Saturn

Procurorul zodiacului va fi și anul acesta la el acasă, într-o zodie soră ție, Capricornul, de unde îți va restructura conceptele de viață, îți va pune la test credințele și îți va demasca toate teoriile ireale pe care le crezi, de aceea vei avea ocazia rară de a vedea mai clar ceea ce este real și ceea ce te ține într-o lume imaginară. De aceea ar trebui să tinzi să cauți adevărul, cu orice preț și orice risc și să ai un comportament just față de oricine și orice situație. Poți întâlni acum tradiții sau persoane de pe alte meleaguri care să-ți schimbe viziunea despre viață, dar atenție la călătorii, poți întâmpina complicății când vine vorba de ieșiri din țară. Este o perioadă bună să lucrezi și la informațiile exterioare, nu doar cele interioare, prin cursuri sau studii care să te ajute să aprofundezi unele domenii.

Jupiter

Marele benefic se mută din casa relațiilor în casa intimității, a resurselor exterioare și a transformării interioare. Pentru o parte din Tauri, această mutare poate însemna o căsătorie anul acesta, dar pentru majoritatea se întrevăd schimbări profunde atât la nivel pshiologic cât și spiritual. Adevărurile din adâncul tău fierb și anul acesta, dorind să iasă la lumină, iar tu să dai la o parte măștile care ți-au apăsat existența până acum, de aceea ai șansa ca în următorii doi ani să iasă adevăratul 'tu' la iveală și să lași în urma ta lucrurile irelevante. Și partea de moșteniri și resurse exterioare poate să-ți aducă beneficii, relația cu băncile fiind și ea foarte pozitivă, deci poate te gândeșt i să faci un credit pentru a investi în ceva ce îți dorești cu adevărat.

Pentru consultații astrologice personalizate citește toate detaliile pe pagina Consultații

Uranus

Uranus intră definitiv în zodia ta anul acesta, și nu te mai părăsește timp de șapte ani. Este o perioadă de schimbări, de nesiguranță și de căutare a echilibrului interior. Acum poți observa mai clar ceea ce nu îți dă o stare de bine sau de echilibru, vei vedea pe ce te poți baza și pe ce nu te poți baza, de aceea este foarte important ca tu să reprezinți adevărul din viața ta, fără a te mai baza pe cei din jur. Comportamentul și ideile ți se vor schimba în toți acești ani destul de mult, inclusiv te poți gândi la schimbări fizice. Poți să te simți pierdut din cauza lui Uranus în semnul tău, dar te simți astfel pentru a fi impulsionat să cauți adevărul și echilibrul în viața ta, așa că, spor la curățenie, curățenie interioară.

Eclipsele și nodurile lunare

Nodurile lunare se mută pe axa Rac-Capricorn, axa pe care au loc și majoritatea eclipselor anul acesta, iar pentru tine vor avea în primul rând același impact ca și Saturn, în concepțiile de viață și în spiritualitate, aducându-ți din trecut situații care trebuie reglate și care pot avea o încărcătură emoțională destul de puternică sau care un impact major asupra vieții tale. Plus că Nodul Nord acționează în casa gândirii și a comunicării, ajutându-te să îți schimbi și modul de a te prezenta, în tandem cu schimbările interioare…deci toate acele schimbări interioare vor fi observate și de cei din jur.