Venus retrograd – Divinul feminin

 

Venus va retrograda din semnul Berbecului in cel al Pestilor, incepand cu 4 martie pana in 15 aprilie. Venus reprezinta atat iubirea, si femininul, cat si bunurile materiale. Pe perioada retorgradarii, relatiile dintre oameni pot suferi multe modificari, de la ruperea unor relatii nepotrivite, pana la aparitia legaturilor karmice, si la iubire neconditionata. Fiind trecerea din Berbec in Pesti, va fi o trecere de la individ, sau de la iubirea de sine, la o iubire superioara, dincolo de ceea ce putem percepe cu simturile noastre obisnuite. Este adevarat ca asemena legaturi sunt foarte rare, dar aceasta este o perioada foarte favorabila pentru astfel de intalniri.

Fiind si Jupiter retrograd in Balanta, relatiile vor fi puse cu atat mai mult la incercare, si la schimbari neasteptate si de neinteles cateodata. Se poate face o curatenie profunda in relatiile noastre, relatiile nepotrivite se pot rupe cu mai mare usurinta, acolo unde iubirea incepe sa dispara, ea poate fi reaprinsa, sau parteneri din trecut pot reaparea acum, ori pentru a continua ceva mai bun, ori pentru a inchide complet un capitol ramas inca deschis.

Din punctul meu de vedere, se poate simti mai mult ordinea divina in relatii, si lucrurile sa intre pe un fagas mai clar si mai potrivit noua, asa ca nu va fie frica daca lucrurile se perturba putin in aceste saptamani, deoarece dupa aceasta retrogradare, veti respira mai usurati legat de relationarea voastra.

Femeile vor cauta mai mult sa-si descopere feminitatea, si vor intlege mai clar ce inseamna sa detii energia feminina. Este o perioada buna pentru a medita la ceea ce reprezinta femininul in aceasta lume, si la ceea ce poate realiza femininul, deoarece poate realiza foarte multe…mai mult decat isi inchipuie unii. Retrogradand in semnil masculinitatii, Berbecul, barbatii pot incepe sa vada femininul mult mai clar, si sa aiba o mai mare deschidere catre a intelege femininul si ceea ce se ascunde dincolo de aparente. Sustine-ti partea masculina, deoarece este momentul propice pentru a reface si vindeca legatura intre cele doua energii.

Categorii: Astrologie

Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii