. Luna se află la 1 grad Taur, alături de Uranus, Soarele la 1 grad Scorpion, iar Nodurile lunare sunt la 1 grad Leu respectiv Vărsător…să nu o uităm și pe Venus, care și ea se află la doar 3 grade distanță de Soare…de aici avem un dreptunghi astrologic, nu unul dintre cele mai plăcute.

După cum știm, Luna plină aduce un final de situație, pentru a merge într-o altă direcție de acum înainte, dar acest final nu va fi unul simplu și tipic…Uranus vine și agită totul, neprevăzutul este la ordinea zilei în această perioadă, de aceea pregătiți-va ca lucrurile să vă ia prin surprindere. Venus poate arăta aici faptul că va fi și partea emoțională afectată și putem avea de-a face cu pierderi de lucruri sau situații de care eram foarte atașați. Și partea financiară este afectată de această Lună plină, deoarece Taur-Scorpion reprezintă axa financiară, de aceea putem ajunge la un final de drum legat de resursele noastre, putem închide un obicei care nu era foarte bun pentru finanțele noastre, sau putem închide un proiect care ne consuma resursele.

Dacă nu sunt suficiente cele enumerate mai sus, mai intră în schemă și Nodurile lunare, printr-o cuadratură la Luna plină, de aici senzația de soartă implacabilă, de neputință în fața destinului…de aceea ar fi ideal să nu ne impotrivim și să nu rămânem agățați de ceea ce ni se ia, ci să privim spre noi începuturi, pentru că vor veni către noi lucruri mai potrivite.

Să nu uităm că toate aceste planete implicate în Luna plină se află în semne fixe și avem la ora aceasta majoritatea planetelor aflate în semne fixe, ceea ce poate însemna o rupere de lucruri nefuncționale, tocmai pentru a fixa mai bine aspectele actuale ale vieții noastre, deci ar fi bine să insistăm acum pe lucrurile importante, pe lucrurile care le cunoaștem și ne dau o anumită siguranță, să continuăm să construim calea pe care astrele ne-o arată în această perioadă.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.