Sfaturile unui astrolog

Astrolog Vlad Daia

 

Deseori sunt întrebat de clienţi, în momentul consultaţiilor, ce să facă în situaţiile din vieţile lor, cum să le abordeze, ce să decidă sau cum să acţioneze. Asta se întâmplă cam în toate meserile de acest gen, psihologi, terapeuţi, consilieri etc. Este ceva normal uman să ceri sfatul cuiva, însă deobicei mulţi dintre noi dorim să ni se dea soluţia directă, calea cea mai scurtă, şi dacă s-ar putea să ne şi rezolve problema cel de lângă noi. Dar…ştim bine că în realitate nu merg aşa lucrurile, şi că doar noi ne putem rezolva problemele, şi doar noi putem acţiona în viaţa noastră; chiar dacă este ideea venită din exterior, tot noi suntem cei care decidem dacă vom proceda aşa, sau în altă modalitate.

Eu nu sunt de acord cu darea de sfaturi…nici gratuite, nici pe bani…deoarece nu îmi separe corect şi natural să decid eu pentru alt om, chiar dacă el decide în final ce face, şi oricum se va întâmplă ce trebuie să se întâmple, deoarece nu eu deţin controlul, prefer să fiu obiectiv, şi să-l las pe cel în cauza să-şi găsească propriile soluţii şi proprile idei.

Dacă cineva consideră că eu am soluţia pentru ei, înseamnă că şi ei sunt la fel de capabili să-şi găsească soluţiile proprii.

Iar astrologia, din punctul meu de vedere, nu dă soluţii sau rezolvări, ci ne indică perioadele favorabile sau nefavorabile, diferite variante posibile, dar mai ales ne ajută să vedem mai clar circumstanţele noastre cât şi cele exterioare, iar în final să luăm decizia cât mai în cunoştinţă de cauză, însă astrologia nu şopteşte răspunsuri, şi nu are soluţii miraculoase. Astrologia este o formă de cunoaştere, nu este o metodă, sau o cale de ieşire din iluzie sau probleme.

Sigur că şi eu am căutat de-a lungul timpului o cale de rezolvare a problemelor, sau o soluţie pentru viaţa mea…că doar nici unul nu suntem scutiţi de astre. Sigur că în căutările mele, mare parte a informaţiilor a fost pur teoretică…ceea ce cu toţii o cam ştim, pentru că sunt chestii de bun simț, nimic nou sub soare…iar ceea ce căutam eu este partea practică…iar nimeni nu avea răspunsul la întrebarea ‘CUM?’

Cum îmi rezolv problemele?

Cum trec peste necazuri?

Cum ajung şi eu ca acei aşa zişi ‘iluminaţi’?

Cum ajung şi eu la acea stare de pace?

Iar la un momentdat, prin 2008 dacă nu mă înşel, a apărut şi răspunsul la această întrebare, care în 10 ani de căutări nu l-am găsit.

Pentru mine, răspunsul a venit sub forma unei metode, o metodă de investigare a gândurilor stresante, care se numeşte ‘Lucrarea de Byron Katie’ ( The Work of Byron Katie), şi care este o metodă foarte simplă de a ne investiga gândurile stresante prin patru întrebări:

Este adevărat?

Pot fi absolut sigur că este adevărat?

Cum reacţionez când cred acest gând?

Cine aş fi fără acest gând?

Byron Katie a realizat undeva în anii 80 că atunci când ne credem gândurile suferim, iar atunci când nu le credem, nu suferim, iar de aici a izvorât această metodă de investigare a gândurilor noastre, care sunt de fapt singura cauză a suferinţei noastre.

Eu aş recomanda tuturor această metodă, deoarece am văzut prin propria experienţă cum ţi se poate schimba viaţa radical, şi rapid, şi este o cale foarte uşoară şi rapidă de rezolvare a problemelor noastre. Se poate practica pe cont propriu, nu ai nevoie de nimeni, iar toate informaţiile necesare practicării Lucrării sunt disponibile gratuit. Vă voi lăsa pe voi să aflaţi mai multe informaţii despre această metodă de pe siteul în limba română http://thework.com/sites/thework/română/  sau de pe cel original www.thework.com

Acesta este singurul sfat care l-aş da nu doar clienţilor mei, ci oricui se confruntă cu probleme, să îşi investigheze mintea, să pătrundă în interior, şi să vadă pe propria piele cum viaţa li se întoarce la 180 de grade.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii