Micul malefic va poposi în semnul său între 28 iunie și 6 ianuarie 2021. Desigur, un timp destul de lung…atât pentru el, dar mai ales pentru noi.

Am spune la prima vedere că este o poziție foarte bună, Marte se află la el acasă, se simte bine, ce s-ar putea întâmplă rău? Foarte multe…

Sigur că putem privi această poziție din două puncte de vedere, încep cu cel pozitiv, că-I mai scurt… Marte aici ne poate da mai multă energie, mai multă hotărâre, mai multă putere de muncă și dorința de a înainta în viață. Ne dă mai mult curaj, să zicem din cel pozitiv, că suntem la partea pozitivă, de aceea putem face lucrurile să se miște, să urnească din loc. Putem lua un exemplu soluțiile necesare pentru a ieși din această criză…este posibil să apară acum mai multe idei, și bune, care să ne facă să împingem în față umanitatea, nu să stăm pe loc și doar să ne plângem. Pot să apară oameni care să își aloce calitatea de salvatorul umanității și să iasă în față cu idei de succes…întrebarea-i dacă-l bagă cineva în seamă.

Știți ce se spune de Berbeci…că mai întâi dau cu capu, se aruncă și dupaia gândesc…ei, cam așa-i și cu Marte la el acasă, ba chiar dă de mai multe ori cu capu…

Partea negativă… este la plural… sunt multiple părți negative. Prima chestiune este cea cu datul cu capul, adică ne fierbe sângele ușor, acționăm și abea dupaia gândim și ce credeți? Eroare în final…

Din această cauză mă duce gândul la revolte, de stradă, cu distrugeri, cu forțe de ordine etc. Să nu uităm că Marte este planeta războiului, iar potențarea sa este fantastică pentru un timp foarte lung.

Altă parte negativă este nerăbdarea. Vom suferi cu toții de lipsa răbdării…mai rău ca până acum, că deja vedem cum unii dintre noi vor totul acum, pe loc, la secundă. Această caracteristică va fi și mai mult amplificată și va duce la certuri între noi și cei apropiați.

Problema mai mare este faptul că avem două perioade fierbinți în acest transit de șase luni, mai exact întâlnirile dintre Marte și Luna Neagră. Nu prea iau în considerare acest punct astrologic, deoarece nu este un corp, este doar un punct calculat, dar cred că în această situație va pune benzină pe foc. Mai exact în jurul datelor de 15 august și 25 septembrie cele două forțe se vor întâlni. De aici rezultă perioade și mai tulburi în societate, cu posibila escaladare a situației mondiale.

Atenție în toată această perioadă la nivelul capului, mă refer acum la sănătate, deoarece Berbecul reprezintă capul, atenție la mici accidentări și la probleme cu mașinile. Aceste sectoare pot fi mai active pentru noi toți.

Gata cu vorbăria, că vine acțiunea peste noi de acum încolo, dar dacă vreți să vedeți influențele lui Marte în funcție de zodie și ascendent, vă invit să citiți horoscopul pentru ultimele șase luni ale lui 2020: 


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.