Saturn în Vărsător

Ne pregătim de trecerea lui Saturn în Vărsător, mutare care se va petrece pe 22 martie. Va sta aici până prin iulie, după care retrogradează câteva luni înapoi în Capricorn, iar la sfârșitul lui decembrie trece pentru doi ani și jumătate în Vărsător.

Ce ne va aduce această schimbare majoră? Destul de multe lucruri interesante, mai ales că va fi acompaniat în Vărsător de către Jupiter, mai exact în 2021, va fi tot anul împreună cu Jupiter. Saturn se simte bine în Vărsător, este al doilea său domiciliu potrivit astrologiei tradiționale, pe când Uranus nu era încă descoperit. Aici Saturn poate aduce o revoluție în industriile digitale, în presă, în televiziune, în organizații și în ecologie. Ba chiar și în astrologie.

Salvatorii planetei vor ieși și mai mult în evidență în următorii ani, doar că ați auzit probabil vorba aia, salvatorii planetei nu-s în stare să-și curețe camera…dar se apucă de curățat planeta… Partea pozitivă este că Saturn va ajuta să iasă în față cei mai capabili dintre ei, care și știu ce vorbesc și astfel avem o șansă să corectăm problemele de mediu. Iar guvernele se vor axa și ele mai mult pe această problemă și vom vedea legi mai stricte pe aceste subiecte…deja sunt în lucru astfel de regulamente.

Cercetarea va fi și ea adusă în prim plan, descoperirile științifice care să ajute cu adevărat populația vor fi la mare căutare, deci există șanse de evoluție, deoarece Saturn aduce o mai mare ordine în energiile împrăștiate ale Vărsătorului și aduce șanse reale de lucruri puse în practică.

Întâmplarea face ca Vărsătorul să fie și semnul astrologiei, iar atât Saturn cât și Jupiter reprezintă planetele sociale, ce țin de trendurile în lume, deci există șanse mari ca lumea să caute mai mult să se descopere, inclusiv cu ajutorul astrelor, iar astrologia să-și arate adevărata valoare în următorii ani și astfel să fie demontate stereotipurile legate de astrologie.

Ce ne va aduce la nivel personal această schimbare? Urmăriți atât zodia cât și ascendentul:

Berbec

Urmează pentru tine o schimbare în rândul prietenilor și a relațiilor. Îți vei dori să triezi relațiile deja existente și vei simți că nu te mai integrezi în societate, simți nevoia de altceva, de alt nivel al relațiilor. De aici renunțarea la oameni sau la organizații în care erai înrolat. Ai nevoie de relații mature, care să te ducă spre evoluție, nu spre involuție, de aceea poți căuta în locuri neobișnuite ție, deoarece ai nevoie de noutate și astfel trebuie să ieși din zona de confort.

Taur

Pentru tine revoluția vine în zona muncii și a carierei, unde se va simți tot mai pregnant nevoia de schimbare. Fie că dorești să avansezi în domeniul în care lucrezi deja, fie simți că este momentul pentru măriri salariale, fie chiar dorești să-ți schimbi total domeniul. Este momentul să te gândești la astfel de schimbări și inclusiv la schimbări legate de statutul social. Poate fi vorba de căsătorie sau divorț, dar aș înclină mai mult spre avansare pe scara socială, simți că poți pași pe următoarea treaptă în societate.

Gemeni

Filozofia ta de viață, religia și spiritualitatea vor avea parte de transformări profunde în următorii ani. Ești împins spre a săpa adânc, spre căutări interioare și către schimbări radicale de percepție. A venit momentul să evoluezi și în alte planuri decât cele materiale, deci lasă pe locul doi ceea ce te înconjoară și axează-te mai mult pe interior. Realizezi că vezi greșit unele lucruri, sau ești fixat pe concepte învechite. Relația cu străinătatea este și ea schimbată, poți avea mai multe contacte cu străinii sau pur și simplu să fii interesat de alte culturi, iar pentru cei deja plecați, vă puteți gândi la o viață mai stabilă în locația în care vă aflați.

Rac

Partea ascunsă a vieții și partea ascunsă din voi cer să fie aduse la lumină. Se petrec modificări la nivel interior, subtil și sensibil. Nu este cea mai ușoară perioadă, dar pregățiți-va pentru o curățenie la nivel profund. Este momentul să lăsați fricile și inhibițiile deoparte și să sondați adânc. Aveți șansa să curățați foarte multe traume în acești ani. Totul se metamorfozează în interiorul vostru….dacă pe asta vă axați și dacă asta vă doriți. Moștenirile și bunurile la comun pot fi și ele în prin plan, se poate pune problema de partaj, de divorț sau de clarificarea unor documente de moștenire.

