Astrologie

Venus in Gemeni – Mercur in Leu

By iulie 10, 2017 No Comments

Venus in Gemeni si Mercur in Leu

Dupa o perioada de certuri si accidente, din cauza lui Pluto in opozitie cu Marte, incepe sa se indulceasa atmosfera, prin intrarea lui Mercur in Leu si Venus in Gemeni. Comunicarea incepe sa curga mai usor, certurile se disipeaza, si nervii incep sa scada.

Inca simtim influenta lui Marte in Rac, care agita interiorul fiecaruia, dar in 20 iulie trece si el in Leu, si se pune altfel problema de atunci. Important este ca discutiile incep sa fie mai placute, dorim sa comunicam mai mult, sa dezbatem subiecte interesante, si incercam sa descoperim raspunsuri impreuna, nu unul contra celuilalt.

Este o perioada foarte benefica scriitorilor si artistilor, in special celor care se exprima prin scris sau prin cuvinte. O data ce Mercur va intalni Nodul Nord in Gemeni, pot aparea unele informatii care sa ne schimbe viata, fiecaruia intr-un mod personal. Asa ca asteptati-va la schimbari radicale de directie in jurul datei de 20 iulie, inclusiv putem avea revelatii interioare, care sa ne socheze prin faptul ca nu am observat pana acum ceva atat de simplu. Important este sa nu va lasati sedusi de impulsuri, deoarece intra in joc acum si Saturn din Sagetator, si Uranus din Berbec, iar focul se simte din toate partile, prea multa pasiune poate strica, dar cu putin echilibru, lucrurile se pot misca foarte frumos si pot schimba directii in vietiile unora.

Iar avand si Jupiter in Balanta, tot planeta de foc, ma astept la ultimele schimbari majore in relatii si in iubire…asa ca fiti pregatiti pentru ultimele mutari in ceea ce priveste relatiile parteneriale, si cautati sa mergeti spre adevar si spre ceea ce va spune inima, nu mintea sau societatea…

Leave a Reply