Saturn și Pluto retrograde în Capricorn

Astrolog Vlad Daia

Pentru detalii despre consultații personale, accesați pagina Consultații

Saturn și Pluto și-au început retrogradarea la doar câteva zile distanță, ambele aflate în Capricorn. Aș spune că lunile următoare sunt un preludiu la ce va veni în 2019 și 2020…atunci când și Jupiter se va alătura acestor două planete în zodia Capricorn. Momentan, Jupiter și el retrograd, se află în Scorpion și produce un sextil lui Pluto, ceea ce nu face decât să pună mai multă lumină pe lucrurile ascunse, astfel ca introspecția să meargă cât mai adânc posibil.

Saturn și Pluto, prin retrogradarea lor, vor face astfel încât karma să-și intre în drepturi, adică reglările de conturi au început deja…vom avea câteva luni în care situațiile concrete din viețile noastre vor fi puse la pământ, sau ridicate cât mai sus, dacă acestea ne sunt benefice. Poate fi considerată ca o perioadă de culegere a roadelor muncii noastre, sigur, dacă ne-am făcut treaba până acum, care ne va aduce o răsplată, sub o formă sau alta. Ne vom uita mai atent la tot ceea ce ține de organizare statală, politică, guvernamentală, locală, familială etc. Toate regulile după care ne conducem viața, iar regulile noastre fiind destul de abstracte și ilogice, pot fi zdrunciate bine, chiar schimbate unele dintre ele radical. Realitatea își intră în drepturi, încet dar sigur, iar regulile fantasmagorice și neconstructive, vor dispărea ușor ușor. Mă duce gândul la cei închistați în trecut, în prea mult tradiționalism…nu cred că va fi o perioadă prea benefică pentru acest gen de persoane, iar presiunea va fi tot mai mare pentru a-și schimba modul de a gândi.

Momentan și Marte se află aici, chiar conjunt cu Pluto, două planete care au de-a face cu războiul, teoretic am putea spune că războiul mocnește, ba chiar stă să explodeze, dar nu aș zice că se va ajunge acolo…deoarece aceste planete nu au nici un aspect stresant asupra lor iar Jupiter nu face decât să deschidă mintiile în acest moment, acolo unde vine vorba de război, nu degeaba apele s-au liniștit între Coreea și SUA. Dar Marte face un alt lucrur interesant, grăbește acțiunile karmice, adică avem câteva săptămâni în care aceste reglaje și ruperi se pot face rapid și simplu…plus avem Soarele conjunct Uranus, ceea ce dă situații bruște, surpriză și chiar șocante, în sens pozitiv aș zice eu.

Așa că în această perioadă este indicat să fim deschiși spre a regla lucrurile, pentru a lăsa să plece de lângă noi ceea ce nu ni se mai potrivește, fie ele situații sau oameni. Pot să ne fie schimbate conceptele noastre după care ne conducem viața, fiind implicată și ‘conducerea interioară’ nu doar cea exterioară. Deci, fiți atenți ce reguli personale nu mai funcționează, unde repetați același lucru și iese tot prost…și căutați repede o altă metodă de a acționa și de a gândi.


Vlad Daia

Astrolog profesionist cu peste 20 de ani experienta - Servicii de consultatii astrologice personalizate, telefonice sau online. Tipuri de consultatii: Complete, Rapide, Copii sau Compatibilitate. Online sau telefonic. Pentru toate detaliile, va rog accesati pagina Consultatii.

0 comentarii