Leu

Pentru voi este extrem de important acest tranzit, deoarece se activează zodia opusă vouă, ceea ce reprezintă sectorul relațional pentru voi. Relațiile vor fi puse la zid, fie că este vorba de relații de prietenie, de iubire, de parteneriat, sentimental sau de afaceri. Toate parteneriatele vor intra sub lupă, iar voi veți simți nevoia să faceți curățenie în acest domeniu. Poate fi o perioadă importantă în care să se întâmple o căsnicie, care va fi constructivă și de lungă durata, dar poate de asemenea să se petreacă un divorț, pentru căsniciile care nu mai merg de ceva timp.

Fecioară

Pentru voi transformările vin pe sectoarele muncii și sănătății. Pentru unii a venit momentul să-și schimbe modul de lucru, să caute ceva mai bun sau să ceară anumite drepturi. Presiunea este destul de mare la job și responsabilitățile cresc pe zi ce trece…ideal este să faceți anumite schimbări pentru a vă îmbunătăți situația pe cât de mult posibil. Pentru alții sănătatea poate să vă joace feste, pot apărea probleme în special pe fond de stres și lipa de odihnă. Atenție în special la partea de jos a picioarelor și la sistemul nervos.

Balanță

Să spunem că voi scăpați ceva mai ușor, deoarece sunt afectate segmentele legate de hobbyuri, plăceri și segmentul copiilor. Posibil să vă doriți să vă ocupați mai mult de voi, dar să nu vă prea iasă, deoarece intervine tot timpul câte ceva. Pentru cei cu afaceri proprii, este o perioadă de reconstrucție și modificări serioase. Copiii vă pot da câteva bătăi de cap, fie că sunt într-un proces de maturizare și se transformă și ei, fie că apar diferite divergente între voi și ei. Cei care doresc copii, 2021 poate fi un an benefic pentru acest aspect.

Scorpion

Sectoarele casei și familiei vă dau ceva bătăi de cap, fie că doriți să vă mutați, fie că doriți să faceți renovări, fie că doriți să vindeți sau să cumpărați proprietăți, veți avea ceva de tras în aceste sectoare. Atenție în special la probleme de birocrație, actele și regulile ar trebui studiate de două ori înainte să acționați. Părinți pot avea și ei nevoie de voi mai mult în acești ani sau pur și simplu trebuie să rezolvați unele probleme în numele lor. Și documentele de proprietate pot cere acum atenția voastră.

Săgetător

Pentru Săgetători restructurarea se produce pe gândire și comunicare. A venit momentul să îți schimbi modul de a gândi și implicit de a acționa. Este o maturizare a gândirii, chiar dacă vei avea parte și de o apăsare mentală, acesta este semnalul renunțării la unele tipare vechi și la nevoia deschiderii către noi viziuni. Comunicarea poate fi puțin haotică, dar și aici ies la suprafață problemele de comunicare și ai nevoie să corectezi greșelile de exprimare și comunicare. Poți începe unele studii importante sau să te apuci de o nouă îndeletnicire.

Capricorn

Tu scapi pentru moment de Saturn în semnul tău, dar tot vei avea de-a face cu el însă în zona financiară. A venit vremea, după atâta curățare, să îți revizuiești propria valoare, lucrurile sau situațiile pe care pui valoare și pe care de fapt nu mai este cazul să pui valoare, poți să-ți revizuiești bunurile și finanțele și modul în care cheltui și economisești bani. Este momentul să fii mai chibzuit, din toate punctele de vedere, ba chiar poți renunța la multe obiecte strânse de-a lungul timpului și a îmbrățișa un mod de viață minimalist.

Vărsător

Tu ești cel luat la ochi de către Saturn, deci influențele cele mai puternice tu ești cel care le va simți. Nu că ar fi fost ușor în ultimii 3 ani, dar acum transformările sunt ceva mai concrete și simți mai acut prezența lui Saturn. Este nevoie de o restructurare interioară totală, vei renunța la situații și lucruri vechi, va trebui să dărâmi ceea ce credeai de neschimbat și să cauți cărămizi mai puternice pentru fundația vieții tale. Te poți simți blocat, că lucrurile nu se mișcă și că nu apare nimic bun pentru tine, dar viața ta se transformă de fapt mai mult decât oricând, doar că încă nu realizezi aceste lucruri, va fi nevoie de răbdare pentru a observa la nivel practic,  transformarea ta.

Pești

Saturn îți va afecta subconștientul, somnul și sănătatea. Interiorul începe să fiarbă în anumite perioade, în următorii trei ani, iar situațiile de mult uitate pot acum ieși la iveală. Poți simți o neliniște interioară, fără să vezi întotdeauna motivul, este doar subconștientul care îți joacă feste. Și probleme vechi cu ‘dușmanii’ pot să reapară pe tapet, deci atenție la binevoitorii din jurul rău. O mare atenție la sănătate, pot să intervină boli cronice, sau boli vechi care reapar acum. Și somnul poate să-ți fie afectat.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.