Daca anul anterior a fost plin de schimbari bruste si mai putin placute, anul 2017 va fi tot plin de schimbari, dar de data aceasta ceva mai placute, iar aceste schimbari vor fi mult mai usor de inteles de la bun inceput, parca telul este mai clar, si ceata incepe sa se risipeasca.

In acest an nu avem schimbari planetare prea dese, adica Saturn este pentru ultimul an in Sagetator, pana in decembrie, Jupiter a facut trecerea in Balanta inca din octombrie 2016, si mai sta pana in toamna lui 2017. Doar Nodurile Lunare mai schimba zodiile, si anume din Fecioara-Pesti vor trece in Leu-Varsator. Restul planetelor care dau trendul general ramanand pe loc in acest an.

Asadar incepem anul cu o opozitie Jupiter-Uranus care se reface pe parcursul anului de cateva ori, care dubleaza din punctul meu de vedere si schimbarea axei Nodurilor Lunare, si anume se va duce in acest an o lupta in noi insine, intre eu-celalalt, sau interior-exterior. Ne vom gandi destul de des cine este mai important, eu, celalalt, ceilalti? Cine este pe primul loc? Cine ar trebui sa fie pe primul loc? Va fi o lupta intre gandire si pasiune , intre minte si inima. Iar Saturn va fi cel care va inclina balanta…inspre inima…

Semnele de Pamant sunt slab reprezentate in acest an, ceea ce inseamna ca nu este un an al consolidarii, al construirii, ci mai degraba un an al introspectiei pentru unii, si pentru planificare pentru altii…sau ambele. Iar din cauza ca nu ne axam pe ambele anul acesta, atat pe gandire cat si pe actiune, mentalitatiile pot fi schimbate in acest an, clarificarile pot fi la ordinea zilei, acele momente de ‘AHA, m-am prins!’

Semnele de Foc si Aer, adica Berbec, Leu, Sagetator, Gemeni, Balanta si Varsatorul sunt in centrul atentiei, adica ele vor fi cele mai ocupate in 2017, vor avea destule schimbari de facut in viata lor; dar toate celelalte semne,adica de Pamant si de Apa, am putea spune ca au probleme, deoarece planetele fac cuadraturi cu acestea, ceea ce inseamna unele piedici si greutati in calea lor, pentru a se produce diferite schimbari in vietile lor; insa aceste schimbari vor fi date cu picatura, de planetele rapide…si vor avea mai multe momente de pauza si reflectie. Asa ca eu as spune ca semnele de Apa si Pamant sunt mai fericite in 2017, deoarece ies din vizorul planetelor grele.

Este important acest aspect, deoarece nu suntem imprastiati in toate cele patru zari ca pana acum, ci doar in doua zari, asa ca avem un moment de respiro acest an, sa ne bucuram de el si sa meditam putin la viata noastra.

Intrebarile principale in 2017 vor fi legate de relatia cu cel de langa noi, si noi ca un colectiv. Vom analiza ce a functionat si ce nu a functionat in trecut. Iar cu Saturn pe final de Sagetator, este vremea ca ceea ce nu functioneaza in relatiile interumane, sa se finalizeze. Relatii de iubire, de casnicie si de prietenie se pot rupe foarte usor in acest an, sau se pot intari si mai mult ca pana acum, ajungand pe un nivel ce este posibil sa nu-l fi experimentat pana acum. Dar, nu va faceti griji, este ca si cum ne rearanjam pe o tabla de sah, pentru a ne inonjura de persoanele potrivite noua.

Luna Neagra se va intalni cu Saturn in Sagetator in luna august, de aici ma astept sa fie unele schimbari drastice dar pozitive in religii, dar mai ales pot fi schimbari legat de casnicie in sine, legat de statutul casniciei, sau alte tipuri de legaturi si contracte intre oameni.

Pluto va comunica cu Neptun in acest an, astfel, lucrurile subtile pot deveni intr-un fel palpabile, ceea ce pana acum credeam nevazut, sau neperceput, pot deveni din ce in ce mai tangibile, astfel ca tot mai multi pot observa ‘supranaturalul’ in viata de zi cu zi.

Insa, intrebarea de baza ramane ‘Eu sau ceilalti?’…

Ce vom hotara? Sa devenim mai egoisti, mai egocentrici, mai separati de restul lumii… sau ne vom deschide catre cel de langa noi, ne vom uni pentru un scop comun, si pentru evolutia intregului?

 

 

Categorii: Astrologie

Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii